arkadaşlar NWZ-S618F-B radyolu olmasına rağmen NWZ-A818B den daha ucuz ikisinin arasında ses kalite farkımı yoksa verdikleri kulaklık kalitesinden dolayımıdır (fiyat farkı) ikisinin arasında kaldım ne dersiniz
a818 al.her iki modelide kullandım.s610f serileri biraz gösterişsiz,a810 ların kasası daha kaliteli,albenisi yüksek ve yanında verilen kulaklıklar 1.sınıf.
ya yalnız bu 818lerde belli bu kullanımdan sonra options düğmesi ve back düğmesi yavaş yavaş içeri doğru geçmeye başladı bende o kadarda dikkat ediodum ama gerçketen insanın sakındıgına geliomuş :))
kulaklık farkı var tabiyki fakat onemli bir farkta 800 serisinde surukle bırak şeklinde vidyo ve müzik atabilrsin ...kesinlikle 800 serisini tavsiye ederim hiç tereddüt etme
valla birader bende çok kararsızdım 818 olayına ama taş gibi makina dehşet ses veriyor ve film atarsan fiml klip atarsan klip oynatıyor paran varsa hiç düşünme
bende de 818 var ipod nano 3.nesille degiştirmiştim ipod çakma sonyler gibi kaldı yanında hatta benim tel bile ipoddan iyi ses veriyo a818 aldım ve kaliteli müzik dinlemenin degerini anladım yalnız ses biraz daha yükselse çok daha iyi olurdu bunuda yanlış anlamayın sesi düşük demek istemedim