film dosya adı ile altyazı adı farklı olduğu için okumuyor. okuyabilen bir dvx player var mı? 80 ylt ye kadar bütçem var ne tavsiye edersiniz?
emin olmamakla birlikte bu işin mümkün olduğunu sanmıyorum...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
film dosya adı ile altyazı adı farklı olduğu için okumuyor. okuyabilen bir dvx player var mı? 80 ylt ye kadar bütçem var ne tavsiye edersiniz?
emin olmamakla birlikte bu işin mümkün olduğunu sanmıyorum...
Benim emektar Vestel DVD-4500 oynatıcı bile bu işi yapıyor. Oncelikle altyazı dosyasını seçiyorsun sonra da video dosyasını seçip filmi başlatıyorsun. Hatta ve hatta altyazı dosyasını başka bir CD ya da DVD'den seçip, filmin olduğu CD/DVD'yi takıp filmi başlatınca yine oluyor ki emektar Vestel oynatıcımın en sevdiğim özelliklerinden birisidir bu. Özetle nerdeyse 4 sene önce aldığım DVD oynatıcısında varsa bu özellik, mutlaka başka markalarda da vardır. 80 YTL'ye bulunur mu bilemeyecegim..
80 Ytl değil belki ama Vestel 6700 bu işi sorunsuzca yapıyor. Belki senin bütçene uyan daha ucuz modelleride işini görebilir. Bir Vestel bayisinde rahatlıkla deneyebilir, pazarlıkla belirttiğin rakamlara dediğim gibi alt modelleri temin edebilirsin.
Voxline marka divxplayer'da altyazı tuşuna basarak istediğin altyazıyı seçme imkanı veriyordu. Forumda sayfalara ulaşmış bir topiğide vardı. İstersen bakabilirsin.
bende size sunny önerecektim ama almışsınız hayırlı olsun.sunny nin bir çok modeli destekliyor bu özelliği.bende de 4002 var maşallahı var altyazı da şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım adı farklı olsa bile seçme imkanı verdiğinden kolaylıkla istediğiniz altyazıyı açıyor.