Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar >> BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kral_murat
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

9 Temmuz 2008; 0:13:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mrb Arkadaşlar..

3 yılı aşkın süreden beri mp3 playerle müzik dinliyorum.Önceleri pek bilmediğin için buralardan sahte kulaklıklar alırdım ve sürekli bozulurdu.Bütün sorunlarım temazsızlık..

ben göstereşi sevmediğim ve görüntü kirliliği olduğunu düşündüğüm için sürekli kabloyu kazağımın veya t-shirtimin içinden geçiriyorum. mp3 playerimde cebimde oluyor!

çok dikkat etmeme rağmen bu sorundan hiç kurtulamadım.acaba sorun cepte taşımam mı?

ya ep-630 kulaklığı 1,5 yıl kullanan varmıl :( bende 3-4 ay dayandı ve bu rekorumda. artık bu bozukmaz diyordum ama

niye böyle oluyor sizce. neden sürekli canavar gibi kulaklık bozuyorum.kulaklığa para vermektende bıktım artık ya
frux

9 Temmuz 2008; 2:04:43 

Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..

thetrooper00

9 Temmuz 2008; 2:34:13 

Hocam bende genelde cepte taşırım fakat hiç öyle bozulma falan yaşamadım henüz. 3 senelik kulaklığım durur hala. Sen en iyisi bi tane boyun askılı kulaklık al bide uzatma kablosu. En azından kulaklık boynunda kalır cebine tıkıştırmak zorunda kalmazsın, mp3 player'ı çıkarır cebine koyarsın dinlemediğin zamanlar. Amma Türk işi bir çözüm oldu benimkiside ya!!! Sağlıcakla....

L4st MetaL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Temmuz 2008; 3:26:48 

Banada Dayanmıyor Ama Ben Sarıyorum Sanırsam Ondan
feverakin

9 Temmuz 2008; 11:41:26 

ohaa komedi ya ustam baslık harıka bana kulaklık dayanmıyor !! bende kulaklıgı mp3 e satırıorum ama benimkisi 1 yıldır saglam senin kulaklık dandik olmasin

_CyCLoNe_
8* lv
Thief
T.Nick: __CronoS__
tolgaustun88

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 18:57:31 

ben 1.5 senedir sennheiser mx200 kullanıyorum ve devamlı mp3 e sarmama rağmen bi arızası yok. feverakin arkadaşın dediği gibi kulaklığın dandik olabilir...

kral_murat
Uzaklaştırılmış

9 Temmuz 2008; 21:19:40 

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..

hayır hocam. kesinlikle sarmıyorum.bunu biliyorum. onun için gerginleştirmiyorum bile. hatta kullanmadığım zaman çıkartıyordum bile

şimdi ağlayacam herkes en az 1 yıl kullanıyormuş ya bu ne böle ben niye böyleyim
thetrooper00

10 Temmuz 2008; 0:36:28 

Hocam o zaman akla üç ihtimal geliyor. Ya sen sahte kulaklık alıyorsun bilmeden, ya da düşündüğünden fazla hor kullanıyosun, ya da sen de kör talih olayı gerçekleşiyo. İlk iki seçenek konusunda eminsen bence kurşun döktür bakalım bir faydası olacak mı? Sağlıcakla...

Darkchild

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 11:35:45 

Sennheiser kullan ... IE 4 kullanıyorum aylardır cebimde taşıyorum temassızlık falan yokm... cx300 yada cx 500 de deneybilirsin... mx 200 ve mx 500 kullandım çok uzun zaman ..oukla gelip giderken her gün cebimde taşıdım nerydese çok hırpalandığı da oldu aniden çektiğim asıldığım zamanlar da olmadı hiçbirşey olmadı....

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
fatih_h

13 Temmuz 2008; 11:37:43 

nerdeyse 2 yıldır ep630 kullanıyorum hiçbir sorun yok

fofo

13 Temmuz 2008; 16:46:08 

kaliteli bi kulaklık için en az 80 ytl yi gözden çıkarmalısın

The club of Walkman phones
svideoz

14 Temmuz 2008; 20:37:57 

ben ep630u 3 yıl kullandım benim hatam yüzünden bozuldu tekrar ep630 aldım bu fiyat aralığında üstüne rakip tanımam bi 5 yıl daha kullanırım artık

E2160 c2d + Msi P35 Platinum (1800@3400mhz) + Ocz 2gb ddr2 800@1000mhz Special Ops + Ocz Vendetta cooler + Palit 2600Pro + Wd1600aajs 160gb + Asus A45ga + Audigy2 + Philips Dvd-rw + Asus cd-rw + Asus Ta-230 Atx
cnryldz
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 4 günü kaldı.

20 Temmuz 2008; 15:37:12 

bende2 tane creative kulaklık eskittim 1 yılda. 25 liralık olanından almıştım. okulda mp3 e satıp cebe atıyodum. sol kulaklıktan ses gelmemye başladı. sanırım sarmaktan dolayı oluyor. sarmanın püf noktaları nelerdir arkadaşlar? kulaklığı sarmadan pata küte cebe atsak çözüm olurmu bozulmalara?
frux

21 Temmuz 2008; 21:43:59 

Kulaklıklar genellikle yazın daha çabuk bozuluyor.. dapdaracık kotun cebine tıkıştırmaktan çabuk bozuluyor.. Kışın ne de olsa cep bol..

erencaner

22 Temmuz 2008; 1:10:13 

quote:

Orjinalden alıntı: fofo

kaliteli bi kulaklık için en az 80 ytl yi gözden çıkarmalısın

yok yaa bence 25-30 liralık kulaklıklar da gayet ıyı dayanıyor sennheıser ıcın mx160 kullanmıstım da hatta o daha da ucuzdu

MSI S430X
Canon EOS 350D

kral_murat
Uzaklaştırılmış

23 Temmuz 2008; 13:12:14 

bu arada dün VATAN BİLGİSAYAR bana yeni kulaklık gönderdi ep-630. inşallah buna bişey olmaz! daha dikkatli kullanacam.

kulaklığın fazlalığını cebime koyuyorum bu doğrumu?? kbalosu uzun çünkü. bide kablo gözükmesin diye t-shirtin içinden geçiriyorum kabloyu