İkinci el mesajı:234
Katılım zamanı: 5 Mart 2007; Şehir: Konya Durum: Forumda
18 Eylül 2008; 13:45:05
Zafer Yayınları ÖSS Seti - Dergi + Kitap + Konu Anlatımı-Herşey Var
HİÇ KULLANILMAMIŞTIR TESTLER ÇÖZÜLMEMİŞTİR...DERGİLERE KARALAMA, RESİM GİBİ ŞEYLER ÇİZİLMEMİŞTİR...ÖSS YE ÇALIŞMADIM, SADECE DERSHANEYE GİTTİM...BUNLARDA KALANLAR
-Zafer Yayınlarının ÖSS Setidir...Kullanılmamıştır...Sorular Falan Çözülmemiş...Sıfır Yeni Gibidir... -Bu sene öss ye girdim(2008 ÖSS)...Ama zaten çalışmadım...Şimdide Kullanmadım Kaynakların Hepsini Satıyorum... Setin İçindekiler Sayısal 1-2 MF Grubu -Zafer Yayınları 30 Adet Dergiler -Zafer Yayınları 13 adet Tarama Testleri -Zafer Yayınları 2006-2007 Çıkmış sorular ve Çözümleri -Zafer Yayınları Türkçe, Mat-1, Fen-1, Sos-1 Soru Bankaları( 3-4 Test anca Çözülmüştür ) -Zafer Yayınları 1 adet Dönem Ödevi Kitabı -Özgül Tüm ÖSS 1996-2007 Çıkmış Sorular ve Çözümleri -Fem Yayınları; 1 Geometri Soru Bankası, 1 Türkçe Soru Bankası -Mef Yayınları; 1 Fizik, 1 Kimya, 1 Biyoloji, 1 Matematik Soru Bankaları (Ortak) -Güvender Yayınları; 1 Matematik-1 Konu Anlatımlı, 1 Geometri Konu Anlatımlı
Fiyat Olarak 50 YTL Piyasadan Almaya Kalksanız; Zafer Yayınları Kitaplı: 245 YTL - Sitelerinde Yazıyor... Bu Set Kitaplı Sete Giriyor Zaten Direk Bunlar 245 YTL + Diğer Kitaplarda Ortalama 10 YTL den olsa 100 ytl ediyor Toplamda 345 YTL Ediyor...Benim set Sadece 50 YTL...
İkinci el mesajı:234
Katılım zamanı: 5 Mart 2007; Şehir: Konya Durum: Forumda
11 Temmuz 2008; 10:56:49
evet hocam hiç kullanılmamıştır...kullanılmış olsa birazı kullanılmış veya hepsi kullanılmış yazardım TESTLER ÇÖZÜLMEMİŞTİR...DERGİLERE KARALAMA, RESİM GİBİ ŞEYLER ÇİZİLMEMİŞTİR...ÖSS YE ÇALIŞMADIM, SADECE DERSHANEYE GİTTİM...BUNLARDA KALANLAR
>>Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım<< Sattıklarım: Emevi(AD-41 Kulaklık), casberg(N73 ME Full Kasa + Batarya), vgulgec, Xyria(Sennheiser PX100), Cepix(Altec Lansing FX5051), xkumral(Nokia N73 ME), MsK_61(Logitech X-230), _KilleR_(N95 8GB), kirmance_zane(İphone Dock), By MeLKoR(Airties Rt-205) Aldıklarım: DrynhwyL(Sennheiser cx300), _KilleR_(İphone) Olumsuzlar: macit_e(Alacağım dediği cihazı almaktan vazgeçti telefonlarıma cevap vermedi), sky__walker(Cihazını Rezerve ettirmediğim halde, bana rezerve ettirdin dedi ve kendi olumsuz listesine ekledi)