Yatak odasinda kullanmak icin bir amfi ve hoparlor alicam. %50 muzik, %50 sinemaya yonelik. Ses kaynagi PC olacak. Yalniz butcem 800-900YTL ile sinirli. Amfi icin arastirmalarim sonucu uygun fiyata bu secenekleri buldum:
Bilgisayarda kullanacaksan en ideali hiç ıvır zıvır ve ikinci elle uğraşmadan gidip sıfır Logitech Z5500 almanı tavsiye ederim.
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları. Pioneer A-A9-J Stereo anfi, Pioneer PD-D9-J, Monitor Audio RS8 Speaker. Oelhbach XXL5 High-End Speaker Cable, Ixos 716 High-End Analog Cable.
Tavsiye icin tesekkurler ama Logitech Z5500 veya benzeri bir paket almayi dusunmuyorum. Benim kisitli da olsa deneyimim bu tip sistemlerde uydularin oldukca kalitesiz olmasi ve subwooferin basinin hoslanmadigim derece acilip on plana cikarilmasiyla bunun ortulmesi. Tabii herkesin zevki ayridir, ama ben soyle soyliim "boombox" tarzi ses sevmiyorum. Film izlemeyi de onemsiyorum ama muzik daha onemli, bu nedenle aradigim sadece etkileyici patlama efektleri degil.
Alacagim hoparlorler zaten belli (merak edene, 4 tane Behringer 2030P studio monitor, sonrasinda 1 sub ve center). Ben kanal basina 100W cikisi olan (en az 80W) 5.1 kanal, iyi bir receiver ariyorum. Goruntu isleme ozellikleri ile de ilgilenmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 9 Temmuz 2008; 20:42:00 >
Ben Yıllardır Müzik Konusunda Hertürlü Studyo Monitörleri vs. kullandım. Sonuç: "Behringer'se çöpe at" Ayrıca Monitörler müzik dinlemek ve film izlemek için değildir. Aranjörler için Çıkarılmıştır. Sesi En Flat Şekilde Duymak İçin.
Bunları senin için söylüyorum sonra alıcaksın oturup üzüleceksin sonuç yok diye.