HİÇ biryerde yok nezaman çıkacak yada piyasada az bulunmasının sebebi nedi? indirimmi olacak? yoksa fazla satmıyormu? lütfen aydınlatın
İndirim olacak diye biliyorum 20 temmuzda ama ne kadar doğru bilemiyecem.Piyasada niye az bulunuyor bilmiyorum.Ancak forumda 1-2 kişi almıştı Q9450'den ve yeteri kadar memnunlardı işlemciden.
Bunların kısıtlı sayıda piyasaya sürüleceği söyleniyordu zaten.Nitekim çıkalı uzun zaman oldu halen daha rahatça bulunamıyor.Beklemekten sıkıldığım için Q9300 almıştım ne kadar iyi bir iş yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum.Bekle bekle sonu yok nereye kadar.Q9300 işlemciden de gayet memnunum şahsen benim işimi görüyor.Tabii ki q9450 daha iyi bir işlemci.
Dostum ben sanalmarketim.com ürünü daha bugün aldım dostlarım site güvenilir dedikleri için ilk defa farklı bir siteden alışveriş yapıyorum şayet ben alım sorunu yaşamaz ve ürün elime sorunsuz ulaşır ise sende bu siteden Q9450 işlemciyi gönül rahatlığı ile alabilirsin tamini olarak sadece stoklarda bu ürünü bulabildiğim bir tek bu site var karçırma bu fırsatı bitmeden sende al bir tek kötü yanı vra ( benim için tabi ) sitenin bonus cardda 10 taksit yapıyorlar yada 5 taksit bunun üstü ortası veya aşağısı yok diğer kartlarda 12 taksit seçeneği mevcut bonusta bu sorun neden var anlamadım.