forumlarda f/p kartı 4850 deniliyor burda 5. sırada. 4850 f/p oranı 4870 den daha iyi olduğu söyleniyor heryerde. ayrıyeten bu fiyatların linkini verir misiniz gerçekten o fiyatlar türkiyede varsa nvidiada nvidia alıcam. ben bulamadım hiç biryerde.
burdaki f/p listesi crysis 1280 1024 piksel cozunurlukteki performansa göre hazırlandı ama yukardaki liste oraya konursa 3800 serisi devreden çıkar böylece f/p listesinde 4850 denildiği gibi üst sıralara çıkar sadece performans olarak oyunda 4850 3850 den %20 ye yakın fark atıyo
yakında cod4 oyunundaki performanslara görede bir f/p listesi yapıcam bir kaç arkadaş crysis için nvidia oyunu dedi o yüzden....
orda yazan yanlışda o yüzden üstüne gidiyorum bu kadar çok. ben en ucuz gtx i nova bilgisayarda gördüm. axle 512mb. 244$+kdv insanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen .
9800 gtx+ kartın fiyatını 277 gibi bir fiyattan hesapladım cunku avrupada duz modelden 30 dolar fazla idi yani fiyatı 277 den daha aşağıda piyasaya girerse alınası bir kart olur gercekten ama 4000 serisi nvidia destekli olmayan oyunlarda gercekten cok iyi performans veriyor bu bir gercek ayrıca ilk sayfaya eklenen crysis f/p tablosunu değiştirip ekliyicem cunku onda 3800 serisine gore yapmıştım yeni kartları ekleyip liste hazırlıyıcam...
NOT:Meraktan HD4850 CF F/P oranına baktımm gercekten 3.31 gibi bir oran oluyo ki buda hem cok yuksek performans hemde fiyat olarak uygunluk isteyen biri için kacınılması gereken bir fırsat