kasadaki psu feel ın 460 w (max 437.2 watt) yazıyo 12 viçin deger 20 amper - 240 watt
yarın sabah gidip hd 4870 almak ıstıyorum ılerısı ıcınde ııı olacak anakartım max E6XXX serısını desteklıyo ve ven artık oc yapmayı ogrenmek ıstıyorum onun ıcınde E8400 dıye dusunuyorum
--ilk olarak feel 460 w hd4870 i kaldırırmı (oc suz daha sonra psu yu degıstırmeyı dusunuyorum tabıı yarınkı duruma baglı) --ikinci olarak yarın hd4870 alsam benım asus p5ld 2 se anakart buna gereklı destegı verırmı --son olarak eger gereklı destegı vermez dersenız ıslemcı ve anakart ıcın e8400 gigabyte EP35C-DS3R (p5Q da yenı oldugu ıcın sorun cok gıbı algıladım yorumlardan) hd4870 bu üçlüyü feel ne kadar götürür.
yarın almak ıstıyorum kadıkoyden bu konuda cevaplarınızı cok acıl sızlerden rıca edıyorm yardımcı olun :)
bu arada markomda hd4870 430 ytl ye gordum istanbul içi daha uygun bılen varsa onuda rıca edıyım.
e8400 280 ytl
Q6600 + ZEROtherm Nirvana NV120 Premium +Gigabyte EP35C-DS3R + Palit HD 4870 + Kingston 3 Gb (3*1024) DDr2 667 Mhz + 500 GB Seagate SATA II 32Mb + 250 Gb Samsung SATA 16Mb + 160 Gb External HDD + LG 22'' LCD monitör + Microlab A-6664 5+1 + Feel Hurricane II + CoolerMaster Extreme Power Duo 600W + Skystar 2 v2.6 D Digital Tv kartı + Skybox Multimedia + HiTi Photo printer + Kodak P880
Ve Son Olarak...
PlayStation 2 + PlayStation Portable + 1024*768 EYP (El emegi göz nuru)
Aman diyim takma eğer alırsan kartı. Feel psular bilindiği üzere gerçek değerini vermezler. Belki sistemi açarsın -ki zor gözüküyor- açsa bile sıcaklıklar aşırı derecede artacaktır. 4870 ile açacağını hiç sanmıyorum bu arada anakartın pciex 1.0 oradan bir performans kaybın olacak + işlemcin ekran kartının tam performansla çalışmasını engelliycek. Kesinlike sistemi yenilemeni öneriyorum bütçen kısıtlı ise 8600gt tam senin sistemine oturacak bir kart.
dostum ocz 600watt psu al derim aynısını kullanıyorum sessiz bir psu. sistemini feel a emanet etme derim. Ben ettim anakartım herşeyim yandı
O sistemde sorun çıkarmaması gerekirdi aslında. Benim psuda feel çünkü panelden görebilirsin sistemi. Ekran kartım falan da clocklu, çipsetede voltaj verdim ve 5 fan takılı 2'si ledli 12cm ,1'i ledsiz 12cm diğer ikisinde 8cm biri ledli diğeri ledsiz. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bi yamuğunu görmedim. 4870 takarsan ayrı tabi bikaç kilometre karelik alana yayılır parçaları
4870ler hint kumaşına büründü. gigatek ve novada yok.en ucuz iki şirkette. yinede novadan siparişi verdim haftaya perşembeye gelecekmiş.
''Ünlü süvarileri, harp meydanlarında,kahramanca dövüşen Türk Yiğitlerinin harman olduğu diyar...Bozok Yaylasının çocukları varolun!'' M.Kemal Atatürk 3 Şubat 1934 _____________________________ Bozok yaylasının yiğit evladı...