Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
323. dönem yedek subay ve erbaş sınavına adanada girecekler!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> 323. dönem yedek subay ve erbaş sınavına adanada girecekler!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eraser42

9 Temmuz 2008; 4:27:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tertipler adanada sınava girecekler olarak burda toplanırsak sınav yeri hakkında paylaşımlar yaparsak sevinirim.mesela;
1- 6. kolordu komutanlığı tam olarak nerde?
2- sınava kaçıncı gün gitmeyi düşünüyorsunuz?
3- sınava adana dışından gidecek olanlar nasıl gitmeyi düşünüyor?
4- daha önce duyumları veya tecrübeleri olan arkadaşlar varmı?
5- bu arkadaşlar bizlere yardımcı olabilirmi

şimdilik aklıma gelenler bunlar.topicte laf kalabalığı olmasın diye bunu açmayı düşündüm arkadaşlar yanlış anlaşılan bişey olmasın.insanların bizim şahsi konularda yazdıklarımızı okumaları ve önemli konuları atlatmamız hak değil sanırım

akrep46

9 Temmuz 2008; 14:02:33 

ömer iyi düşünmüşün umarım faydası olur.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
eraser42

9 Temmuz 2008; 17:11:51 

quote:

Orjinalden alıntı: akrep46

ömer iyi düşünmüşün umarım faydası olur.

inşallah tertip.özellikle adanalıları ve adanayı bilenleri bekliyoruz

ömerfaruk1

14 Temmuz 2008; 15:40:32 

MRB ARKADAŞLAR BEN ADANA ÇALIŞIYORUM YARDIMCI OLABİLİRİM BENDE ADANA GİRECEĞİM ZARFI ALMADIM DAHA AMA

eraser42

14 Temmuz 2008; 16:05:22 

merhaba tertip.bende dörtyolda oturuyorum adanaya çok geldim fakat pek bilmiyorum.6. kolordu komutanlığında girecekmişiz sanırım.tam olarak nerde orası?

ömerfaruk1

15 Temmuz 2008; 8:54:33 

araba pazarına giderken sağda yani üniversite yolu üstünde çarşıya yakın tertip ama iki dolmuş yapman gerek sanırım çarşıya gidip sepici dolmuşlarına bineceksin tertip özel arabayla geleceksen otobandan geleceksin balcalı çıkışından çıkarsan yakın bende iskenderun da 8 yıl kaldım tertip

ömerfaruk1

15 Temmuz 2008; 8:59:37 

diger tertiplere de yardımcı olabilirim ben adana meb çalışıyorum iyi kötü öğrendik adanayı

eraser42

15 Temmuz 2008; 22:38:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ömerfaruk1

araba pazarına giderken sağda yani üniversite yolu üstünde çarşıya yakın tertip ama iki dolmuş yapman gerek sanırım çarşıya gidip sepici dolmuşlarına bineceksin tertip özel arabayla geleceksen otobandan geleceksin balcalı çıkışından çıkarsan yakın bende iskenderun da 8 yıl kaldım tertip

tertip şimdi benim özel arabayla mı otobüslemi geleceğim kesin değil de.burdan minibüsler var onlarla gidersem yüreğir garajına giderim ordan gidersem nereye gitmem gerekiyo.özel arabayla gidersem de balcalı çıkışından nereye çıkacam.sabancı camisinin arka tarafında diye duymuştum ben

akrep46

16 Temmuz 2008; 23:28:20 

quote:

Orjinalden alıntı: eraser42

quote:

Orjinalden alıntı: ömerfaruk1

tertip şimdi benim özel arabayla mı otobüslemi geleceğim kesin değil de.burdan minibüsler var onlarla gidersem yüreğir garajına giderim ordan gidersem nereye gitmem gerekiyo.özel arabayla gidersem de balcalı çıkışından nereye çıkacam.sabancı camisinin arka tarafında diye duymuştum ben

sora sora buluruz be dostum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
eraser42

17 Temmuz 2008; 10:48:36 

mustafa ben ilk gün büyük ihtimal gidemeyeceğim işler öyle denk geldi.son günü ancak giderim heralde.sen o zamana girmiş olursun bende senden alırım tüyoları.senin mali müşavirlik sınavı mı vardı noldu o 19unda mıydı?

ilter75

17 Temmuz 2008; 11:16:19 

seyhan oteli, dörtyol, atilla altıkat, cetinkaya, vakıflar sarayı, cemal gürsel caddesi, adliye karşısı ve sabanci cami güzergahlarını takip eden beyaz yavuzlar dolmuşlarına bineceksiniz. zaten tabelalarında "6.kolordu" ya da "askerlik şubesi" yazar. diger yandan kırmızı belediye otobüslerinden 140 numaraya binerseniz sınav merkezine çok yakın bir yerde inebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter75 -- 17 Temmuz 2008; 11:16:29 >
eraser42

17 Temmuz 2008; 23:13:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ilter75

seyhan oteli, dörtyol, atilla altıkat, cetinkaya, vakıflar sarayı, cemal gürsel caddesi, adliye karşısı ve sabanci cami güzergahlarını takip eden beyaz yavuzlar dolmuşlarına bineceksiniz. zaten tabelalarında "6.kolordu" ya da "askerlik şubesi" yazar. diger yandan kırmızı belediye otobüslerinden 140 numaraya binerseniz sınav merkezine çok yakın bir yerde inebilirsiniz.

kardeşim şimdi ben dörtyolda oturuyorum dolmuşla geliyim desem baya bi uzun sürecek belki de bi sonraki güne sarkacak işlemlerim.onun için arabayla gelmeyi düşünüyorum.gece 4-5 gibi burdan çıkacağım için birine soruyum o saatlerde kimse olurmu sokaklarda onu da bilmiyorum.ben şimdi otobandan gelsem balcalı çıkışından çıksam ordan ne tarafa gitcem?

heysemh

20 Temmuz 2008; 1:40:54 

bende adanada giriyorum sınava bir gece öncesi arkadaşlarda kalacam ilk gün girmeyi düşünüyorum..memleket hatay şaka maka askere gitme vakti geldi

virile_rex

20 Temmuz 2008; 4:26:41