Merhaba Donanım Haber ; Windows XP işletim sistemim var ve 2 tane bilgisayarımız var 2 sinde de RT-205 Airties modem var. Bunları VPN ile bağlamak istedim. Fakat sorun şu :
HATA 800 veriyor. 2 modem de aynı marka 2 işletim sistemi de XP ... VPN passthrough özelliği varmış modemimizin ve modemim tek çıkışlı + wireless var. ve her 2modemde de Dorex Switch takılı POS makinası için ve switchten bağlıyız nete. Bir sürü port açtım yönlendirdim vs.vs. 192.168.2.3 Sbtledim ip adresimi .. Tüm gelen çağrıları da kabul et dedim. Wireless tan dizüstü ile VPN'e 192.168.2.3 diyerekten bağlanabiliyorum... FAKAT dışarıdan bi ip ile bağlanamıyorum sizce sorun ne olabilir?
Arkadaşlar anlayanlar yada yapanlar var ise yardımcı olsunlar KAFAYI Yemek üzereyim... Acaba bunun olmamasının bir başka sebebi her 2 makinanında Switche bağlı olmasından dolayımı ki? çünkü modemim TEK LAN çıkışlı IP 47 protokolü sorun mu yapıyor ne heryerde rastladım ama çözüm bulamadım...
cem Kardeş... Ben VPN yi yaptım .. yaptım ammmmaaaa Aynı modem / switch üzerinden :) yani dizüstü(wireless) ile diğer makina kablo olarak VPN yaptım.. uzaktakini VPNolarak bağlayamadım bi türlü
dostum çok sağol.... O kadar saat uğraştım uğraştım uğraştım .... sonuç = = 0 :=) Yani şimdi ben bunları dava mı etsem ne yapsam? offff offfff kısaca benim başka marka vpn li bi modem almam gerek sanırsam değil mi ? ya da başka bir alternatifimiz varmı?