BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar

kral_murat -> BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 0:13:52)

Mrb Arkadaşlar..

3 yılı aşkın süreden beri mp3 playerle müzik dinliyorum.Önceleri pek bilmediğin için buralardan sahte kulaklıklar alırdım ve sürekli bozulurdu.Bütün sorunlarım temazsızlık..

ben göstereşi sevmediğim ve görüntü kirliliği olduğunu düşündüğüm için sürekli kabloyu kazağımın veya t-shirtimin içinden geçiriyorum. mp3 playerimde cebimde oluyor!

çok dikkat etmeme rağmen bu sorundan hiç kurtulamadım.acaba sorun cepte taşımam mı?

ya ep-630 kulaklığı 1,5 yıl kullanan varmıl :( bende 3-4 ay dayandı ve bu rekorumda. artık bu bozukmaz diyordum ama [X(]

niye böyle oluyor sizce. neden sürekli canavar gibi kulaklık bozuyorum.kulaklığa para vermektende bıktım artık ya

frux -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 2:04:43)

Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..

thetrooper00 -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 2:34:13)

Hocam bende genelde cepte taşırım fakat hiç öyle bozulma falan yaşamadım henüz. 3 senelik kulaklığım durur hala. Sen en iyisi bi tane boyun askılı kulaklık al bide uzatma kablosu. En azından kulaklık boynunda kalır cebine tıkıştırmak zorunda kalmazsın, mp3 player'ı çıkarır cebine koyarsın dinlemediğin zamanlar. Amma Türk işi bir çözüm oldu benimkiside ya!!! Sağlıcakla....

L4st MetaL -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 3:26:48)

Banada Dayanmıyor Ama Ben Sarıyorum Sanırsam Ondan[8D]

feverakin -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 11:41:26)

ohaa komedi ya ustam baslık harıka bana kulaklık dayanmıyor !! bende kulaklıgı mp3 e satırıorum ama benimkisi 1 yıldır saglam senin kulaklık dandik olmasin[sm=s17.gif]

tolgaustun88 -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 18:57:31)

ben 1.5 senedir sennheiser mx200 kullanıyorum ve devamlı mp3 e sarmama rağmen bi arızası yok. feverakin arkadaşın dediği gibi kulaklığın dandik olabilir...[:D]

kral_murat -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (9 Temmuz 2008; 21:19:40)

quote:

Orjinalden alıntı: frux

Mp3 Player'ı dinledikten sonra kulaklığı genellikle mp3'ün üzerine sarılıyor.. böylece kulaklık kablosunda kırılmalar oluşmaktadır.. ya da gergin sarmaktan dolayı jack'ın dibinden temassızlık oluyor.. En iyisi kulaklığı Mp3 player'den çıkarıp, ayrı olarak geniş biçimde sarmak uygun olur.. Ben de 2 senedir cx300 var.. Dikkatli kullandığımdan hiç sorun çıkarmadı..

hayır hocam. kesinlikle sarmıyorum.bunu biliyorum. onun için gerginleştirmiyorum bile. hatta kullanmadığım zaman çıkartıyordum bile

şimdi ağlayacam herkes en az 1 yıl kullanıyormuş ya bu ne böle ben niye böyleyim [X(][X(]

thetrooper00 -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (10 Temmuz 2008; 0:36:28)

Hocam o zaman akla üç ihtimal geliyor. Ya sen sahte kulaklık alıyorsun bilmeden, ya da düşündüğünden fazla hor kullanıyosun, ya da sen de kör talih olayı gerçekleşiyo. İlk iki seçenek konusunda eminsen bence kurşun döktür bakalım bir faydası olacak mı?[:D] Sağlıcakla...

Darkchild -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (12 Temmuz 2008; 11:35:45)

Sennheiser kullan ... IE 4 kullanıyorum aylardır cebimde taşıyorum temassızlık falan yokm... cx300 yada cx 500 de deneybilirsin... mx 200 ve mx 500 kullandım çok uzun zaman ..oukla gelip giderken her gün cebimde taşıdım nerydese çok hırpalandığı da oldu aniden çektiğim asıldığım zamanlar da olmadı hiçbirşey olmadı....

fatih_h -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (13 Temmuz 2008; 11:37:43)

nerdeyse 2 yıldır ep630 kullanıyorum hiçbir sorun yok[;)]

fofo -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (13 Temmuz 2008; 16:46:08)

kaliteli bi kulaklık için en az 80 ytl yi gözden çıkarmalısın

svideoz -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (14 Temmuz 2008; 20:37:57)

ben ep630u 3 yıl kullandım benim hatam yüzünden bozuldu tekrar ep630 aldım bu fiyat aralığında üstüne rakip tanımam bi 5 yıl daha kullanırım artık[&:]

cnryldz -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (20 Temmuz 2008; 15:37:12)

bende2 tane creative kulaklık eskittim 1 yılda. 25 liralık olanından almıştım. okulda mp3 e satıp cebe atıyodum. sol kulaklıktan ses gelmemye başladı. sanırım sarmaktan dolayı oluyor. sarmanın püf noktaları nelerdir arkadaşlar? kulaklığı sarmadan pata küte cebe atsak çözüm olurmu bozulmalara?

frux -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (21 Temmuz 2008; 21:43:59)

Kulaklıklar genellikle yazın daha çabuk bozuluyor.. dapdaracık kotun cebine tıkıştırmaktan çabuk bozuluyor.. Kışın ne de olsa cep bol..

erencaner -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (22 Temmuz 2008; 1:10:13)

quote:

Orjinalden alıntı: fofo

kaliteli bi kulaklık için en az 80 ytl yi gözden çıkarmalısın

yok yaa bence 25-30 liralık kulaklıklar da gayet ıyı dayanıyor sennheıser ıcın mx160 kullanmıstım da hatta o daha da ucuzdu [sm=bigdance2.gif]

kral_murat -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (23 Temmuz 2008; 13:12:14)

bu arada dün VATAN BİLGİSAYAR bana yeni kulaklık gönderdi ep-630. inşallah buna bişey olmaz! daha dikkatli kullanacam.

kulaklığın fazlalığını cebime koyuyorum bu doğrumu?? kbalosu uzun çünkü. bide kablo gözükmesin diye t-shirtin içinden geçiriyorum kabloyu

Darkchild -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (26 Temmuz 2008; 12:46:40)

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

bu arada dün VATAN BİLGİSAYAR bana yeni kulaklık gönderdi ep-630. inşallah buna bişey olmaz! daha dikkatli kullanacam.

kulaklığın fazlalığını cebime koyuyorum bu doğrumu?? kbalosu uzun çünkü. bide kablo gözükmesin diye t-shirtin içinden geçiriyorum kabloyu

Ben de aynısını yapıyorum... mx 200 mx 500 CX95 ve IE4 hep bunu yaptım... hiçbirine birşey olmadı.... hatta ben kulaklığı alıp toptan cebime sokuşturduğum zamanlar da oldu [sm=ok.gif] Sennheiserların bu konuda baya sağlam old.nu düşünüyorum...

uguRnB -> Cevap: BANA KULAKLIK DAYANMIYOR?? NEDEN? (26 Temmuz 2008; 13:23:57)

Çok titiz kullanırsan illa ki birşey geliyor başına.Yıllardır bunu tecrübe edindim.Aman çizilmesin aman burkulmasın dediğinde kesin bir yeri çizilir veya kesin bir yeri burkulur.Ben lambur lumbur katlayıp atıyorum cebe sorun yok.Ep630, Cx300 bunlarda bir sorun çıkmadı.Pioneer se-cl30 u bile aynı yapıyordum fakat tık yoktu.Bu arada konu açılmışken se-cl30 umu arkadaşa sattım.Moralim biraz bozuk ama ben sakinim.[sm=icon_smile_evil.gif][:D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.3125