Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (790. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.527.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 788789790791792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurttepe gerçekten TEKSAS gibi bir yer... 3 Gün önce terkedilen damat kayınbabası ve karısına Kurttepe kavşağında kurşun yakdırdıktan sonra dün gece saat 03:00 civarında da acaip CIS-TAK piyasa arabası (galiba Şahin) dönemeçte drift yaptı, hem de uzun bir süre, kalkıp neler olduğuna bakana kadar kaçıp gitmişti.

Sabah da sadece izlerş kaldı ...

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Günaydın arkadaşlarım,

Kurttepe gerçekten TEKSAS gibi bir yer... 3 Gün önce terkedilen damat kayınbabası ve karısına Kurttepe kavşağında kurşun yakdırdıktan sonra dün gece saat 03:00 civarında da acaip CIS-TAK piyasa arabası (galiba Şahin) dönemeçte drift yaptı, hem de uzun bir süre, kalkıp neler olduğuna bakana kadar kaçıp gitmişti.

Sabah da sadece izlerş kaldı ...

Lastiklerin yarısını asfalt üzerinde bırakmış.

Orijinalden alıntı: ErdincD

Aracımı aldık, artık bende PASSAT sahibiyim :) aracın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim.

2008 Passat DSG 2.0 TDI Exclusive Buz mavi, siyah deri döşeme :)

Erdinç Bey,

Yani aracınız hayırlı olsun. Nihayet bekleyiş bitti.
    Sıra mutlu günlerde, sevdiklerinizle arabanızı kullanmaya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scholastic -- 7 Şubat 2010; 14:22:50 >

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

selamlar ben izin için şuan türkiyedeyim yeni ulaştım sizlere 2.0 tdi passatım var 2006 comfortline almanya berlin kreuzbergde yaşıyorum
    herkese küçük istanbuldan saygılar

Aramıza hoşgeldiniz Bu arada forumda alamancılar bayağı çoğaldı ne dersiniz
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

selamlar ben izin için şuan türkiyedeyim yeni ulaştım sizlere 2.0 tdi passatım var 2006 comfortline almanya berlin kreuzbergde yaşıyorum
    herkese küçük istanbuldan saygılar

kaşgarlı_tost, noch einer aus Deutschland

aramiza Hos Geldin, Passat in hayirli olsun . Berlin Kreuzberg cok duydum TV´lerden cok gördüm, gercekten kücük Istanbul. Yasam nasil Berlin - Kreuzberg´te ?? Bu arada Sanziman ve aracin Rengini hatta bir Resim koyarsan sevinirim

Almanci sayisi böylelikle 5 oldu;

- borgmann
    - cakado67 (Ercüment)
    - VW_Passat (kendim)
    - erkan30
    - kaşgarlı_tost

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 7 Şubat 2010; 16:11:52 >

Orijinalden alıntı: mertbasaran

Güneşli bir Cumartesi ,
    Passat yine dağlarda....

Mert Abim resimler çok güzel ellerine sağlık Çocukların da çok tatlı allah analı babalı büyütür inşallah,

Bu resimler bir harika! Maşallah. Zaten karlı manzara resmin birini Dell İşyeri Ana Bilgisayar Arka Planı yaptım... Ellerine sağlık. Gezilerinin tümünü, haftasonunu EN İYİ ŞEKİLDE değerlendirmeni ve çocukları, aileni gezdirmeni muhteşem buluyorum. İnşallah bir gün de bana nasip olur. Burada yapılacak en iyi şeylerden birisi Tekir Yaylasına veya Mersin Dağlık alanına gitmek.

ancak sizler gibi passat kullanıcılarıının fikirlerini okudukça aklım hep bu tarafa kaymaya başladı!
    DSG 1.4 tsi 122 hp comf. passat ile bahsettiğim jetta arasında çok fazla bir ffiyat farkı yok ancak jettada donanım olarak birtakım artılar var.bununla birlikte passat ise bir üst segmentin arabası!
    1.4. tsi passatın performansı ve iki araç arasında karar verebilmem adına değerli görüşlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
    şimdiden çok teşekkürler

Orijinalden alıntı: mertbasaran

Güneşli bir Cumartesi ,
    Passat yine dağlarda....

Çocuklar karın keyfini uzun uzun çıkardılar.

Mert abim,

Resimler harika. Cocuklarin keyfi masallah yerinde . Her cocuk Kar´ı cok sever oglan masallah Karın üstünde yatmis . Epeyce bir Kar birikmis.

Burada Karlar eridi, Yaz geliyor artik. Yazlik Tekerleri takacagim günü, araci a´dan - z´ye Temizleyeceyim Günleri sayiyorum artik

Saygilar Yasin

Motorenpalette (Stand Bericht Januar 2010):

- 1,6 MPI - 102 HP
    - 1,2 TSI - 105 HP
    - 1,4 TSI - 122 HP
    - 1,4 TSI - 160 HP
    - 2,0 TSI - 200 HP
    - Doğalgaz-Turbo 150 HP

- 1,6 TDI - 105 HP
    - 1,6 TDI - 140 HP
    - 2,0 TDI - 170 HP
    - ayrıca da 2,0 TDI Bi-Turbo motor 200 HP üstü
    - Blue TDI - 140 HP

Yeni PASSAT 2010 Eylül Sonunda PARİS OTOMOBİL FUARI'nda tanıtılacak, Sedan modelinin satışına 2010 sonbaharında, Variant modelinin satışına da 2011 yılının ortasında başlanacak. Ön tarafı, arka tarafı (farlar, ızgara vb.), çamurluklar ve tamponlar değişecek, gösterge panelinde de modifikasyonlar öngörülüyor. Platform PQ47 olacak ancak kapılar, camlar ve tavan güncel PASSAT ile aynı olacak. Sanırım Türkiye'de en çok satılacak motor ve şanzıman konfigürasyonu ile donanım paketi, şayet Doğuş Otomotiv işin içine acı biber tozu katmazsa, 1.6 TDI 140 HP 7-DSG Comfortline olacak. 1.4 TSI 160 HP gelirse de 1.4 TSI 122 HP' de sadece daha ucuz olacağı için tercih edilir. 1.6 MPI 102 HP 8V SOHC da her zamanki gibi giriş modeli ve LPG'ye uygunluğu ile getirilecek.

www.Motor-Talk.de

Taner Göde

kanima girdin. Gecende kulaklarini cinlattim, cinladimi bilmiyorum . Sercan aracta bir kac cizik tespit ettim, sayende o kadar detayli bakiyorum ki artik anlatamam sana. Kisaca Yaz gelsin su Polisaj isini (az asindirici olanlardan) yapacam.

Bu arada Dün Meguiars MF Bez ve Meguiars Clay ve Kaydiriciyi siparis ettim , önümüzdeki Günler elime gececek . Önümüzdeki Haftada Ultimate Quick Detailer ve 3´lü MF Bez Seti ve birde Meguiars Su cekici Bezi alacam

Saygilar Yasin

Bakıyordum da trendline ile comfortline arasında öyle ahım şahım bir donanım farkı olmamasına rağmen 4bin TLye yakın bir fiyat farkı var. Acaba diyorum bu Doğuş'un bir kazığı mıdır?

Bir de Passat ile Passat Variant'ın aynı fiyata satılması ne biçim bir fiyat politikasıdır? Demek ki Passat fiyatları şişik. Bakıyorum da Variant'ın ağırlığı daha fazla. Aynı donanım ve motorla nasıl olur da Variant daha pahalı olmaz.

• Sevgili arkadaşım.

1.4 TSI 122 HP motorlu bir VOLKSWAGEN PASSAT'tan performans yönünden fazlası ile memnun kalacağını garanti ederim. Yakıt konusunda optimum şartlarda 100 kilometrede şehirdışında 5 ve şehiriçinde de 8 litreye kadar düşen değerlere ulaşabilirsin. JETTA ve PASSAT sınıf farkı dışında birbirinden adı ve üretim yerlerinde ayrılıyor, motor ve vites kutusu aynı (6 ileri manüel veya 7-DSG). JETTA'da donanım olarak artılar acaba hangisi, bunların ikisini şimdiye kadar çok fazla karşılaştırmadım. Comfortline donanım paketli ve metalik boyalı bir 1.4 TSI 6 ileri manüel PASSAT 58.000 TL'den alınabiliyor, daha da sıkı bir pazarlıkla kesin iyi bir indirim de alabilirsiniz.

Yaklaşık 400 sayfaya ulaşan bu forumun tümünü okumanızı sizden isteyemem ancak özet ve genel kanı olarak yukarıdakileri size garanti edebilirim. 1.4 TSI 122 HP 6 ileri manüel, Metalik Refleks Gümüş renkli, Comfortline donanımlı, kendim taktığım navigasyonlu PASSAT'ı 2 yıldır kullanıyorum. Şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım.

Saygılarımla,

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: darknessen

değerli arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 0 km bir araç almayı planlıyorum. aslında bu araç için DSG 1.4 tsi 160 hp comf. jetta için karar vermiştim.bu kararda en büyük etken kuvvetli motor ve performanstı! ancak sizler gibi passat kullanıcılarıının fikirlerini okudukça aklım hep bu tarafa kaymaya başladı!
    DSG 1.4 tsi 122 hp comf. passat ile bahsettiğim jetta arasında çok fazla bir ffiyat farkı yok ancak jettada donanım olarak birtakım artılar var.bununla birlikte passat ise bir üst segmentin arabası! 1.4. tsi passatın performansı ve iki araç arasında karar verebilmem adına değerli görüşlerinizi benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Ön tarafı, arka tarafı (farlar, ızgara vb.), çamurluklar ve tamponlar değişecek, gösterge panelinde de modifikasyonlar öngörülüyor. Platform PQ47 olacak ancak kapılar, camlar ve tavan güncel PASSAT ile aynı olacak.
    Taner Göde

Passat 6,5 diyenlerin sesini duyar gibiyim

Orijinalden alıntı: teaman1977

VW sitesinde Passat Variant'ın comfortline donanımında ahşap iç dekor ceviziçi standart olarak belirtilmiş; ancak e-broşürde highline donanımda bile ceviziçi olayı yok gözüküyor.

Bakıyordum da trendline ile comfortline arasında öyle ahım şahım bir donanım farkı olmamasına rağmen 4bin TLye yakın bir fiyat farkı var. Acaba diyorum bu Doğuş'un bir kazığı mıdır?

Bir de Passat ile Passat Variant'ın aynı fiyata satılması ne biçim bir fiyat politikasıdır? Demek ki Passat fiyatları şişik. Bakıyorum da Variant'ın ağırlığı daha fazla. Aynı donanım ve motorla nasıl olur da Variant daha pahalı olmaz.

teaman1977,

Türkiye´deki Fiyat Politikasini hic anlamiyorum. Türkiye´de "Trendline" diye adlandirdigimiz donanim Almanya´da "Comfortline" diye geciyor !!! Türkiye´deki Trendline sahipleri Comfortline arac sürüyorlar esas olarak ama onlar Trendline yani bir düsük Model olarak görüyor, neden ? Dogus Comfortline´i Trendline diye sattigi icin. Donanim farki olarak Passat Trendline´da Parksensörleri yokmus, Comfortline´da ise var, Almanya´da ise Highline´da bile Parksensörleri yok .

Trendline ve Comfortline arasındaki fiyat farkı sis farları, far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü (1.4 TSI Trendline'da standart), iç denetimli alarm ile 1.6 MPI 102 HP yerine 1.4 TSI 122 HP alırsanız 5 ileri düz vites yerine 6 ileri düz vites şanzıman farkıdır. Almanya'da da TRENDLINE ve COMFORTLINE farklı fiyatlarla satılmaktadır. "Doğuş'un bir kazığı" değildir (o ayrı, başka yerde). PASSAT SEDAN ve PASSAT VARIANT'ın aynı fiyata satılması ise Doğuş'un bir ikramıdır. Almanya'da 1.500 EURO fiyat farkı vardır ve VARIANT araçlar sadece EMDEN'de üretilirken SEDAN araçlar hem EMDEN, hem ZWICKAU fabrikasında üretilmektedir. Türkiye'de PASSAT SEDAN'ın fiyatı "ŞİŞİK" değil, PASSAT VARIANT'ın fiyatı "İNİK". Aynı donanım ve motorlu bir PASSAT VARIANT bu modelin STATION WAGON tipinin Türkiye'de daha fazla satılması için Almanya'daki fiyat farkı Türklye'de yansıtılmamıştır, "Baba" temalı bir araç olarak reklamlarda yer verilip insanların zihninde yer etmesi için Doğuş hayret verici bir şekilde biraz uğraşmıştır. Almanya'da satılan PASSAT'ların 3/4'ü VARIANT, 1/4'ü SEDAN'dır, Türkiye'de %90'ı SEDAN ve %10'u VARIANT'tır.

Saygılarımla,

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

VW sitesinde Passat Variant'ın comfortline donanımında ahşap iç dekor ceviziçi standart olarak belirtilmiş; ancak e-broşürde highline donanımda bile ceviziçi olayı yok gözüküyor. Bakıyordum da trendline ile comfortline arasında öyle ahım şahım bir donanım farkı olmamasına rağmen 4bin TLye yakın bir fiyat farkı var. Acaba diyorum bu Doğuş'un bir kazığı mıdır? Bir de Passat ile Passat Variant'ın aynı fiyata satılması ne biçim bir fiyat politikasıdır? Demek ki Passat fiyatları şişik. Bakıyorum da Variant'ın ağırlığı daha fazla. Aynı donanım ve motorla nasıl olur da Variant daha pahalı olmaz.

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

bluemotion clean deisel technology euro 5 ve hatta 6 normlarına göre temiz yakıt gerektiren bir sistem. bizim türrkiyede böyle bir yakıt "olamayacağından" doğus bunları buraya en az 75000 fiyat koyup ithal edicek ee ondan sonra arıza üzerine arıza getiren bir passat reklamasyonuna neden olacak riske edermi böyle bişeyi o yüzden getirmezler. Bizim toplum 1.6 passat gelmiş hadi gidek ondan alak vergisi azmış diyerek araç alan ve başka bişeye bakmayan ha bide kaç basıyo bu araba filan diyen bir toplum. Türkiyede clean diesel passat kullanan adam gider kaçak mazot koyar o güzelim arabaya daha bir çok konuda olduğu gibi araç kullanma konusunda da bilinçsiz bir toplumun yaşadığı bir ülkede en fazla euro 4 normunda araç kullanabilceği göz önünde bulunduruluyor. Şu anda benim kullandığım 2009 cr tdi diesel passat üzerinde bile euro 4 yazıyor nediyosunuz...Türkiye için üretilen bir passat bu üstelik bi de iyilik yapmışlar sağolsunlar DPF siz gelmiş yani DPF arızası olmayacak...şanslıyım

Dediklerine aynen katılıyorum DPF 'li olunca ne oluyor olmayınca ne oluyor yani arasında ki farklar nedir? Bizim ruhsatta yanlış hatırlamıyorsam DPF yazıyordu...

Kardeş DPF VEYA DPFsiz motor performans ve tüketim açısından bir fark yok tek fark çevrefe daha dost olmak noktası daha önce de deyinmiştim kara kara dumanlı mazot yakan araçlar dolu trAFİK..Türkiye için DPF siz bir passatın ne kadar zararı olabilki çevreye bu araçlara kıyasla... ha arıza çıkarma riski de cabası sen sen ol kısa mesafeler için passatını yerinden oynatma yoksa tıkanan partikül filtresini açmak için "o da açılırsa şansa kalmış" çevreyi bi daha kirletmen gerekecek artı mazot parası...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.