kral_murat
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
9 Temmuz 2008; 0:13:52
Mrb Arkadaşlar..
3 yılı aşkın süreden beri mp3 playerle müzik dinliyorum.Önceleri pek bilmediğin için buralardan sahte kulaklıklar alırdım ve sürekli bozulurdu.Bütün sorunlarım temazsızlık..
ben göstereşi sevmediğim ve görüntü kirliliği olduğunu düşündüğüm için sürekli kabloyu kazağımın veya t-shirtimin içinden geçiriyorum. mp3 playerimde cebimde oluyor!
çok dikkat etmeme rağmen bu sorundan hiç kurtulamadım.acaba sorun cepte taşımam mı?
ya ep-630 kulaklığı 1,5 yıl kullanan varmıl :( bende 3-4 ay dayandı ve bu rekorumda. artık bu bozukmaz diyordum ama
niye böyle oluyor sizce. neden sürekli canavar gibi kulaklık bozuyorum.kulaklığa para vermektende bıktım artık ya
Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..
Hocam bende genelde cepte taşırım fakat hiç öyle bozulma falan yaşamadım henüz. 3 senelik kulaklığım durur hala. Sen en iyisi bi tane boyun askılı kulaklık al bide uzatma kablosu. En azından kulaklık boynunda kalır cebine tıkıştırmak zorunda kalmazsın, mp3 player'ı çıkarır cebine koyarsın dinlemediğin zamanlar. Amma Türk işi bir çözüm oldu benimkiside ya!!! Sağlıcakla....
ohaa komedi ya ustam baslık harıka bana kulaklık dayanmıyor !! bende kulaklıgı mp3 e satırıorum ama benimkisi 1 yıldır saglam senin kulaklık dandik olmasin
ben 1.5 senedir sennheiser mx200 kullanıyorum ve devamlı mp3 e sarmama rağmen bi arızası yok. feverakin arkadaşın dediği gibi kulaklığın dandik olabilir...
kral_murat
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
9 Temmuz 2008; 21:19:40
quote:
Orjinalden alıntı: frux
Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..
hayır hocam. kesinlikle sarmıyorum.bunu biliyorum. onun için gerginleştirmiyorum bile. hatta kullanmadığım zaman çıkartıyordum bile
şimdi ağlayacam herkes en az 1 yıl kullanıyormuş ya bu ne böle ben niye böyleyim
Hocam o zaman akla üç ihtimal geliyor. Ya sen sahte kulaklık alıyorsun bilmeden, ya da düşündüğünden fazla hor kullanıyosun, ya da sen de kör talih olayı gerçekleşiyo. İlk iki seçenek konusunda eminsen bence kurşun döktür bakalım bir faydası olacak mı? Sağlıcakla...
Sennheiser kullan ... IE 4 kullanıyorum aylardır cebimde taşıyorum temassızlık falan yokm... cx300 yada cx 500 de deneybilirsin... mx 200 ve mx 500 kullandım çok uzun zaman ..oukla gelip giderken her gün cebimde taşıdım nerydese çok hırpalandığı da oldu aniden çektiğim asıldığım zamanlar da olmadı hiçbirşey olmadı....