Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.729
Cevap
132
Favori
4.516.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Selamlar..

Öncelikle başta Taner hocam olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkürler..

Bugün 2009 1.4 TSI Comfortlıne Manuel Siyah Passatımızı hayırlısıyla aldık..

Biyere kaçmayın soracaklarım var

İyi Geceler..

Sami

Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin [sm=friendship.gif
  • Cümlemizin Kurban Bayramı Mübarek olsun..

Cenabı Hak Kestiğimiz Kurbanları kabul eylesin inş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Teşekkürler Arkadaşlar..

Ancak nazar konusunda titiz olduğum için foto koymacağım..

54 bin ytl peşin fiyatı..Vadeyle 60 a yaklaştı..

hayırlı olsun ,keyifle binin passatınıza...
    ayrıca tüm passatçıların bayramını içtenlikle kutlarım...
  • Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var,

simdi belki güleceksiniz ama bu benim ilk Klimaotomatikli aracim oldugu icin daha bir türlü kullanilisini cözemedim. Sorum bu "ECON" tusu ne ise yariyor. Ben hep "ECON" tusuna basiyorum hava cok soguk oldugu ama belli bir süre sonra yani yaklasik 10 dakika sonra arabanin icin 23° C ayarladigim halde dahada sicak oluyor ve ayari sonra 19° C dereceye düsürüyorum ama etkisi hicde fazla olmuyor. "ECON"´u kapattimmi istediyim isiya kavusuyorum. Simdi bu "ECON" tam olarak ne ise yariyor. Benim bildiklerim böyle "ECON" acik oldumu arabanin klimasi calismiyor kapali oldumu ise Klima calisiyor ???? Bu bilgiler dogrumu lütfen biri bana yardim etsin .

Saygilar Yasin

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim,hayırlı bayramlar dilerim..
  • herkesin kurban bayramı kutlu olsun iyi bayramlar
  • Değerli arkadaşlarım,

Hepinizin mübarek kurban bayramını içten kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
    Bu yıl hepimiz çok çalıştık, fırtınalı günler geçirdik. Buluştuk, kaynaştık, iyi ve kötü
    günlerimiz oldu, yılın sonuna yaklaştık, bu bayramı ve beraber gelen tatili en güzel
    şekilde yaşamak nasip olur inşallah.

Sevgilerimle,

Taner Göde
  •  VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

@asclepius,

bugün Navigasyon DVD Dogu Avrupa Kartimi aldim, servisime dün gelmis.
    Bugün herseyi kurcaladim "Claudia" adli bayan ile tanistim, cok iyi biri cok güzel sesi var
    ama malesef Waypointi bulamadim. Waypointi nereden aciyoruz yardim edersen sevinirim.
    Saygilar Yasin

Sevgili Yasin, senin de bildiğin gibi RNS510'un iki farklı versiyonu mevcut.
    Bendekinin SD kart girişi sol yanda, sende ise altta ortada konumlandırılmış.
    Waypoint navigasyonu çalıştırmak için sağdaki NAV tuşuna basmak,
    sonrasında alt menude gözüken Extras'a dokunmak gerekiyor.

Waypoint navigation:
    One innovation of the RNS 510 is its specially developed off-road navigation mode.
    In this mode, up to 500 waypoints can be stored while driving in non-digitalized areas.
    That is how drivers can find their way back from any off-road adventure.
    The tours can be automatically recorded by manually saving of waypoints or automatically (Track function).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asclepius -- 8 Aralık 2008; 2:50:11 >
  • Dostlarim hepinizin mübarek kurban bayrami kutlu olsun.Aman kavurma ve tatlıyı cok kacırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Değerli arkadaşlarım,

Hepinizin mübarek kurban bayramını içten kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
    Bu yıl hepimiz çok çalıştık, fırtınalı günler geçirdik. Buluştuk, kaynaştık, iyi ve kötü
    günlerimiz oldu, yılın sonuna yaklaştık, bu bayramı ve beraber gelen tatili en güzel
    şekilde yaşamak nasip olur inşallah.

Sevgilerimle,

Taner Göde

Amin, ben de herkesin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
  • tüm arkadaslarin Kurban Bayrami mübarek olsun,

bizim burada malesef Bayramin tadi Türkiye gibi olamaz ama bu günlerin tadini aile ziyareti ile cikarin.

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: asclepius

@asclepius,

bugün Navigasyon DVD Dogu Avrupa Kartimi aldim, servisime dün gelmis.
    Bugün herseyi kurcaladim "Claudia" adli bayan ile tanistim, cok iyi biri cok güzel sesi var
    ama malesef Waypointi bulamadim. Waypointi nereden aciyoruz yardim edersen sevinirim.
    Saygilar Yasin

Sevgili Yasin, senin de bildiğin gibi RNS510'un iki farklı versiyonu mevcut.
    Bendekinin SD kart girişi sol yanda, sende ise altta ortada konumlandırılmış.
    Waypoint navigasyonu çalıştırmak için sağdaki NAV tuşuna basmak,
    sonrasında alt menude gözüken Extras'a dokunmak gerekiyor.

Waypoint navigation:
    One innovation of the RNS 510 is its specially developed off-road navigation mode.
    In this mode, up to 500 waypoints can be stored while driving in non-digitalized areas.
    That is how drivers can find their way back from any off-road adventure.
    The tours can be automatically recorded by manually saving of waypoints or automatically (Track function).

@asclepius,

senin Radyo benimkinin aynisi ama sadece ama sadece TOUERAG ve MULTIVAN´lardaki Navigasyonsisteminin kart girisi sol tarafta geri kalanlarin ise alt kisimda SD Kart slotu. WAY POINT isini yarin mutlaka bakacam demekki gözümden kacmis.

Tesekkürler Yasin
  • Arkadaşlar, hepinizin kurban bayramını tebrik ederim.

Allah sağlık sıhat afiyet versin, fakirlere güç, hastalara sağlık, borçlulara derman versin.
  • Arkadaşlar,
    Herkesin kurban bayramı mübarek olsun, yola çıkanlara kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Bu kalabalık yollarda karşımızdakinin de hatasını telafi edebilmek için her zamankinden daha dikkatli olalım lütfen.

• Bayramınız mübarek olsun
  • herkese iyi bayramlar
  • Herkese iyi bayramlar. Cuma günü 2. El Passat sahibi oldum. 2006 Model 2.0 FSI motorlu. Araç beklentilerimin ötesinde çıktı. Aracın içinden kitap çıkmadı ve özelliklerin bazılarını çözemedim. Far Sensörü ve Yağmur Sensörü nasıl çalışıyor? Birde lastiklere kaç hava basmak lazım? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Herkese iyi bayramlar. Cuma günü 2. El Passat sahibi oldum. 2006 Model 2.0 FSI motorlu. Araç beklentilerimin ötesinde çıktı. Aracın içinden kitap çıkmadı ve özelliklerin bazılarını çözemedim. Far Sensörü ve Yağmur Sensörü nasıl çalışıyor? Birde lastiklere kaç hava basmak lazım? Şimdiden teşekkürler.

2.0 FSI Motorlu PASSAT´in hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmaya nasip etsin. Far Sensörü derken ??? Far sensörü sadece Bi-Xenon Lambalarda var ve acilmasida Far dügmesini Tunelin oraya ceviriyorsun. Yagmur sensörü Silecek kolunu bir defa yukara kaldirdinmi aktif hale geliyor ve silecek kolun üstünde ayarlama dügmesi ile ayarliyorsun. Lastik büyüklüyü kac ve Kar lastiyimi yoksa Yaz lastikmi ???

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: Bhd1R

Herkese iyi bayramlar. Cuma günü 2. El Passat sahibi oldum. 2006 Model 2.0 FSI motorlu. Araç beklentilerimin ötesinde çıktı. Aracın içinden kitap çıkmadı ve özelliklerin bazılarını çözemedim. Far Sensörü ve Yağmur Sensörü nasıl çalışıyor? Birde lastiklere kaç hava basmak lazım? Şimdiden teşekkürler.

2.0 FSI Motorlu PASSAT´in hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmaya nasip etsin. Far Sensörü derken ??? Far sensörü sadece Bi-Xenon Lambalarda var ve acilmasida Far dügmesini Tunelin oraya ceviriyorsun. Yagmur sensörü Silecek kolunu bir defa yukara kaldirdinmi aktif hale geliyor ve silecek kolun üstünde ayarlama dügmesi ile ayarliyorsun. Lastik büyüklüyü kac ve Kar lastiyimi yoksa Yaz lastikmi ???

Saygilar Yasin

Diğer cevaplar için çok sağol. 215/55/16 tekerler.
  • arkadaşlar şansa bilgisayarım bi tane ağ buldu ve hemen bağlandım direk foruma girdim.....

Yasin sendeki ECON tuşu bizdeki AC tuşu yani ECON tuşu yanıyorsa klima çalışıyor demektir....

Bhd1R Hayırlı akşamlar

2006 Model 2.0 FSI motorlu aracınız hayırlı olsun...Far sensörü her donanım araçta olması lazım yasin bizim araç comfortline bizdede far sensörü var ve bi-xenon far deil far düğmesini AUTO ya aldığınızda farlar otomatik yanıyor...Silecek sensörünüde off dan bi yukarı aldığında kendini AUTO ya alıyor ve kolun üstünde AUTO ayarınıda yapabilioyorsun...

Ayrıca yarın uludağa çıkcam sabah 9 da bakalım nasıl olcak :D:D

Saygılar,

İYİ GECELER
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.