Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (2074. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.729
Cevap
132
Favori
4.513.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Sonra böyle oldu ;

Adamlardaki işcilik süper 1. sayfadan sonuncu sayfaya kadar bakmanızı tavsiye ederim ;

http://www.pagenstecher.de/Auto-Tuning/Tuning-Car-Pics--Videos/t152474p1/Passat-3c-umbau.html
  • Sevgili arkadaşım, kardeşim Gurbetçi PASSAT'çı Yasin Bruder'im

Resimler için çok teşekkür ederim. PASSAT VARIANT gibi bir otomobil almamda senin de elbette büyük katkın var. Önce LIMOUSINE aracın vardı, sonra VARIANT aracın oldu. Ben de aynı yoldan gittim, PASSAT gibi bir otomobilin SW versiyonu asla ama asla eksik ya da kötü ya da 1 adım geride olamazdı. Yüzbinden fazla PASSAT'ın satıldığı Almanya'da alanların mutlaka bir bildiği vardır ve doğru da çıktı. Türkiye'de bu harikulade otomobilin daha da yaygınlaşmasını dilerim.

Adana'dan Hanau'a selam ve sevgiler,

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: YasinDE

Taner abime, Lukunku Mehmet abim, Ahmet abime ve tüm Variant cilara benden olsun

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar merhabalar , Beni tanıyanlarınız vardır aranızda :) Mutluluğumu sizler ile de paylaşmak istedim özellikle Taner abim'e :) Beni ilk gördüğünde 14 yaşındaydım zaman ne çabuk geçti dimi Taner abim :) Ehliyet sınavını geçtim bugün kü direksiyon sınavından 95 alarak direksiyon sınavını tamamlamış oldum yaklaşık 15 gün içinde ehliyetimi alırım diye düşünüyorum :) Ayrıca haberiniz var mı bilmiyorum Aralık ayında Gümüş Kaplan'a kardeş geldi :) 2012 1.2 TSI 105 HP 6-Man.Hıghline + Sunroof ( Kara Kedi ) aramıza katıldı :)

VW nin orjinal navigasyon sistemini beğenmedim :) İGO 'dan sonra çok tuhaf geldi ısınamadım

Sevgili Sercan'ım,

PASSAT'çıların en genç, en dinamik üyesi ve çift VW'li üyesi arkadaşım. Sürücü belgesi sınavını geçtiğini öğrendim. Tebrik ederim Sercan! Mükemmel bir not almışsın hem de. İnşallah sürücü belgeni de en kısa zamanda alır ve PASSAT'ın direksiyonuna belgeli olarak geçersin. Gerçekten zaman ne kadar çabuk geçti. 2009'daki Polonezköy toplantısının üzerinden bile 3 yl geçti. Araç kullanırken forumda eminin öğrendiklerini en iyi şekilde uygulayacaksın. Bizler hepimiz sana birer örnek olabilmişsek ne mutlu bize. PASSAT ve JETTA birbirini mükemmel bir şekilde tamamlamış. Güle güle kullanmak nasip olsun Sercan'ım. Yolun da, bahtın da açık olsun.

Adana'dan selamlar ve sevgiler,

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 11 Mart 2012; 18:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakumut

Taner bey size bir sorum olacak, geçen hafta sıfır passat 1.6 tdi dsg aracımı aldım, araçtan konfor, yakıt tüketimi,ses izolasyonu konularında oldukça memnunum fakat ilk aldığım günde hissettiğim aracı sabah ilk çalıştırmadan sonra(hava soğukken 3-4 saat beklemeden sonrada) motor titremesini hisediyorum, sonra ısındıkça bu kayboluyor, daha önce kullandığım dizel araçlarda böyle bir şey hatırlamıyorum, sizde de böyle bir sarsıntı oluyormu acaba?
    Aracınız hayırlı ve uğurlu olsun Burak Umut arkadaşım.

Sanırım aramızdaki ilk 1.6 TDI 7-DSG araç sahibi sizsiniz. Kendim 4 yıl 1.4 TSI kullandıktan sonra 1.6 TDI aldım ve benzinliden dizele geçmemdeki acemiliği havaların soğuk olması nedeni ile de üzerimden biraz geç attım. Dizel motor soğuk iken blok çalışma ısısına erişene kadar silindirlerdeki patlamanın bir miktar ısısı blok tarafından soğuruluyor. Bu da mekanik enerjiye dönüşmesi için gereken egzotermik enerjinin (sıkışma yoluyla ısınan havaya püskürtülen dizel yağı ve sonunda meydana gelen infilak) daha az olması anlamına geliyor.

Soğuk dizel motor hiçbir zaman tam randıman vermez, titreyerek çalışır ama ısındıkça daha rahat ve sessiz görev yapar. Kendim de sabahları aracı 2-3 dakika çalıştırıyor, kaloriferi kapatıyorum. Şehiriçinde ısınması biraz daha geç sürüyor ama uzun yolda motorun tüm kasları ısınmış olduğundan tam randımanla çalışıyor. Bu benim ilk dizel aracım olduğundan ve kullandığım diğer dizellerin de bir hayli sarsıntılı ve gürültülü olduğundan (bilhassa PEUGEOT BIPPER 1.4 HDI) kıyaslamayı kesin ifadelerle yapamayacağım, fakat şu da var, ara. BMT (BlueMotion Technology) özelliklerine sahip olduğu için daha düşük devirde vites değiştiriyor, bu da ayrıca titremeyi arttırıyor.

Kendim vitesleri 2500 devirde değiştirmeye özen gösteriyorum, belki yakıt az biraz artıyor ama motorun sağlığı için bunu yapıyorum.

İlerleyen zamanlarda aracınız hakkında, bilhassa 1.6 TDI 7-DSG, motor/vites kutusu uyumu, yakıt tüketimi gibi hususlarda bilgi vermenizi rica ediyorum.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • Taner bey merhaba,
    Arabanızın sağ arka camdaki yazı güzelmiş. ESSEN olan. Nerden temin ettiniz merak ettim.
    selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 99ajanx -- 11 Mart 2012; 18:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

...

abi güle güle kirlet diyeceğim de beyaz gecenin sanırım öyle bir şansı olmayacak hiç kirli göremeyeceğiz... gerçekten çok iyi bakıyorsun aracına
  • Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sevgili arkadaşım, kardeşim Gurbetçi PASSAT'çı Yasin Bruder'im

Resimler için çok teşekkür ederim. PASSAT VARIANT gibi bir otomobil almamda senin de elbette büyük katkın var. Önce LIMOUSINE aracın vardı, sonra VARIANT aracın oldu. Ben de aynı yoldan gittim, PASSAT gibi bir otomobilin SW versiyonu asla ama asla eksik ya da kötü ya da 1 adım geride olamazdı. Yüzbinden fazla PASSAT'ın satıldığı Almanya'da alanların mutlaka bir bildiği vardır ve doğru da çıktı. Türkiye'de bu harikulade otomobilin daha da yaygınlaşmasını dilerim.

Adana'dan Hanau'a selam ve sevgiler,

Taner Göde

Orijinalden alıntı: YasinDE

Taner abime, Lukunku Mehmet abim, Ahmet abime ve tüm Variant cilara benden olsun

Tesekkür ederim Taner abim,

Variant Türkiye de fazla tutulmuyor ama insallah yakinda herkez Variant in kiymetini anlayacaktir. Ne mutlu ki artik Forumlardaki Passat Variant cilarin sayisi cogaldi.

Passat dedinmi kesinlikle Variant olmalidir, ayni Audi A4 gibi onda da Avant sarttir. Ama BMW veya Mercedes de mutlaka Limousineleri güzeldir.

Yeni Passat Variant in Beyaz + Panorama Sunroof un keyfini cikar insallah bir ara görüsürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

...

abi güle güle kirlet diyeceğim de beyaz gecenin sanırım öyle bir şansı olmayacak hiç kirli göremeyeceğiz... gerçekten çok iyi bakıyorsun aracına

İMZA AVCISI ve beni DH'den soğutan kuralcı şahsiyet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 11 Mart 2012; 19:33:19 >
  • quote:

Satışınız hayırlı ve uğurlu olsun Bülent bey, değerinde alıcı bulacağından ve satılıacağından eminim. Resimlerde de çok güzel ve diri duruyor. Yerine nasıl bşr model almayı düşünüyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: bulent-25

Arkadaşlar arabayı satlığa çıkardım. İlgilenen olursa link burada.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-passat-konforunu-merak-edenlere-77711135/detay/

Değerli arkadaşlarım, az sonra oto yıkamanın resimlerini paylaşacağım. Sonra değerli arkadaşlarımın, ayrıca Erdem, Yasin ve Sercan'ın değerli paylaşımlarına değineceğim. Adana'da hava bulutlu, her an yağmur yağabilir... Dün 25 dereceydi!

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim taner abi ve lütfü abi. Taner abi dediğiniz gibi 6 yaşındaki bir passat için gayet bakımlı ve diri duruyor. Yerine dizel bir araç almayı düşünüyoruz (şu an aklımda olan 2010-2012 model arası toyota corolla D-4D). Taner abi ayrıca aracınız maşallah çok hoş duruyor. Allah nazarlardan, kaza ve belalardan korusun, sağlıklı, mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle.. Lütfü abi ağzından bal damlıyor. Şöyle dizel passat variant camtavanlı fena olmazdı hani. Satma sebebim son benzin zammı. 5 tl ye dayanan bir yakıtla passat'a binmek korkutucu Hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun diyelim. Tekrar iki abime de teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

quote:

...

imzanız çok güzel olmuş, güle güle kullanın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...

vay be dalga da geçebiliyorsun demek?
  • 2008 variant ta hıghlıne varmı internette bulamadımda varsa Comfortline ile hıghlıne arasındaki fak nedir ?bilgi verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyagiz -- 11 Mart 2012; 22:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

2008 variant ta hıghlıne varmı internette bulamadımda varsa Comfortline ile hıghlıne arasındaki fak nedir ?bilgi verebilirmisiniz

bildiğim kadarıyla highline variant, 1.8 tsi ve 2.0 tdi motorla geldi o yıllar. 1.6 ve altı motorlarda comfortline ve exclusive donanım vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

quote:

quote:

quote:

...

evet, bir mahsuru mu var sizin için? beyefendinin imzası benim istemsiz olarak başka linkler açmama sebep oluyordu, boşluk kısımları link şeklindeydi, kurallara aykırıydı, şikayet ettim bu kadar basit.

hala bunun lafını ediyorsa -gereksiz bir şekilde- ben de dalgamı geçerim. çok istiyorsa düzelterek koyabilir, forumdan soğumasına falan hiç gerek yok, sayfanın şeklini mahveden devasa boyutta koyduğu fotoğraflar da rahatsız ediyordu beni ama kurallara aykırı olmadığından bişey diyemiyordum ama image yerine simage kodunu kullanabilir mesela. yazdığı yorumun benim mesajımla ilgisi var mı, yok. o zaman ben istediğimi yazarım altına. şikayet etsem o mesajı da silinir, çünkü huysuzluk tatsızlık çıkarmaya çalışıyor yersiz yere, beni "blok"lasın mesajlarımı görmesin, cevap da yazmasın bir zahmet, rahatsız oluyorsanız siz de "blok"layabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 11 Mart 2012; 23:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 99ajanx

Taner bey merhaba,
    Arabanızın sağ arka camdaki yazı güzelmiş. ESSEN olan. Nerden temin ettiniz merak ettim.
    selamlar.

Abim Almanya'da yaşıyor, Essen'de. O da bir VW'ci. Şu anda GOLF V kullanıyor, 2.0 FSI 150 HP Tiptronic. Essen VW Bayii Gottfried Schultz'tan aldı, ben de rica ettim, bana ön/arka 2 adet plakalık getirmesini. İki yıl önce getirdi, Gümüş Gölge için, fakat plaka tenekesi biraz daha uzun olduğu için tam uymadı, ben de sakladım, Beyaz Gece'nin yan camına sadece plakalığın plastik alt kapağı uydu ve dik durdu, ben de orada bıraktım.

İşte 2 ay boyunca araçta klap-klap-kalapapap sesi çıkartan nesne de bu plastik plakalığın ta kendisi. Ben yedek lastiğin üstüne koydum, bu da zaman içinde kayarak bir tür dil haline gelip her bozuk satıhta o sini bozucu sesi çıkarıyordu. Belki de benim 1.6 TDI VARIANT ile sınavımdı bu, kim bilir. Aramızdaki resmiyet bitti, şimdi sıkı dost, iyi arkadaşız.

• Oğlumu dershaneden almaya giderken fotoğraf makinesi ile çektim,
    ama ses çok kötüydü, uygun bir dans müziği ile değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: nyagiz

2008 variant ta hıghlıne varmı internette bulamadımda varsa Comfortline ile hıghlıne arasındaki fak nedir ?bilgi verebilirmisiniz

bildiğim kadarıyla highline variant, 1.8 tsi ve 2.0 tdi motorla geldi o yıllar. 1.6 ve altı motorlarda comfortline ve exclusive donanım vardı.

anladım peki teşekkürler akrabamız almayı düşünüyordu comfortline alsa daha iyi olacak sanki (fiyat farkınada bakılırsa)tşk tekrar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

quote:

quote:

quote:

...

evet, bir mahsuru mu var sizin için? beyefendinin imzası benim istemsiz olarak başka linkler açmama sebep oluyordu, boşluk kısımları link şeklindeydi, kurallara aykırıydı, şikayet ettim bu kadar basit.

hala bunun lafını ediyorsa -gereksiz bir şekilde- ben de dalgamı geçerim. çok istiyorsa düzelterek koyabilir, forumdan soğumasına falan hiç gerek yok, sayfanın şeklini mahveden devasa boyutta koyduğu fotoğraflar da rahatsız ediyordu beni ama kurallara aykırı olmadığından bişey diyemiyordum ama image yerine simage kodunu kullanabilir mesela. yazdığı yorumun benim mesajımla ilgisi var mı, yok. o zaman ben istediğimi yazarım altına. şikayet etsem o mesajı da silinir, çünkü huysuzluk tatsızlık çıkarmaya çalışıyor yersiz yere, beni "blok"lasın mesajlarımı görmesin, cevap da yazmasın bir zahmet, rahatsız oluyorsanız siz de "blok"layabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar merhabalar , Beni tanıyanlarınız vardır aranızda :) Mutluluğumu sizler ile de paylaşmak istedim özellikle Taner abim'e :) Beni ilk gördüğünde 14 yaşındaydım zaman ne çabuk geçti dimi Taner abim :) Ehliyet sınavını geçtim bugün kü direksiyon sınavından 95 alarak direksiyon sınavını tamamlamış oldum yaklaşık 15 gün içinde ehliyetimi alırım diye düşünüyorum :) Ayrıca haberiniz var mı bilmiyorum Aralık ayında Gümüş Kaplan'a kardeş geldi :) 2012 1.2 TSI 105 HP 6-Man.Hıghline + Sunroof ( Kara Kedi ) aramıza katıldı :)

VW nin orjinal navigasyon sistemini beğenmedim :) İGO 'dan sonra çok tuhaf geldi ısınamadım

Sevgili Sercan'ım,

PASSAT'çıların en genç, en dinamik üyesi ve çift VW'li üyesi arkadaşım. Sürücü belgesi sınavını geçtiğini öğrendim. Tebrik ederim Sercan! Mükemmel bir not almışsın hem de. İnşallah sürücü belgeni de en kısa zamanda alır ve PASSAT'ın direksiyonuna belgeli olarak geçersin. Gerçekten zaman ne kadar çabuk geçti. 2009'daki Polonezköy toplantısının üzerinden bile 3 yl geçti. Araç kullanırken forumda eminin öğrendiklerini en iyi şekilde uygulayacaksın. Bizler hepimiz sana birer örnek olabilmişsek ne mutlu bize. PASSAT ve JETTA birbirini mükemmel bir şekilde tamamlamış. Güle güle kullanmak nasip olsun Sercan'ım. Yolun da, bahtın da açık olsun.

Adana'dan selamlar ve sevgiler,

Taner Göde

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Taner abim , her zaman siz büyüklerimi passat konusunda olsun hayat tarzında olsun örnek almaya çalıştım ve örnek almaya da devam edicem yeter ki karşıma sizler gibi harika insanlar çıksın.

Taner abim bu yaz kaçamak yapalım buluşalım hatta passatçılar ortak bir noktada buluşma düzenlerse harika olur bunun için bu yaz uğraşıcam çünkü Ankara dan 15-16 kişiye yakın aktif sayıda buluşmalar düzenleniyor ortak bir yer şart artık
  • Sercan kardesim hayırlı olsun ehliyetin kazasız sürüşler diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 20722073207420752076
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.