İkinci el mesajı:489
Katılım zamanı: 27 Temmuz 2004; Şehir: Aydın Durum: Forumda değil
8 Temmuz 2008; 22:27:48
Arkadaşlar dolabımdaki bazı fazlalıkları satışa sunuyorum.Ürünlerin kendi resimleridir.Pazarlıksız fiyatlardır.Bulunduğunuz yerde Varan Kargo şubesi varsa (Hakkari v.b. bazı iller hariç çoğu ilde ve ilçede var.Büyük iller zaten sorun olmaz.) kargo maliyeti bana ait olacaktır.Siparişlerinizi veya sorularınızı özel mesajla iletebilirsiniz.Saygılarımla...
Logitech S120 PC Hoparlör(Sıfır Ayarında Kutulu, Garantili)......................................................13 YTL
HP Premium Deri Fotoğraf Makinesi Çantası(Sıfır)............................15 YTL
2 Adet Pierre Cardin Tükenmez Kalem(Sıfır, orijinal, deri kaplamalı.).........................33 YTL(1 adet fiyatı) (HB fiyatı 66 ytl idi.Şu an stoklarında yok.Bilginize...)
B-Powerstick Cep Telefonunuzu Kalem Pille Şarz Etme Kiti.................14 YTL(3 Adet) (12 ek aparatlı, ambalajında yeni ürün.)
Sony Alarmlı Saatli Radyo(Çok temiz.İhtiyaç fazlası.Ambalajı biraz yıpranmış durumda.)............25 YTL
Trust Cep Telefonu Araç Şarz Kiti(Kullanılmamış, LG KG110 Telefonuma uymayınca Satışa çıkardım).........15 YTL
Citizen CH605 Tansiyon Ölçer(Kullanılmadı,sadece denendi.Ambalajı biraz kırışık)............23 YTL
Targus Fotoğraf Makinası Çantası(Kullanılmamış, Yeni)............................10 YTL
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.