Arkadaşlar yakın bir arkadaş pc toplicak benden yardım istedi bende iki kart arasında kaldım bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum...Hangi boardı öneriyorsanız sebepte belirtirseniz sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşkkür ederim
Birincisi
ECS A780GM-A
ECS A780GM-ADesteklenen İşlemciler Soket AM2 yapısına uygun tüm AMD işlemciler Yonga Seti RS780 Bellek Yuvası 4 x DDR2 1066 MHz Maksimum Bellek 8 GB Genişleme Yuvaları 1x PCIe x16, 2x PCIe x4, 3x PCI Veriyolu Hızı 1066 MHz LAN Gigabit Ethernet Ses 8 Kanal HD Sabit Disk Arabirimleri 1x IDE ATA 133, 4x SATA II Diğer Bağlantılar 6x USB 2.0
FİYAT:129 YTL
İkincisi
GA-MA78G-DS3H
GA-MA78G-DS3H (rev. 1.0) 780G / Socket AM2+ Supports AMD Phenom X4/ Phenom X3 Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10) Eşsiz sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066 Ultimate graphics performance with dual PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support Tümleşik SATA 3Gb/s ile RAID fonksiyonu Yüksek hızlı Gigabit Ethernet ve IEEE1394 bağlantı desteği High Quality 106dB SNR ALC889A HD audio Japon üretimi katı kapasitörler HDCP destekli tümleşik DVI/HDMI arayüzü
Bellek Çift kanal bellek mimarisi 4 x 1.8V DDR2 DIMM soketi ile 16GB''a kadar bellek desteği DDR2 1066*/800/667 bellek
Dahili G/Ç Konnektörleri 1 x 24-pin ATX Güç Bağlantı Noktası 1 x 4-pin ATX 12V güç bağlantı noktası 1 x CD in 1 x Kasa Açık Kapalı Bilgilendirme Bağlantı Noktası 1 x COM 1 x İşlemci Fanı Bağlantı Noktası 1 x FDD 1 x Ön panel ses bağlantı noktası 1 x Ön Panel Bağlantı Noktası 1 x IDE 1 x LPT bağlantısı 1 x güç fanı bağlantısı 1 x Güç Lambası (LED) Bağlantı Noktası 1 x SPDIF in/out 2 x IEEE 1394a 2 x sistem fan başlığı 4 x USB 2.0/1.1 6 x SATA 3Gb/s
Genişleme Slotları 1 x PCI Express x 4 slot, confirming to PCI Express 2.0 standard 1 x PCI Express x16 slot (The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard) 2 x PCI 3 x PCI Express x1 slot (PCIEX1_2, PCIEX1_3 share with the PCIEX4_1 slot)
Arka Panel G/Ç 1 x D-Sub 1 x DVI-D 1 x HDMI port 1 x IEEE 1394a 1 x RJ45 LAN 1 x SPDIF çıkışı (optik) 4 x USB 2.0/1.1 6 x ses yuvası (Hat-G / Hat Ç / Mifrofon-G / Surround Hoparlör-Ç / Arka Hoparlör-Ç / Merkez / Subwoofer Hoparlör-Ç / Yan Hoparlör-Ç 2 x PS/2 (Klavye/Fare)
Form Faktör ATX 305mm x 228mm
Donanım İzleme İşlemci (CPU) fazla ısı uyarı bildirimi CPU/Sistem fan hata uyarı bildirimi CPU/Sistem fan hızı kontrolü CPU/Sistem fan hızı belirleme İşlemci/Sistem ısı algılaması Sistem voltaj belirleme
BIOS 2 x 8 Mbit flash ROM Lisanslı AWARD™ BIOS PnP 1.0a, DMI 2.0, SM BIOS 2.4, ACPI 1.0b
Diğer Özellikler @BIOS™ Download Center (Sürücü İndirme Merkezi) Q-Flash™ EasyTune desteği Virtual Dual BIOS Xpress™ Install Xpress™ Recovery 2
FİYAT:159 YTL
BENDE ECS VAR BU ARADA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 9 Temmuz 2008; 11:03:16 >
Öncelikle şu ana kadar yorum yazan herkese teşekkürler fakat beni GIGABYTE almam da düşündüren tek nokta BIOS yüklemesinin zor gelmesi.Bios disket haricinde yüklenebiliyor mu? mesela ECS de old. gibi program yada ubs flash tan. Bilen varsa bunu da açıklarsa sevinirim. Haatta prog. varsa linkte verirse daha süper olur.
gigabyte'a her türlü bios yüklenebiliyor, ister windows'tan ister açilişta kendi programi ile istersen de disket ile... bir de sanirim o kartta dual bios var, yani bir biosta sorun olduğunda diğerinden açiyor sistemi, yani overclock yaparken ve bios flashlarken ekstra güvenlik demek.
Ben de GIGABYTE Diyorum. İddaa Ederimki Piyasadaki En İyi Anakart Üreticisi. Ben Eskiden GIGABYTE ın Anakartını Kullanıyordum(478 Soket). Yanlış Hatırlamıyorsam 6 Buçuk Senedir Kullanıyordum ve Bu Zamana Kadar Hiç Bir Şekilde Sorun Çıkarmadı. Şimdi İse ECS(478 Soket) Bir Anakart Aldım Ve Aldığıma Bin Pişmanım. VGA Takılıyken Kullandığımda Donmalar Olyordu. PC yi Kapattım ve VGA Takılıyken Birdaha Açamadım. Ancak Onboard VGA ile Çalışıyor. VGA Sürücüsündendir Dedim Değilmiş. Normalde Fx5500 Kullanıyorum. Birde Ati 9550 ile Denedim Gene Aynı Sorun. Bu Arada Kuzenimin PC yede GIGABYTE P35 DS3R Anakart Aldık ve Çok Güzel Oldu
ECS mi alıyorsun paranla sorunları alıyorsun demek, sende bir sorun istiyosan gidip ECS al, ECS nin sorunlarıyla karşılaşma ihtimalini yok etmek için 30 ytl fark az bile 50 ytl fark olsa yine verilir.