Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.523.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertbasaran
    quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

quote:

quote:

Tüm passat sevenlerin bayamını kutlarım :)

bizde 2 hafta evvel 2008 model 2.0 TDI 140 HP DSG COMFORTLINE Passat aldık.Şimdi janlarını değiştirmek istiyorum.Araç siyah renk, bu araca uygun jant seçenekleri sizce hangileridir? Ben aşağıdaki jantı beğendim modeli nedir acaba? Sizin hoşunuza giden jantları da paylaşırsanız çok sevinirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: BARMEYT

.

Yokmu bana yardımcı olucak biri ?

Yanılmıyorsam aşağıdaki Jantın adı Samarkand'dı
    Bir zamanlar çok aramıştım.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Şimdi bulabilirmisin bilmiyorum.

Mert abim,

Jantlar dedigin gibi 18" Samarkand'dir.

Saygilar
  • Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar,abiler..

Passatımızı geçen sene bayramdan iki gün önce almıştık 5 Aralık ta..

Ve bir yıl dolmak üzre..15 bin km den değil bir yıl zarüretinden gitcez servise inşallah..

Zaman çok çabuk akıp geçmiş..Bir yıl ne zaman ne ara oldu haberim yok..
  • arkadaslar sormak ıstedıgım bişe var.

bu klimatronic çift bölgeli klima dakı bolgeler nasıl ayrılıyor..sag sol olarak mı ? on , arka olarak mı?
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:46:55 >
  • Değerli dostlar,

Ne kadar güzel bir bayram geçiriyoruz maşallah. Adana'da hava 25 derecenin üzerinde. İlk günkü şok atlatıldı (kaçak kesim vb.). Dört gün güneş hiç eksilmedi. Yarın 01.12.2009 ve Salı ve İŞBAŞI... Gel de şimdi 01.01.2010'a kadar çalış, Avrupa zaten Aralık Ayı Tatil Ayı Moduna girdi. Kısmet diyelim, 2009'u da iyi bir şekilde bitiririz inşallah.

Dün akşam PAŞAM LaGrange Denizle konuştum. Çok yoğun olduğunu, forumdan uzak kaldığı için üzüldüğünü ve hepimizin mübarek kurban bayramını kutladığını iletmemi istedi. En kısa zamanda Passat forumuna teknolojik ve kültürel zenginliklerle döneceğini söyledi. Biraz sabır ve biraz metanet de. Bekliyoruz paşamızı!

Evimin otoparkında deneme ve yanılma yöntemi ile Gümüş Gölge'nin Adana'nın soldurucu güneş ışığına karşı tüm gün gölgede kalmasını sağlayacak bir spot buldum. Ayrıca sabah çığ da düşmüyor ve aracım kuru ve temiz kalıyor. Şimdi bu spotu korumak gerek. Arkadaşlar Passat harika ama koruması da bir o kadar zor. Bayramda şöyle aşağı inip motor kaputunu açıp elimde bezle bir silemedim. Bahçeli müstakil evin güzel yanlarından birisi de buydu ama herşeye rağmen burası da çok temiz, güzel, huzurlu ve sakin. Mahalledeki kömür, odun ve tezek dumanı ile gözlerimiz yaşarıyordu, nefes almak imkansızdı, çok şükür burada smog yok. Passat'a bugün O/PET'ten 100 TL'lik benzin alıyorum CardFinans'la ve 3 x 100 TL = 40 TL ParaPuan kampanyasından faydalanıyorum. Unutmamam lazım, bu gece son gece de ondan.

Selam ve sevgiler herkese, hepinize ve heryerde.

FOREVER VOLKSWAGEN PASSAT!

• quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Bugün otohaber dergisi aldım araba dergilerine bakarken dergi başlığı dikkatimi çekti yeni Passat 2010 da geliyormuş

2010 YENİ KASA PASSAT 2010 YILININ HANGİ AYINDA PİYASAYA SÜRÜLECEK BİLEN VARMI?
  • Arkadaşlar şimdi evden çıkıp havaalanına geçiyorum.Ankara'ya dönmek üzere.Sonunda passatıma kavuşacağım.Bir bayram daha bitti, sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 30 Kasım 2009; 16:32:42 >
  • Yolun açık olsun Lord Danger. Sağ ve salim kavuşman dileği ile. Yarın bayram sonrası ve yılın son ayının 1'i, 01.01.2010'a az kaldı, bu son ay da inşallah sorunsuz ve problemsiz geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaşlar şimdi evden çıkıp havaalanına geçiyorum.Ankara'ya dönmek üzere.Sonunda passatıma kavuşacağım.Bir bayram daha bitti, sağlıcakla kalın.

Hayirli Yolculuklar, Passat´ina insallah sag salim kavusursun
  • Son gününü yaşadığımız sonbaharda, yeşilin, ve sarının binlerce tonunu gördüğümüz,
    mis gibi deniz ve orman havasını ciğerlerimize doyasıya çektiğimiz bir günü geride bıraktık.

İşte geride kalanlar;

Passat'ın içinden çekilen muhteşem doğa manzarası. Sanki doğa Passat'ın içinden bir başka güzel....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 30 Kasım 2009; 19:01:00 >
  • quote:

Son gününü yaşadığımız sonbaharda, yeşilin, ve sarının binlerce tonunu gördüğümüz,
    mis gibi deniz ve orman havasını ciğerlerimize doyasıya çektiğimiz bir günü geride bıraktık.

İşte geride kalanlar;

Passat'ın içinden çekilen muhteşem doğa manzarası. Sanki doğa Passat'ın içinden bir başka güzel....

Türkiyemizin Tasi Topragi heryeri altin degerinde, heryeri güzel Memleketimizin. Havasi ayri kokuyor, Topragi ayri bir güzel.

Mert abim, Passat Dogada dahada güzel duruyor , Resimler harika ellerine saglik.

Saygilar Yasin
  • quote:

Sercan'cım

Istanbul'a döndünse "hoşgeldin" döneceksende sağ sağlim gel inşallah.
    Gerçekten farlar etrafı gündüz gibi yapıyor. Belki çekimden olduğundan daha mavi çıkmıştır.
    Gerçi diğer arabalar göre daha mavi bir ışığı var.

İstanbul' a dün döndüm Forumda söyliycektim anca kardeşim benim Laptop un Adaptör ucunu kırınca ve Şarjı da boş olunca resimler benim PC de kaldı o yüzden dedim Salı günü geldiğimi resimlerle beraer söylerim dedim :D Yarın tekrar yazarım dün İstanbul'a geldik , Balıkesir'den sabah 7.30 gibi çıktık yollar çok boştu Bursa'ya kadar full CC açık geldik AC Kapalı araba 5.0-5.1 L /100 km yaktı gerçekten uzun yolda çok az yakıyor Bursa'ya girince birde Uludağ uğrayalım dedik Uludağ 'a da çıktık yollarda çok çıkan inen vardı Oteller bölgesinde çok sis vardı ve kuvvetli Sulu kar yağıyordu arada tipiye de dönüyordu ama genelde sulu şekilde yağdı çok şaşırdım 1 -2 derece sıcaklıkta ve SİS te sulu kar yağıyordu sis yağmur yağmaz diye biliyordum ama OTellerin çoğu kapalıydı bizde bir otel bulduk onun lobisinde oturduk 1 saat sonra indik o doğa havasını almak bile bize yetti İStanbul!a girmek çıkmak kadar dert oldu Trafik felçti önce Teme girdik yol tıkanınca bir yerlerde D-100 e geçtik ordan devam ettik 3 saatte anca Mecidiyeköy'e vardık Babam dedi şimdi RNS olsaydı canımız sıkılmazdı

Resimleri yarın sunucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaşlar şimdi evden çıkıp havaalanına geçiyorum.Ankara'ya dönmek üzere.Sonunda passatıma kavuşacağım.Bir bayram daha bitti, sağlıcakla kalın.

Hayırlı yolculuklar lord_danger ...En kısa sürede sağ salim kavuşursun Passatına
  • quote:

Son gününü yaşadığımız sonbaharda, yeşilin, ve sarının binlerce tonunu gördüğümüz,

İşte geride kalanlar;

Mert Abim;
    Çok güzel yerler gerçekten hele ki Passatla gidince çok daha güzel oluyor

Resimde dikkatimi çeken bir şey var araba durur vaziyette ve devir 1.000 'de acaba senin fan da mı bu sırada devreye girdi Fan devreye girince devir 1.000 de çalışıyor normalde rölanti de 650-850 devir aralığında çalışıyor
  • AutoScout24.de Sayfasinda Satilik 1.9 TDI Volkswagen Passat Variant Trendline 9.700 €uro´ya. Ve bir rekor bu arac 2008 Model ( 11/2007) ve tam 398.451 Kilometre gitmis. Önemli olan parasi degil, 1.9 TDI bu kadar Kilometreyi devirmesi bence muhtesem ve cok güzel birsey.

www.autoscout24.de
    Gebrauchtwagen Angebote bei AutoScout24
    http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lgtuop4niyya

Tabi 9.700 €uro neredeyse ömrünü tamamlamis olan bir arac icin cok Pahali.
  • Kimin aklına gelir(di)? Passat 3C kasa ön konsol, Romanya'da 1100 € (şüpheli bir durum bence, çalıntı aracı parçalayıp satan şebekelerin bir ürünü):
    PASSAT B6 yerine de "B7" yazmış (oradan buldum)

• AUTO ZEITUNG iddialarına göre

VOLKSWAGEN tarafından adı "B8" olarak kodlanan yeni VOLKSWAGEN PASSAT'taki motorlar:

1. 1.4 TSI 130 HP (122 HP'den)
    2. 1.4 TSI 160 HP (TwinCharger)
    3. 2.0 TSI 210-250 HP (200 HP'den)
    4. 1.6 TDI 90 HP (yeni)
    5. 1.6 TDI 105 HP
    6. 2.0 TDI 140 HP BlueTDI (SCR Katalizatörlü)

Hier könnte VW ab 2011 endgültig die Nase vorn haben. Denn in der neuen Passat-Generation sind die modernen TSI-Motoren mit von der Partie. Das aktuelle Einstiegstriebwerk, der 1,4-Liter-Turbo mit 122 PS, erstarkt in der Basis auf rund 130 PS – und läuft zu neuer Hochform auf. Denn er wird wohl mit einer stärkeren, gleichzeitig klar sparsameren Version den bisherigen 1,8-Liter-Turbo arbeitslos machen. Für den gibt es dann nämlich eine mindestens 160 PS leistende Kompressor-Turboversion des 1,4-Liters, bestens bekannt aus dem neuen Scirocco und dem Golf VI. Darüber würde dann der Zweiliter-TSI residieren – mit 210 PS und womöglich einer bis zu 250 PS starken Power-Version, die dann glatt den bisherigen Sechszylinder ersetzen kann.

Auch bei den Turbodieseln gibt es im Passat-Nachfolger kleinvolumige Neue. Vorgesehen ist der Einsatz eines 1,6 Liter großen Common-Rail-Diesels in zwei Leistungsstufen: 90 und 105 PS. Beide Triebwerke wird es demnächst auch im neuen Golf geben, beide dürften das künftige EU-Limit von 120 g/km CO2 unterbieten. Bei den großen Dieseln ist mit einem 140 PS starken, supersauberen BlueTDI zu rechnen, dessen SCR-Katalysator Stickoxid in Stickstoff und Wasser wandelt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

AUTO ZEITUNG iddialarına göre

VOLKSWAGEN tarafından adı "B8" olarak kodlanan yeni VOLKSWAGEN PASSAT'taki motorlar:

4. 1.6 TDI 90 HP (yeni)
    5. 1.6 TDI 105 HP

Hier könnte VW ab 2011 endgültig die Nase vorn haben. Denn in der neuen Passat-Generation sind die modernen TSI-Motoren mit von der Partie. Das aktuelle Einstiegstriebwerk, der 1,4-Liter-Turbo mit 122 PS, erstarkt in der Basis auf rund 130 PS – und läuft zu neuer Hochform auf. Denn er wird wohl mit einer stärkeren, gleichzeitig klar sparsameren Version den bisherigen 1,8-Liter-Turbo arbeitslos machen. Für den gibt es dann nämlich eine mindestens 160 PS leistende Kompressor-Turboversion des 1,4-Liters, bestens bekannt aus dem neuen Scirocco und dem Golf VI. Darüber würde dann der Zweiliter-TSI residieren – mit 210 PS und womöglich einer bis zu 250 PS starken Power-Version, die dann glatt den bisherigen Sechszylinder ersetzen kann.

Auch bei den Turbodieseln gibt es im Passat-Nachfolger kleinvolumige Neue. Vorgesehen ist der Einsatz eines 1,6 Liter großen Common-Rail-Diesels in zwei Leistungsstufen: 90 und 105 PS. Beide Triebwerke wird es demnächst auch im neuen Golf geben, beide dürften das künftige EU-Limit von 120 g/km CO2 unterbieten. Bei den großen Dieseln ist mit einem 140 PS starken, supersauberen BlueTDI zu rechnen, dessen SCR-Katalysator Stickoxid in Stickstoff und Wasser wandelt.

Autozeitung iddiasi yanlis Taner abim,

daha gecende Volkswagen yeni Passat "B7" Kasasi icin Projede yardimci olmak isteyen Ögrenciler ariyordu , ve Volkswagen sitesinde B7 Kasasi yaziyordu .

Su yeni Passat´in Resimlerini cok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

AUTO ZEITUNG iddialarına göre

4. 1.6 TDI 90 HP (yeni)
    5. 1.6 TDI 105 HP

VW GRUP un yeni 2.0tdi motorunun 204hp 400nm tork olacağını duymayan kalmadı.geçenlerde meşhur bir audi forumunda da audi için bu motordan bahsediliyordu.ayrıca olay sadece vw,audi olayı değil tüm grup markaları var işin içinde.yeni bmw 5 serisinin motor gamında 2000cc dizel morun iki versiyonu olacağı ve bunlardan birinin 184hp-380nm diğerinin ise 204hp-400nm olacağı.şimdi özellikle audi için 2.0tdi 170hp rakibi karşısında çok cılız kalıyor ki,vw inde yeni hedefinin mercedes-bmw-audi olduğuna göre bence yeni 2.0tdi motor ile 2.0tfsi motor çok stratejik önem taşıyor ve özellikle 2.0tdi motor yenilemesi ile yeni güç çıkışları elde edilmesi çok önemli.belki daha ekonomik olması için makul güç çıkışına sahip(140hp-150hp gibi...) aynı motorun versiyonu kullanılabilir passatta.
  • Taner abi valla ben de kaç zamandır paşayı sorayım diye aklımdan geçiriyodum, haber aldıysan mesele yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 30 Kasım 2009; 21:52:08 >
  • 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.