|
mishkin -> Cevap: PS3 ve Blu-Ray Film için SONY KDL-40D3500 ? (10 Temmuz 2008; 11:21:12)
|
quote:
Orjinalden alıntı: funnycik @esesli1975, söylediğin topiğin baya bi kısmını okudum zaten daha önce..genede teşekkür ederim..:) @bkurmut,banada şu anda v3000 daha mantıklı gözüküyor.Ama fiyat farkı dediğin gibi değil.250 ytl civarında.:) @anil_drum,yorumun için teşekkür ederim:) şu an için v3000 alacam gibi gözüküyor.Bugün öğleden sonra **** e gidecem. Son dakka önerisi olan olursa çok sevinirim.:) yorumlarınızı bekliyorum Neden Sony?? Benim tavsiyem tabi ki 40V3000 olacaktır. Ancak Sana yaşadığım bir deneyimi yazmak isterim. Mayıs ayı başları idi. Teknosa'dan mağaza indirimi ve stoklar tükeniyor benzeri bir takım yalanlar ile(satış elemanını sevgi ile anıyorum) 2,899ytl'ye 40D3500 almış ve çok değil iki gün sonra tvnin fiyatının 2,300 lere düşüşünü izlemiş ve acilen efsane 40M87BD'ye dönüş yapmış biriyim. Peki bu kararımda beni ne etkiledi? 1- Dünyada Sharp ve Samsung gibi sayılı üretici LCD için panel üretimi yapıyor. Ve yakından tanıdık vestel dahil birçok marka LCD tvlerin kalbinden öte candamarı panelleri bu firmalardan satın alıyor. Yani Samsung işin erbabı. 2- Sony isim olarak büyük olsa da 40M87BD'lerin parlaklık contrast oranı Sony ile kıyaslanmayacak kadar iyi. 3 - Duvarda kullanacak isen forumda diğer yazılanların da dediği gibi samsung çok çok çok daha şık duruyor duvarda. Ben aldıktan (üstelik sadece 2 ay oldu) sonra teknoloji çok gelişti. Artık 100 hz TVler daha ucuz ve yeni dahili surround sistemli TVler çıkıyor artık. Tavsiyem sony almaman. Samsung daha iyi bir marka. Paran var ise 100 hz olanlara bakman ve 40 inch üstü cihazları seçmen daha iyi olur. Kolay gelsin.
|
|
|
|