Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ZyXEL wireless max.%60 sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> ZyXEL wireless max.%60 sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
deepdarque

8 Temmuz 2008; 23:45:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce ZyXEL P-600(Chip dergisinin yılın ürünü seçtiği) serisi bir modem aldım. Kurulumunu yaptıktan sonra kablosuz bağlantıyı test ettim, ancak modemin yakınında olmama rağmen sinyal seviyesi %60 ın üzerine hiç çıkmadı. Bunun üzerine reset işlemlerini yapıp yeniden kurulum yaptım ancak sonuç değişmedi. Üstelik kablosuz şifreleme sistemi WPA-PSK olarak ayarlandığında sinyal seviyesinde zaman zaman varyasyon oluşmakta. WPA da aynı durum söz konusu deyil. Bunun üzerine müşteri hizmetlerinden teknik servise bağlanarak durumu izah ettim, oradaki arkadaşın tavsiyesiyle kurulumu yeniden gerçekleştirdik ama sonuç yine aynıydı. Buraya kadar tamam diyerek modemimin arızalı olduğunu düşündüm ve bunu teyit etmek için aynı modem i kullanan bir arkadaşımın evinde aynı denemeleri yaptım sonuç aynı ve arkadaşımın modeminde de sinyal seviyesi max. %60 seviyelerinde. Bu işlemleri yaparken 3 ayrı laptop kullandım hepsinde de aynı sinyal seviyesi mevcuttu. Acaba bu konuda bir deneyimi yada yardımcı olabilecek bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

lerdorf

9 Temmuz 2008; 0:09:22 

sadece bilgi amaçlı denediğiniz laptopların marka/modellerini ve wireless kartlarını da yazabilir misiniz?

[Izmir]
jnrgndz_798

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 0:10:03 

ben de aynı sorunu yasadım ve bi alet alarak sorunu çözdüm.senin de bunu yani repeater alman lazım kanımca
bu alet zayıf agı bulup yükseltip pc ye aktarım yapıyor.

detay için: http://forum.donanimhaber.com/m_21667933/tm.htm

Creative Inspire M5300|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech v220 Optical|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk|GP 2600mAh|Duracell Supreme 2650mAh|Hp Photosmart 3310|Airties AP-301

banzaiferdi

9 Temmuz 2008; 2:11:20 

enteresan bir durum

R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 9:21:55 

Arkadasım bende aynı modemı kullanıyorum.Laptop'ımda wırelessN ozellıgı var belkı ondan dolayıdır ben senın bu soyledıgın sorunu yasamıyorum gayet ıyı cekım gucu var

HVAC&Design
AutoCAD ile ilgili her türlü soru için PM atabilirsiniz.

Sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur.
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
Sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur.
Yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîdâr olur...

deepdarque

9 Temmuz 2008; 13:44:25 

Repeater zaten bende mevcut ama kullanmıyorum. Ve zaten yeni bi repeater bendeki modemle hemen hemen aynı fiyatta, bence bu sadece geçici bi çözüm olur ama yinede teşekkür ederim dostum. kullandığım laptoplar 2 ad. lenovo 3000 n200 wireless/intel pro 3445 agb diğeri de asus A3N onunda intel g2200 dü yanılmıyorsam.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> ZyXEL wireless max.%60 sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar