Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (2140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
43.727
Cevap
132
Favori
4.505.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sorun araçların %kaçında çıkıyor acaba, hani size mi denk geldi yoksa genel bir problem mi, şimdi kararsız kaldım, hiç riske girmeyip manuel mi alsam.Benim amacım da alıp 2 sene sonra satmak olduğu için passata yöneldim, ne de olsa 2. elde iyi.
  • coskun058 C kullanıcısına yanıt
    Hepsi sorunlu hocam çıkmadı diyenlerde ya daha sorun yoktur yada sorunu anlamamışlardır. mekatronik arabayı kitler hemen belli eder. Vites arızası der yolda bırakır kavramada ise araç vitesteyken hissedilir derecede kavrayamamadan kaynaklı altlarda bir titreme olur. En azından benim deneyimim bu şekilde. Çevremde sadece cc de bir arıza duymadım (belkide söylemedi).
  • Ben en iyisi manuele yöneleyim, biraz araştırdim da epey Dsg arızası var piyasada, tavsiyen için teşekkür ederim hocam.
  • coşkun kardeşim passatlarda dsg arizasi sadece 14 tsi motorlarda ariza oluyor alt devirlerde bütün yük şanzimana biniyor 18 motor ile 20 motorlarda sikinti olmuyor yeni çikan passatlarda da 1.4 tsi 150 hp güce çikardilar çanziman hasar görmesin diye siz eğer sifir passat alacaksaniz dsg seçmenizi öneririm ama 122 hp lik 1.4 motorlarda bendede 1.4 tsi manuel var kesinlikle manuel al rahatina bak derim
  • kaan tosyali K kullanıcısına yanıt
    zaten 1.8 motorlar dsg değil 2.0 lar ise dizelde ve B6 kasalar ilk dsgler mevcut. dsg nin mukavemeti volvo ya da forddaki powershift kadar güçlü değil bu sebeple de dayanıklı değil. dsg nin (7 ileri)) tork mukavemeti 250 ye kadar powershift ler ise 450 lerde
  • coskun058 C kullanıcısına yanıt
    audi skoda vw hepsinde var. daha uzun ömürlü olması için tabiki benimde uyguladığım diğerlerinin de uyguladığı şeyler var ama yinede kurtulan çok az :)
  • Manuelde kalmaya karar verdim, bir sorum daha olacak, bildiğim trend, comfort ve highline var, sadece bluemotion donanımı mevcut mu, varsa comfortdan artısi eksisi nedir, bir de 2012-14 arası tüm comfortlinelarin donanım aynı mi, sonradan ekstra birşey geldi mi ve son olarak içi bej olanların hepsi illa siyah mi olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskun058 C kullanıcısına yanıt
    sorduğun sorular ciddi bir araştırma gerektirir ama vw genelde ik çıktığında ne koyduysa sonuna kadar öyle bırakır makyaj almadı ise. bluemotion ise hepsinde var. s&s, fren enerjisi geri kazanımı daha düşük rolanti devri ve serbest sürüş modundan ibaret tabi serbest sürüş için havalandırma ızgarası ve aracın altı rüzgar direncine göre şekillendirilmiş
  • Arkadaşlar ailem passat almayı düşünüyor. Makyaj zamanı yakın mı ya da yeni kasa? En son ne zaman makyajlandı elimizde patlamasın?
  • Droya kullanıcısına yanıt
    e insaf daha yeni çıktı passat :) 4 sene öncesinde kasa değişmez makyaj belki 3. senede
  • Merhaba.

    2011 model B7 comfortline (dizel) almak istiyorum. Kısa bir süredir araştırıyorum. Birkaç sorum olacak yardımcı olabilir misiniz?

    1- 105 hp 250 tork çok agrasif olmayan bir kullanıcıyı üzer mi?
    2- Araç hangi viteslerde ağır kalıyor yada gaza tepki vermekte zorlanıyor?
    3- Kronik bir sorunu var mı?
    4- Bütçem 90.000 km ye kadar araçlara ancak yetecek gibi duruyor. Haliyle 90 binlerdeki aracı alıcaksan muhakkak dikkat et diyeceğiniz hususlar var mı?
    5- Araçla ilgili ilave söylemleriniz yada bilmem gerekenler nelerdir.

    İyi günler diliyorum.
  • coskun058 C kullanıcısına yanıt
    manuel karar vermekle en doğru karar verdiğini daha sonralari en iyi şekilde anlarsiniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin confortlina donanim passatlarda ve jettalarda standarttir
  • Merhaba arkadaşlar. Bir araç almayı planlıyorum.. 1.4 TSI Bluemotion Comfortline manuel vites 2011 model, 62.000 TL'ye kadar indirdik fiyatı. 2000 TL hasar kaydı var tramerde. O da cam çatlağından dolayı cam değişmiş.

    Araçta donanıma ekstra olarak Park Assist ve ön arka park sensörü var. 12 hava yastığı var araçta. Herhangi bir değişen vs. yok.. Çok temiz, yeni pasta cilalı, çizik dahi bulunmayan bir araç.


    Bu fiyata alınır mı, 1.4 olmasının bir eksisi bulunur mu? Manuel vites konusunda sorun yaşar mıyım? Yıllardır manuel kullanıyorum ve manuel vites bana daha hoş geliyor..

    Ekstra olarak araca 900 TL değerinde seramik koruma yapacaklarını söylediler..

    Napalım, yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boreite kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracı satarken seramik kaplama mı yapacaklar? Enteresan bir durum hiç bir satıcı arabayı satmadan önce bu şekilde pahalı bir maliyete girmez, heleki öncesinde boya koruma falan yapılmışsa. Bu türk bakımlar boyanın kalınlığını etkiler mi bulunacak sorunların tespitini zorlaştırır mı bir araştırmak lazım. Bence onunda parasını düşürün.

    Birde aracı sadece tramerden sorgulatmayın mutlaka iyi bir kaportacıya götürün ne olur ne olmaz sonuçta tramere sadece işin içinde sigorta var ise bildirim gerçekleştiriliyor. Camla birlikte başka şeyler yapıldıysa göremeyebilirsiniz. Benim aracımda 1.4tsi 122 lik motor ve torka bağlı bazen ah 160 lık olsun diyorum ama yinede sürücü keyifli. Manuel almakla ilerde dsg den dolayı çıkacak sorunlardan kurtulmuş olursunuz.
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. DSG almayı bende istemiyorum. Aracın detaylı ekspertiz raporunu yaptırdık.. Hiç bir sorun çıkmadı. Sadece sağ çamurlukta lokal parmak büyüklüğünde boya var. Seramik kaplamayı biz özellikle istedik, daha parlak ve hoş görünüm için..

    Siz sonuç olarak epey memnunsunuz sanırım? Fiyata ne diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Bir de bir önceki aracım BMW 3.16i 2006 model düz vites. Ondan sonra beni mutlu eder mi?

    Araç 138.000 km'deydi ve artık sorunlar çıkmaya başlamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boreite kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum sonuçta araba güzel sürücü keyifli. Şimdiki tek derdim 215 55 16 lastikle fabrikadan çıkması ve bu lastik 205 55 16 ya göre çok çok daha pahalı düşünün goodyear 205 55 16 175 lira iken aynı lastiğin 215 55 16 sı 375 lira

    Fiyat konusunda bir şey söyleyemiyorum manuel kaç lira eder tamin edemiyorum (sahibinden gibi siteler fiyatı şişirilmiş araçlarla dolu olduğu için piyasa fiyatı da şişirilmiş oluyor, tabi bende satarken bu şişirilmiş fiyatlara satacağım) ama dsg li ve garantili olanların fiyatları 75 e kadar çıkıyor.
  • boreite kullanıcısına yanıt
    kayınbiraderim de 2008 320d var ve ben rahat edemiyorum o araçta görüşü net değil arkası dar önü dar açıkçası beni çok şaşırtmıştı ama bmw den benim araca bindiğimde bir rahatlama hissediyorum.
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    İnanın en büyük derdimiz görüş açısı. Yanda biri otururken sağ taraf hiç görünmüyor. Sağı görmeden ilerliyorum desem yeridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 ve 2016 passatları arasında ne farkı var? 2143. Syf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21382139214021412142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.