|
TIGER35 -> Cevap: ## EVGA'dan Yeni Anakart; nForce 780i SLI FTW ## (9 Temmuz 2008; 11:02:25)
|
quote:
Orjinalden alıntı: fx57 Bu anakartın duyurusu aylar önce yapılmadı. EVGA geçtiğimiz aylarda nForce 780i SLI (referans model) ve son olarak yakın zamanda nFore 750i SLI FTW modellerini duyurmuştu. Haberimize konuk olan model ise firmanın yeni duyurduğu ve referans nForce 780i SLI modelinin pek çok açıdan güncelleme içeren daha iddialı modeli [&:] olur mu hocam, 7 Ocak 2008de resmi duyurusu yapıldı. TAKING 780i SLI MOTHERBOARD TO THE NEXT LEVEL - EVGA nFORCE 780i SLI FTW 22 Ocakta Anantech.comda yayınlanan resimleri Nisan 2008 EVGA Forumunda EVGA mühendislerinin tanıtımları tabii bunların hepsi prototip ve bence evganın hiç de etik olmayan aylar önceden mühendislik aşamalarını ortaya, sanki nihai ürünmüş gibi ortaya dökmesi. bu açıdan bakıldığında senin dediğin doğru, daha öncekiler, bizzat evganın da içinde olduğu, bir kaç parça pcbnin ortada dolaştığı bir kent efsanesinden fazlası değil. zaten nisan 2008deki topicte bazı evga müşterileri bayaa bir mızmızlanmış nerde bu anakart diye. Ben de onlar gibi bu anakartı uzunca bir zaman bekledim, çıkmayınca evga 780i aldım, onda da bellek kontrolcüsü sorunları çıkınca ve nvidiaya attığım maillerden, benim açımdan iç karartıcı cevaplar alınca alelacele iade ettim. şimdi yine 780i kullanıyorum ama 680iden hiç farkı yok. pci-e slotları 2.0mış 300 watt güç veriyormuş falan filan.
|
|
|
|