Spor yaparken kulaklıklara sahip çıkmak zordur. İşte tam da bu noktada BudFits yardımınıza koşuyor. Koşu sırasında bir daha asla kulaklığınızı kaybetmeyeceksiniz: iPod'unuzun orijinal kulaklığını BudFits'e takın.
ABD kökenli üretici BudFits ile orijinal iPod kulaklıklarına takılabilen bir askı tanıttı. Sonuç olarak kulaklıklar spor sırasında daha sıkı duruyor. Ayrıca yenisini almaya gerek kalmadan, şık beyaz kulaklıkları kullanmaya devam edebilirsiniz. Askılar tüm iPod'lara ve iPhone'a uyuyor.
BudFits'i Amazon.com'dan 9 Dolar karşılığında satın alabilirsiniz. Aksesuar beyaz, siyah ve transparan görünümde sunuluyor.
spor yaparken kulaklik kaybetmek mi? niye ki ;) kulagimizda degil mi calmayinca anlariz heralde kimse dusmesinin derdinde degil ses kalitesinin derdinde su an. o nasil ondan haber ver
spor yaparken kulaklik kaybetmek mi? niye ki ;) kulagimizda degil mi calmayinca anlariz heralde kimse dusmesinin derdinde degil ses kalitesinin derdinde su an. o nasil ondan haber ver
onu demye çalışmamış. arkadaş yürürken veya koşarken ipod un kendi kulaklıgı kulaktan düşüyo kulaga tam oturmuyo bunu önlemek için üretilmiş
onu demye çalışmamış. arkadaş yürürken veya koşarken ipod un kendi kulaklıgı kulaktan düşüyo kulaga tam oturmuyo bunu önlemek için üretilmiş
Evet anladım elbette de "Koşu sırasında bir daha asla kulaklığınızı kaybetmeyeceksiniz" diye bir cümle var orada. Ona takıldım ben, neyse