peki parola koyduktan sonra başka ne gibi güvenlik önlemler alabilirim?bide ttnetin verdiği kablosuz modemin marka ve modeli nedir sorunu falan varmıdır?
peki parola koyduktan sonra başka ne gibi güvenlik önlemler alabilirim?bide ttnetin verdiği kablosuz modemin marka ve modeli nedir sorunu falan varmıdır?
arkadaşlar bu airties marka modemi vistayla mı kullanıyorsunuz acaba?Bazı modemler vistada sorun çıkarıyormuş duyduğum kadarıyla..örneğin hotmail.facebook gibi giriş şifresi isteyen sitelere girmek mümkün olmuyormuş!Vistayla uyumlu mu acaba bu modem yardımcı olursanız sevinirim...
Bişi anlamadım Vista işletim sistemi, modem ile alakası yoktur. Modem telefon hattından bilg. donanımına sinyali gönderir her modem aynı sinyali gönderir, vista ile uyumlu bir modem altında bir modem yok...
yanı sıra ttnet'in kampanyasına göre değişiyor modemleri. airties kullanmakta cünkü hem türk malı türkce gercekten güzel ve sorunsuz bir modem, evimde ve iş yerimde 2 yıldır airteis kablosuz modem kullanıyrum bazen modemin yerini unutuyorum. Sıkıntı cıkmaz. Eğer ttnet verdiği modemler üretim hatasından sonra tekrar tamir edilip pisaya verilen modemler değilse.