Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nvidia Kontrol Paneli ayarları konusunu bulamıyorum?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Nvidia Kontrol Paneli ayarları konusunu bulamıyorum? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PeterPetrelli

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 20:41:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar bir arkadaş çok ayrıntılı oyunlariçin NVIDIA Kontrol Paneli ayarlarını en verimli şekilde kullanma rehberi hazırlamıştı. Malüm DH aramadan hiçbir sonuca ulaşamadım. Konuyu bilen varsa yada o arkadaş şuanda forumdaysa konunun linkini alabilirmiyim acaba :) Normalde böyle bir konu açmazdım ama çok acil bir arkadaş için arıyorum konuyu.

İyi forumlar

Bu sadece başka bir mazareeeet, dım dızz dım dımm dım, daha fazla mazeretler ve mazaretleeeeeeeeeeer !
Penryn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 20:56:46 

O zaman buyrun : http://forum.donanimhaber.com/m_24322112/mpage_1/key_//tm.htm#24322112

VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ZALMAN 9700/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C/THERMALTKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS Raid0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/REVOLTEC NEON ve 12 Cm fan/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1
DonanimHaber Overclock Team
PeterPetrelli

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 23:40:33 

Çok sağol dostum.

Bu sadece başka bir mazareeeet, dım dızz dım dımm dım, daha fazla mazeretler ve mazaretleeeeeeeeeeer !
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Nvidia Kontrol Paneli ayarları konusunu bulamıyorum? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Noctua NH-U12 işlemci soğutucu
Noctua nin yuksek performasli islemci sogutucusu ve 12cm lik fani
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç