Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (1540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.526.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saka degil gercek Passat Variant´ta kücük bir Facelifting yapiyorum . Parcalari Bugün Siparis vermeye gittim birazdan kapatacklari icin Pazartesi günününe kaldi Siparisim.

Yeni Passat 3AA´nin dis Pencere Kaplamalarini siparis ediyorum. Bizde Siyah Matt iken, Yeni Passat B7 Highline´da Siyah Parlak ! Iste bunu Parlatilmisini alip degistirecegim

Hangi yerlerden bahsettigimi buraya yaziyorum !
     VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Gereken Parca Nolari (dikkat 3AA´ya ait); Dikkat parca Variant icin gecerlidir, Sedan icin 4 tane Parca nosu gecerli ! Digerleri Variant´a ait.

3AA 837 901 041 22,61 €
    3AA 837 902 041 22,61 €
    3AA 839 901 041 16,72 €
    3AA 839 902 041 16,72 €
    3AF 839 901 041 16,72 €
    3AF 839 902 041 16,72 €

Comming Soon......

NOT: Bu Kapidaki Kaplamalar nasil sökülüyor ? Bir bilgisi olan varsa lütfen yazsin. Kendim takmaya düsünüyorum VW´ye Saat ücreti olan 87,50 €uro kaptirmak istemiyorum

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 29 Aralık 2010; 19:38:49 >

Sedat abim,

iste istedigimiz Parca Havalandirma delikler yeni Passat ´in. Adam Parcalari kendi 3C aracina takmis ve 100% uyumlu. Hatta takmasi bile kolay diyor ! Gece yanmasi icinde kendi Kablo agi hazirlamis önceden o Kabloyuda orada bos boru gibi biryer varmis oradan sag ve sola itmis Kabloyu ve Elektriki Elektronik Park Freni tusundan almis .

Yanliz bu Parcaya ulasmak cok zormus, adamlar kolay kolay vermiyor cünkü Parca daha depo´da yok !

DIKKAT ! Motor-Talk´da simdi Passat 3C´nin Orta Konsolunu komple 3AA yapmaya ugrasiyorlar. Parca Nolari felan hazir, maliyeti yaklasik 100 €uro (DSG icin 260 €uro) ama bunu hayir seven Vatandas alip takmasi gerekiyor. DSG neden pahali diye soracak olanlara, DSG´de Schaltkulisse degisiyor. Bizim DSG´lerde tetikleme dügmesi Solda oldugu icin yeni Passat´inda önde oldugu icin bu Komple degismesi gerekiyor ilk basta ! Daha sonra P N R D S yana yazilar degisiyor derken baya bir pahaliya patliyor onu bunu vazgectim Park Fren olayini nasil cözecekler onu merak ediyorum. Olursa gercekten süper olacak.

Saygilar

Orijinalden alıntı: errddm

Sedat abi hiç affetmez bu olayı , benden sölemesi Çok istiyordu o kaplamaları piano black yapmayı..Hatta bi bulusmamızda karış karış ölçü bile almıştık

Erdemim,

bugün Siparisi verecektim, Parca Nolarini Motor-Talk sayesinde aldim hatta simdi o Kaplamayi nasil sökecegimi bile ögrendim . Simdi Pazartesi gününe beklemem lazim ve Siparisi o zaman verecem, aslinda Kis simdi almamak lazim (Kis zamaninda hemen Kar buz kirlenecek, ona Wax yapmadan takamam ben ) ama gercekten süper olacak bu Piano Black . Sedat abim ölcmesine gerek yok 100% uyumludur (Resimde iki araci görüyorsun bir biri ile ayni).

Beyaz Kuguya yakisir sana söyliyeyim . Sedat Line´da müthis duracak o bir kesin

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Sedat abi hiç affetmez bu olayı , benden sölemesi Çok istiyordu o kaplamaları piano black yapmayı..Hatta bi bulusmamızda karış karış ölçü bile almıştık

Erdemim,

bugün Siparisi verecektim, Parca Nolarini Motor-Talk sayesinde aldim hatta simdi o Kaplamayi nasil sökecegimi bile ögrendim . Simdi Pazartesi gününe beklemem lazim ve Siparisi o zaman verecem, aslinda Kis simdi almamak lazim (Kis zamaninda hemen Kar buz kirlenecek, ona Wax yapmadan takamam ben ) ama gercekten süper olacak bu Piano Black . Sedat abim ölcmesine gerek yok 100% uyumludur (Resimde iki araci görüyorsun bir biri ile ayni).

Sedat abi niye karış karış ölçtü hemen söyleyim..Golf6 nın B direğinde gördü..Dedi bu passat a uyar Ölçtük ,uymuyor

Bunun uyacagı kesin B6-B7 yandan tamamen aynı zaten..Bakalım Türkiye fiyatı ne olacak.

quote:

quote:

Erdemim,

Sedat abi niye karış karış ölçtü hemen söyleyim..Golf6 nın B direğinde gördü..Dedi bu passat a uyar Ölçtük ,uymuyor

Bunun uyacagı kesin B6-B7 yandan tamamen aynı zaten..Bakalım Türkiye fiyatı ne olacak.

Türkiye´de Fiyatini bilmiyorum ama burada %8 Parca basina indirim + 5% Totale düsündümmü ucuza gelecek bana . Yaklasik burada indirim ile birlikte 97 €uro yapiyor. Kabul edilecek bir Fiyat
    2016 AUDI A4 AVANT, DYNAMIC 1.4 TFSI, BEYAZ
    2016 HONDA JAZZ, ELEGANCE CVT, GRİ
  • Selam,

Variant araçta yok. Sedanlarda varmı bilemiyorum. Variantta zaten bagaj kapağı açıldığında otomatik olarak kalkmıyor. o yüzden olmadığını düşünüyorum.Sedanlarda uzaktan kumanda ile açıldığında da kapak otomatik kalkıyor. Ancak ileride variant araçlarda otomatik kapak açma ve kapama olacak sanırım standart donanım olurmu bilmiyorum ama otomatik kapatma için düğme yeri var.Benim aracımda plastikle kapalı o kısım.

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

sayın ukc,
    aracınızda ayağınızı arka tamponun altına tutunca bagajı açma özelliği var mı? Highline araçlarda standart deniyordu.. Yoksa o da mı ilk gelen araçlarda yok?
    Benzinli Şehir Dışı --> 100 km'de 5.5 lt yaksa --> 4000 km'de 220 lt = Yaklaşık 850 tl

Dizel Şehir içi --> 100 km'de 6 lt yaksa --> 6000 km'de 360 lt = Yaklaşık 1200 tl
    Dizel Şehir dışı --> 100 km'de 4,5 lt yaksa --> 4000 km'de 180 lt = Yaklaşık 600 tl

Toplamda yıllık fark yaklaşık 1000 tl, 5 yıl kullansam 5000 tl.
    TSI + DSG keyfi için 5000 tl fazladan vermeyi kabul ettim yani.
    Yalnız DSG'siz TDI'a da keyif açısından çok eksik saymamak lazım bu değerlendirmeyi yaparken.
    Aradaki keyif farkı diyelim 5000 tl için...
    Siz olsanız ne yapardınız? Sizce bu hesap çarşıya uyar mı?

Orijinalden alıntı: serbalik

Merhabalar, daha önce de yazmıştım, Passat 1.4 TSI DSG Variant sipariş ettim diye. Şimdi aynı aracın TDI Manuel'ini mi almalıydım acaba diye düşünüyorum.
    Yılda en fazla yapacağım 10.000 km. İşe yürüyerek gidip geliyorum, sıkışık trafiğe girmiyorum, yılda 2 kez tatile çıkıyorum. Yani bu 10.000 km'nin 4000 km'si şehirler arası.
    Benzinli Şehir içi --> 100km'de 8.5 lt yaksa --> 6000 km'de 510 lt = Yaklaşık 2000 tl
    Benzinli Şehir Dışı --> 100 km'de 5.5 lt yaksa --> 4000 km'de 220 lt = Yaklaşık 850 tl

Dizel Şehir içi --> 100 km'de 6 lt yaksa --> 6000 km'de 360 lt = Yaklaşık 1200 tl
    Dizel Şehir dışı --> 100 km'de 4,5 lt yaksa --> 4000 km'de 180 lt = Yaklaşık 600 tl

Yalnız DSG'siz TDI'a da keyif açısından çok eksik saymamak lazım bu değerlendirmeyi yaparken.

Hem dizel hem benzinli passat kullanmış biri olarak söylüyorum.Senede 10.000 km için dizel almaya değmez.Dizelin bakım masraflarıda biraz daha fazla oluyor.Hemde DSG den mahrum kalıcaksınız.

Merhabalar, daha önce de yazmıştım, Passat 1.4 TSI DSG Variant sipariş ettim diye. Şimdi aynı aracın TDI Manuel'ini mi almalıydım acaba diye düşünüyorum.
    Yılda en fazla yapacağım 10.000 km. İşe yürüyerek gidip geliyorum, sıkışık trafiğe girmiyorum, yılda 2 kez tatile çıkıyorum. Yani bu 10.000 km'nin 4000 km'si şehirler arası.
    Benzinli Şehir içi --> 100km'de 8.5 lt yaksa --> 6000 km'de 510 lt = Yaklaşık 2000 tl

Ben TSI+DSG derim..Yılda 10.000 km için dizel almaya değmez diyorum..

sayın ukc,
    aracınızda ayağınızı arka tamponun altına tutunca bagajı açma özelliği var mı? Highline araçlarda standart deniyordu.. Yoksa o da mı ilk gelen araçlarda yok?

Variant´larda sadece Elektronik acilip ve kapanan Bagajlarda var, Dogusta bunu getirmedigi icin ukc ustam´da bu özellik yok !

Saygilar Yasin

Yilda 10.000km yapiyorsaniz Dizel almak mantikli degildir ! Dizel Parasini anca 20.000km´yi gecerse Senelik o zaman parasini cikariyorsun (Dizelin Vergisi Benzina göre cok pahali).
  • Geçtiğimiz ay Doğuşa yeni paasatı görmeye gittiğimde orda yeni Touranda vardı ama aradan 1 ay geçmesine rağmen hala VW'nin kendi sitesinde Touran'la ilgili hiç bir bilgi bulunmamaktadır bunun hakkında bilginiz var mı? (Yasin Abi,Taner Abi Sercan ve Erdem abi)

Saygılar Cengiz

ADAC Üyesi olan herkez simdiye kadar SHELL Benzin Istasyonundan her Litre basina 1 Cent indirim yerine 01.01.2011´den - 02.03.2011 Tarihine kadar artik Litre basina 2 Cent ucuza deposunu dolduracak ! Tabiki bu Aksiyon´dan sonra ayni eskisi gibi Litre basina 1 Cent devam edecektir.

Yani simdi 2 Cent yerine artik 3 Cent indirim aliyorum (2 Cent ADAC karti ile + 1 Cent Volkswagen Bank Visa Karti ile) . Bu Petrol Fiyatlarindan sonra ADAC´ye tesekkür ediyorum

DIKKAT: Sadece Almanya icin gecerlidir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 29 Aralık 2010; 21:34:56 >

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Geçtiğimiz ay Doğuşa yeni paasatı görmeye gittiğimde orda yeni Touranda vardı ama aradan 1 ay geçmesine rağmen hala VW'nin kendi sitesinde Touran'la ilgili hiç bir bilgi bulunmamaktadır bunun hakkında bilginiz var mı? (Yasin Abi,Taner Abi Sercan ve Erdem abi)

Saygılar Cengiz

Yeni Touran hic hosuma gitmiyor. Artik yolda bol bol görüyorum (üstelik Bi-Xenon far ve LED´li) ama arka tasarim ve ön tasarim hic güzel olmamis. Sharan ile Caddy nin arasinda kalmis ! Arabaya bakinca bana affedersin Esek´e andiriyor önden, arkadan ise sanki Designci araci Bilgisayarda yanlislikla geri geri götürürken herhangi bir sekilde duvar capmis ve arka Bagaj dümdüz duruyor . O Yeni nesil arka Farlar yakismamis Touran´a. Touran alacagina Sharan al

quote:

Geçtiğimiz ay Doğuşa yeni paasatı görmeye gittiğimde orda yeni Touranda vardı ama aradan 1 ay geçmesine rağmen hala VW'nin kendi sitesinde Touran'la ilgili hiç bir bilgi bulunmamaktadır bunun hakkında bilginiz var mı? (Yasin Abi,Taner Abi Sercan ve Erdem abi)

Saygılar Cengiz

Yeni Touran hic hosuma gitmiyor. Artik yolda bol bol görüyorum (üstelik Bi-Xenon far ve LED´li) ama arka tasarim ve ön tasarim hic güzel olmamis. Sharan ile Caddy nin arasinda kalmis ! Arabaya bakinca bana affedersin Esek´e andiriyor önden, arkadan ise sanki Designci araci Bilgisayarda yanlislikla geri geri götürürken herhangi bir sekilde duvar capmis ve arka Bagaj dümdüz duruyor . O Yeni nesil arka Farlar yakismamis Touran´a. Touran alacagina Sharan al

Yok Yasin Abi alacağımdan değilde kafama takıldı showroomda görüpte sitede görememek.Zaten alcak olsam biliyosun opsiyonlar açıldımı direk bi B7 Variant sipariş ederim

Saygılar Cengiz

quote:

quote:

Saygılar Cengiz

Yok Yasin Abi alacağımdan değilde kafama takıldı showroomda görüpte sitede görememek.Zaten alcak olsam biliyosun opsiyonlar açıldımı direk bi B7 Variant sipariş ederim

Saygılar Cengiz

Ne hikmetse buradaki 4 Showroom´da hep Sharan var ama Touran yok ! Sanirim az satildigindan gelmiyor. Eskiden tam tersi Touran hep vardi Sharan hic yoktu !

Bir defa´da Mannheim´da Mert abim ile ilk defa Amarok gördük .

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ukc

Bu son :) 1 - 2 tane daha var ama çok kalabalık oldu.

sayın ukc,
    aracınız hayırlı olsun.. ben de önümüzdeki haftaya aynı renk ve donanımda araç için sipariş vereceğim.. renk tercihim olarak beyaz düşünüyorum ancak kırmızı da aklımı çelmiyor değil.. metalik boyaya vereceğim parayı +2 yıl garantiye vereceğim.. sizden ricam aracın içini gösteren bir resim koyabilir misiniz?özellikle yakın çekim bir resim.. araçta açık renk döşeme istiyorum ama 2 çocukla ne derece doğru bir tercih olur acaba diye de düşünüyorum..ön koltukların arkası normal deri değil mi? bu alcantaradan benim anladığım koltukların oturma yerleri ve sırt kısımları güderi gibi birşey, koltuk kenarları ve arkalar normal deri.. yanlış mıyım?
    bir de sizin araçta arka camlar koyu gibi ama ilk parti highline araçlarda bunlar yok deniyordu.. yoksa film mi kaplattınız? renkli yol bilgisayarı ve ambiyans aydınlatma var mı?

Resim çekme konusunda gerçekten çok başarısızım. Çok başarılı olmasada fikriniz olması açısından resimleri ekliyorum.

quote:

quote:

Bu son :) 1 - 2 tane daha var ama çok kalabalık oldu.

sayın ukc,
    aracınız hayırlı olsun.. ben de önümüzdeki haftaya aynı renk ve donanımda araç için sipariş vereceğim.. renk tercihim olarak beyaz düşünüyorum ancak kırmızı da aklımı çelmiyor değil.. metalik boyaya vereceğim parayı +2 yıl garantiye vereceğim.. sizden ricam aracın içini gösteren bir resim koyabilir misiniz?özellikle yakın çekim bir resim.. araçta açık renk döşeme istiyorum ama 2 çocukla ne derece doğru bir tercih olur acaba diye de düşünüyorum..ön koltukların arkası normal deri değil mi? bu alcantaradan benim anladığım koltukların oturma yerleri ve sırt kısımları güderi gibi birşey, koltuk kenarları ve arkalar normal deri.. yanlış mıyım?
    bir de sizin araçta arka camlar koyu gibi ama ilk parti highline araçlarda bunlar yok deniyordu.. yoksa film mi kaplattınız? renkli yol bilgisayarı ve ambiyans aydınlatma var mı?

Araba HIGHLINE ve Renkli MFA+ Premium Gösterge Yok !!!!

Yada benmi yaniliyorum araba Comfortline´mi ?

(Yok yanilmiyorum; Deri Alcantara Koltuk + 17" Jantlar Highline´da seri donanimda, Dogus Comfortline´a bu özellikleri ekletmeyecegine göre)

Sayin UKC ustam araciniz Highline´miydi ? Yazarsaniz size bir sürprizim olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 29 Aralık 2010; 22:05:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.