Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dış ünite durduğunda kokuyor.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Dış ünite durduğunda kokuyor. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
esinans2003@hotmail.com

8 Temmuz 2008; 23:29:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

2 aydır yeni aldığımız klimayı kullanıyoruz. (MITSUBISHI Heavy SRK52HE modeli) Ancak içerisinin ısısı istediğimiz dereceye geldiğinde ve dış ünite durduğunda yani iç ünite üflemeye geçtiğinde, bir iki dakika içinde içeriye değişik bi koku yayılıyor. Bu koku bugün dayınılmaz bir hal aldı. İçerisi istediğimiz serinlikte olmasına rağmen dereceyi düşürüp dış ünitenin durmasını engelleyerek durumu idare etmeye çalışıyoruz. Anlattığım sorunu klima kullanan herkes yaşıyor mu merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esinans2003@hotmail.com -- 9 Temmuz 2008; 9:45:27 >

esinans2003@hotmail.com
alikiuyuklaki

12 Temmuz 2008; 13:53:06 

Bildiğiniz gibi, klimanın içinde yoğuşma nedeniyle oluşan su drenaj hortumu ile tahliye edilir.
Servis cihazı tam terazide takmadıysa veya drenaj borusunda bir sorun varsa, cihaz içinde su birikip, rutubet yapması nedeniyle kokuya nneden olabilir.
Tavsiyem, cihazınız garanti dahilinde olduğu için, servisi çağırın, hatayı gidermelerini isteyin.

Kemer Altı
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Temmuz 2008; 21:06:07 

quote:

Orjinalden alıntı: alikiuyuklaki

Bildiğiniz gibi, klimanın içinde yoğuşma nedeniyle oluşan su drenaj hortumu ile tahliye edilir.
Servis cihazı tam terazide takmadıysa veya drenaj borusunda bir sorun varsa, cihaz içinde su birikip, rutubet yapması nedeniyle kokuya nneden olabilir.
Tavsiyem, cihazınız garanti dahilinde olduğu için, servisi çağırın, hatayı gidermelerini isteyin.

klima iç ünite montajında gerekli egim verilmediyse arkadaşında söyledigi gibi yazın farklı ısı karşılaşmasından yoguşarak oluşan suyu tam dışarı atamaz buda içerisinde nem,rutubet,mantar oluşumuna sebebiyet verir bunu servise hemen kontrol ettirin ve klimanızında yeni olması sebebiyle ücretsiz size yardımcı olsunlar,ve her altı ayda bir özellikle yazdan kışa geçişte klimanızın iç dış bakımını yaptırın ücret mukabili.
esinans2003@hotmail.com

12 Temmuz 2008; 23:40:10 

Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Evet servisi çağırdık. Ancak kokuyu duymadığını iddaa etti. Tabi " ben ne kokular duydum" demekten de kendini alamadı. Aslında bu çıkan kokuyu duyduğuna işaretti ama neyse. Elle tutulur gözle görülür bişey olmadığından "ben koku duymuyorum" dedi ve gitti. :) Garantisi içerisinde servise diş geçirip halletirmek en iyisi.

esinans2003@hotmail.com
Kemer Altı
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Temmuz 2008; 23:49:19 

quote:

Orjinalden alıntı: esinans2003@hotmail.com

Cevaplar için çok teşekkür ederim.
Evet servisi çağırdık. Ancak kokuyu duymadığını iddaa etti. Tabi " ben ne kokular duydum" demekten de kendini alamadı. Aslında bu çıkan kokuyu duyduğuna işaretti ama neyse. Elle tutulur gözle görülür bişey olmadığından "ben koku duymuyorum" dedi ve gitti. :) Garantisi içerisinde servise diş geçirip halletirmek en iyisi.

banada aynısı oldu ben merkezlerine kadar aradım bana bir kere gelmeye üşenen servis 8 kere gelmek zorunda kadlı şu an memnunum ilk önce afedersiniz ama salaga yatıyorlar,siz bastırın az diş gösterin bakın iç üniteyi bile degiştiriler
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Dış ünite durduğunda kokuyor. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi
SilverStone SG01 SFF PC Kasası
SilverStone dan Media Center bazli PC ler icin sik ve sessiz bir kasa

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç