birazcık araştırdım ama hem analog hem dvb-t hemde radyo destekli express card/54 arabirimli bir tv kartı bulamadım , pcmcıa olan aradığım kriterde birkaç şey buldum ama onlarda adı üstünde pcmcıa ve bunlar için olan dönüştürücülerde çok kaba duruyor bende bilgisayarımın dışından öyle birşey çıkmasını istemem , bir fiyat aralığı yok , kaliteli olmasını tercih ederim ama her marka olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 8 Temmuz 2008; 21:25:08 >
bu kartlar çok ısınıyor diye duymuştum... doğru mu acaba???
Acer Aspire 5520-İşlemci : AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-64 - İşlemci Hızı : 2.2 GHz - Bellek : 4 GB - Sabit Disk : 250 GB- Ekran Boyutu : 15,4" - 1280 x 800 - Ekran Belleği : 512MB (Max 1279MB) - Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce® 8600M-GS - Windows Vista Home Premium TR
trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
22 Temmuz 2008; 14:22:24
ısınıyor ,cayır cayır ama tv kartlarının ısınmayanı olmaz..tümü ısınır. normal yani..ama express girişliler bu ısınma yüzünden tavsiye etmiyorum..çünkü tv kartının ısınması tv kartına zarar vermez ama laptopın içine takılanlar laptopın içini de haliyle ısıtır..bu istenmeye bir durumdur...o yüzden usb olanları tercih edin derim.