Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.527.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexX

sercan gene döktürmüşsünEline saglık

Drozia ustam sercan direk RNS ye terfi edicek inşallah yaza dogru..

Teşekkür ederim arkadaşlar elimden geldiğince iki araç ile uğraşıyorum Suzukiyi yakın bir zamanda tekrar en baştan elden geçiricem babam bu yaz veya önümüzde ki yaz satıcak satarken değer kazanıyor böyle yaptıkça

%100 olan RNS510 alma niyetimiz bu hafta itibariyle %50 'ye düştü babam dedi eğer alırsak sıkışabiliriz filan illa aldı mı herşeyi aynı anda yaptırıcak diyorum tek tek alalım önce cihaz 3-4 ay sonra bluetooth 3-4 ay sonra başka birşey bakalım kandırmaya çalışıcam ama Metin Abi 'e yazın seni rahatsız edicez demişti
    Ben Devlet memuruyum 99-2000 model passat highline I ya da II almak istiyorum almadan bu arabalara aşık oldum...
    forumu sürekli takip ediyor sizin bilgi birikiminizi ve paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum...
    97-2000 arası araç almalımıyım sizce...?
    Genelde okuduğum kadarıyla bazıları o dönem araçlarda problem oluyor diyor kimileri de hayır gayet iyi diyor...
    Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..Öneriyormusunuz aracı???

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sıcak Adana'dan Herkese Selamlar!

Erimiş kar suyu Seyhan Baraj Gölünü ve Çatalan Baraj Gölünü ağzına kadar doldurduğundan hem DOĞU (YÜREĞİR/SARIÇAM) hem BATI (SEYHAN/ÇUKUROVA) Sulama Kanallarına, hem Seyhan Nehrine su bırakılmış, bu da nehrin Regülatör Köprüden sonraki kısmında da su seviyesinin artmasına sebep olmuş, kebapçımız CİNO'da da bu husus aşağıdaki manzarayı yaratmıştır.

Şelâle bize uzak, gölün karşısındaki tesislerde de yetişkin ağaçlar ve orman fazla yok, deniz kenarı da ya Karataş, ya Yumurtalık, ya da Kızkalesinden sonra. Kaldık yine gözümden yaş gibi akan, vazgeçemediğimiz sadık yârimiz Seyhan Nehrine...

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

*(Sadece su ve soğuk gazlı içecek tüketilmiştir).

Taner abim,

her zamanki gibi Mesajlarini meraklar bir zevkle okuyorum.

bu Resimler özellikle su Sofradakileri gördükten sonra kendimi o Sofrada seninle oturup hem yiyip hem icip Passat hakkinda konusuyormusuz gibi hissettim kendimi. Taner abim, Adana´ya Ucak´a atlayip gelecem, Passat´siz olacak ama beni böyle Adananin her yerini gezdireceksin. Gümüs Simsegin tüm Karnini doyurma masrafi benden olacak. Her yeri gezecez , nedersin Taner abim ? Bir gün bu Hayal gerceklesecek insallah

Saygilar Yasin

Izlandali Passerati Yerdeki Cimler ile birbirini tamamladi (Yesilliklerin arasinda bu Renk daha güzel oluyor)

Saygilar Yasin

Bugun benim için yorucu ve güzel bir gündü..Ve sizlerle paylaşmak istiyorum..

Öglen 13.00 gibi kuğu yu brandasında cıkarıp Sakarya yolu için hazırladık..Sakarya ile kugunun pek guzel anıları yoktur ancak bu sefer bu durumu düzelttik sanırımAilecek yola koyulduk..Keyifli bir yolculuk oldu..Ve anladikki cam filmi taktırmamız gerek cunku güneş arkadan gercekten cok bunaltıcı olabiliyor..Bilmeyenler için sölüyorum..Ben üniversite öğrencisiym..Sakarya Üniversitesi Makine Müh. okuyorum..2 yıldır yurtta kalıyordum..Bugünün benim için önemi artık benim bir evim var 1+1 stüdyo bir daire2 hafta önce tutmustuk ancak bugun taşınabildim..Arada sınavlarım vardı..Suan bu msjımı yeni evimdeki çekyat ın üzerinden yazıyorum Yarım saat önce ailemi ve kuguyu yolcu ettim..% 15 sinyal ler aktif gercekten gece çok güzel gözüküyor herkese şiddetle tavsiye ederim..

Bugun için fotograf cekıcektım ancak inanın o kadar yogunduki , esyalar alındı , tasındı , yerleşildi..Bu seferlik fotografsız bir gezi oldu ,bir daha ki sefere telafi ederim..

saygılar erdem..

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Yer Hanau ve Hava Sicakligi 26 derece, Hissedilen Sicaklik 30 derece. Havadan Günes aciyor ve Izlandali Passerati Renk degistiriyor !

Izlandali Passerati Yerdeki Cimler ile birbirini tamamladi (Yesilliklerin arasinda bu Renk daha güzel oluyor)

Saygilar Yasin

Yasin eline saglık fotografların herbiri birbirinden güzel..Hepsi wallpaper olacak güzellikte
  • Bugün göstergede bunu farkettim önceden yoktu sanırsam ölü pixelmi oldu acaba yoksa bu orjinalindemi vardı.O üst taraf hep siyahmıydı moralim bozuldu valla.Biri yardım ederse çok sevinirim(özellikle ok ile gösterdiğim siyah çizgi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egn805 -- 25 Nisan 2010; 21:57:50 >

sevgili abilerim , dostlarım ,kardeşlerim..

Öglen 13.00 gibi kuğu yu brandasında cıkarıp Sakarya yolu için hazırladık..Sakarya ile kugunun pek guzel anıları yoktur ancak bu sefer bu durumu düzelttik sanırımAilecek yola koyulduk..Keyifli bir yolculuk oldu..Ve anladikki cam filmi taktırmamız gerek cunku güneş arkadan gercekten cok bunaltıcı olabiliyor..Bilmeyenler için sölüyorum..Ben üniversite öğrencisiym..Sakarya Üniversitesi Makine Müh. okuyorum..2 yıldır yurtta kalıyordum..Bugünün benim için önemi artık benim bir evim var 1+1 stüdyo bir daire2 hafta önce tutmustuk ancak bugun taşınabildim..Arada sınavlarım vardı..Suan bu msjımı yeni evimdeki çekyat ın üzerinden yazıyorum Yarım saat önce ailemi ve kuguyu yolcu ettim..% 15 sinyal ler aktif gercekten gece çok güzel gözüküyor herkese şiddetle tavsiye ederim..

Bugun için fotograf cekıcektım ancak inanın o kadar yogunduki , esyalar alındı , tasındı , yerleşildi..Bu seferlik fotografsız bir gezi oldu ,bir daha ki sefere telafi ederim..

saygılar erdem..

Erdemcim,

yeni Evin hayirli olsun . Senin icin Passat ile ayrilik cok zor olacaktir ama Google maps´ten baktim ve Istanbul´a o kadar uzak sayilmazsin . Türkiye´de Okullarin kapanmasinada az kaldi, kisaca yakinda yine Beyaz Kugu´ya kavusacaksin .

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: Egn805

Bugün göstergede bunu farkettim önceden yoktu sanırsam ölü pixelmi oldu acaba yoksa bu orjinalindemi vardı.O üst taraf hep siyahmıydı moralim bozuldu valla.Biri yardım ederse çok sevinirim(özellikle ok ile gösterdiğim siyah çizgi)

Egn805,

korkmana gerek yok orasi ölü Pixel felan degil . O her Eski Gösterge Panel´li Passat´larda var, yani moralini bozacak birsey yok .

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

sercan gene döktürmüşsünEline saglık

Drozia ustam sercan direk RNS ye terfi edicek inşallah yaza dogru..

o daha mükemmel olur tabi.. maliyetli olduğu için dedim. rcd 310 kolay bulunabilir bir ürün görsellik açısından da klima paneliyle çok uyumlu
    sercanınki sanırım rcd 300 ekranın mavi ışığının tonu klima dijital göstergelerinin ve kilometre panelinin mavisinden farklı gece dikkat ederse görebilir

Bizim ki eski nesil RCD310 kitapçıkta da 310 yazıyor geceleyin ışıklarda renk tonu olarak bir farklılık yok eve yeni geldik 3 saattir dışardayız video ve resimler ile aranızda olucam parmaktan sonra

quote:

saygılar erdem..

Erdemcim,

yeni Evin hayirli olsun . Senin icin Passat ile ayrilik cok zor olacaktir ama Google maps´ten baktim ve Istanbul´a o kadar uzak sayilmazsin . Türkiye´de Okullarin kapanmasinada az kaldi, kisaca yakinda yine Beyaz Kugu´ya kavusacaksin .

Saygilar Yasin

Sagol Yasin..Kugudan cok ayrı kalmıcam merak etme..Hafta sonları istanbula donuyorum genelde..Kuguyla hasret gideriyoruz

Orijinalden alıntı: darknessen

Dünden beri sesim çıkmıyor nedense :)))
    Bakire ceylan derisi direksiyonu okşamaktan bilgisayar başına geçemiyorum bir türlü. çok fazla söyleyecek söz bulamıyor insan, iki kulağım birbirine bağlı gidi ağzım da köprü görevi görüyor arada :)))
    işte bizim izlandalının resimleri;

Resimler çok kaliteli değil telefonla çektim, kusura bakmayın ama sizlerle de paylaşmak istedim biran önce..ve sanırım artık resmi bir üye olabilirim kulübe :)

Saygılarımla, Suat..

SUAT KARDEŞİM ALLAH KAZA BELA VERMESİN HAYIRLI OLSUN...İZLANDALI ŞİMŞEK GERCEKTEN HARİKA GULE GULE KULLAN
  • Bugün babamın akşam dersleri iptal olunca dedik baba ve oğullar gezelim Ben aşağı inip Passatı hazırladım 5 dk sonra babam ve kardeşim geldi hemen yola koyulduk nere gidelim derken babamın aklına Ataköy 'de Ataköy Konaklarının oraya açılan yeni alışveriş merkezi geli ve oraya doğru gittik yollar açıktı 20 dk da vardık içerde biraz dolaştık kardeşim oyun yerinde eğlendikten sonra babama dedim Sahil yolundan gelidem ve Ataköy sahilden Emirgana kadar gittik isterdim ki komple yol boyunca videoya alayım ancak çekemedim hafıza kartında yer yoktu daha doğrusu 1 GB kart ile en fazla 3 video ve 2şer 3 er dk lık video çekebildim Çok güzel yerler vardı kaza atlatıldı (biz değil kamyon öndeki araca bodoslama dalıyordu ) Eve giderken 200 polisin arasında bulduk kendimizi babam nerden girdiyse tam Maç dağılımı denk geldi ve Polisler de şok oldu bu araba nerden çıktı diye hemen bize yol gösterip boş bir yola çıkardılar Sağsalim eve vardık en sonunda güzel bir gön oldu geceleyin ne zamandır Passata binemiyordum bu olculuk bana yetti Passat bambaşka gerçekten

Ben aşağı indim ve aracı hazırladım

Gri renkte en fazla bu kadar yansıma oluyor :)

Babam tamponu bayağı çizmiş

Ataköy'e doğru gidiyoruz

Ada göründü

Otoparkta Passat ağırlıklıydı

AVM 'nin içinden bir resim

Babam ve Kardeşim Mert

Ve AVM 'den ayrılıyoruz ve ilerden sahil yoluna dönüş yapıyoruz ondan sonra Video çekimleri başlıyor

Videoları Fotoğraf makinesi ile çektiğim için boyutları çok büyük o yüzden Upload olması uzun sürücek onları yarına bıraktım yarın mutlaka Upload edip buraya linkini koyucam

Dolmabahçe Sarayı,Beşiktaş sahilde Atatürk resimleri,İnönü satadyumu,Çırağan sarayı,Ortaköy Meydanı , Boğaz,Işıklı 1.köprü,Passar Polis arabası...vs bunlar kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 25 Nisan 2010; 22:42:41 >

saygılar erdem..

Hayırlı olsun Erdem, iyi sanşlıymışsın sen benim üniversitenin ilk senesindeki evim sadece 1 di.... yani bir oda :D

İnsanın kendi evi gibisi yok ya, evinin keyifini çıkarman dileği ile..

Engin

Orijinalden alıntı: srcn09

Bugün babamın akşam dersleri iptal olunca dedik baba ve oğullar gezelim Ben aşağı inip Passatı hazırladım 5 dk sonra babam ve kardeşim geldi hemen yola koyulduk nere gidelim derken babamın aklına Ataköy 'de Ataköy Konaklarının oraya açılan yeni alışveriş merkezi geli ve oraya doğru gittik yollar açıktı 20 dk da vardık içerde biraz dolaştık kardeşim oyun yerinde eğlendikten sonra babama dedim Sahil yolundan gelidem ve Ataköy sahilden Emirgana kadar gittik isterdim ki komple yol boyunca videoya alayım ancak çekemedim hafıza kartında yer yoktu daha doğrusu 1 GB kart ile en fazla 3 video ve 2şer 3 er dk lık video çekebildim Çok güzel yerler vardı kaza atlatıldı (biz değil kamyon öndeki araca bodoslama dalıyordu ) Eve giderken 200 polisin arasında bulduk kendimizi babam nerden girdiyse tam Maç dağılımı denk geldi ve Polisler de şok oldu bu araba nerden çıktı diye hemen bize yol gösterip boş bir yola çıkardılar Sağsalim eve vardık en sonunda güzel bir gön oldu geceleyin ne zamandır Passata binemiyordum bu olculuk bana yetti Passat bambaşka gerçekten

Ben aşağı indim ve aracı hazırladım

Sercan Resimler harika ama sen kesin bu Yukaridaki Resimi bir yerden Fakeledin , Almanya veya Avrupadan baska bir Resimden alinti yaptin yanlislikla sanirim. Sercan bu tür Alis Veris Merkezleri bu tür Güzellikte oldugunu bilmiyordum gercekten, görünce agzim acik baktim Resimlere. Sercan orasi nerede bilmiyorum ama Aydin veya Izmirde böyle bir AVM görmedim hic. Türkiye´mizde gezmedigimiz icin bu tür yerleri göremiyoruz ne yazikki. Gercekten bu Resimi gördükten sonra Memleketimiz ile bir kez daha gurur duydum cünkü bu tür güzel AVM´leri hep Avrupada oldugunu sanardik, Türkiye´de daha güzel varken

Resimler icin Tesekkürler

Yasin

Sercan Resimler harika ama sen kesin bu Yukaridaki Resimi bir yerden Fakeledin , Almanya veya Avrupadan baska bir Resimden alinti yaptin yanlislikla sanirim. Sercan bu tür Alis Veris Merkezleri bu tür Güzellikte oldugunu bilmiyordum gercekten, görünce agzim acik baktim Resimlere. Sercan orasi nerede bilmiyorum ama Aydin veya Izmirde böyle bir AVM görmedim hic. Türkiye´mizde gezmedigimiz icin bu tür yerleri göremiyoruz ne yazikki. Gercekten bu Resimi gördükten sonra Memleketimiz ile bir kez daha gurur duydum cünkü bu tür güzel AVM´leri hep Avrupada oldugunu sanardik, Türkiye´de daha güzel varken

Yasin

Frankurtta ki AVM 'den copy paste yaptım

Yasin İstanbul 'da daha nereler var tarihi yerler zaten çok güzel onları hep gezesim geliyor özellikle de AVM ler çok gelişti son zamanlarda Avrupa'nın en büyük ikinci alışveriş merkezi nerde dersen bizim evin yanında Cevahir alışveriş merkezi

Sen İstanbul'a gel gezilecek çok yer var Yasin

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Yasin

Frankurtta ki AVM 'den copy paste yaptım

Yasin İstanbul 'da daha nereler var tarihi yerler zaten çok güzel onları hep gezesim geliyor özellikle de AVM ler çok gelişti son zamanlarda Avrupa'nın en büyük ikinci alışveriş merkezi nerde dersen bizim evin yanında Cevahir alışveriş merkezi

Sen İstanbul'a gel gezilecek çok yer var Yasin

Sercan,

dalga geciyorsun sanirim . Frankfurt´daki en büyük AVM Hessen Center´dir (Media Markt´in karisi, Borsigallee). Inanki senin gittigin AVM Frankfurt´taki Hessen Centeri bin basar inan bana. Müthis bir yere gitmisiniz. Böyle bir yer Almanya´da varmi gezip görmem lazim acikcasi

Saygilar Yasin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.