neden raid koymazlar anlamam ecs nin p43 chipsetli dandik anakartında bile raid var...
Bu yongaseti sizin belirttiğiniz gibi ayrıntı özellikleri, kırpılmış ve daraltılmış bir yongaseti. P45'in kimi özelliklerini kullanmayacak, daha ekonomik bir anakart isteyenlerin seçimi olacak bir kart.
Nasıl ki P31 yongasetinin de kullanıcısı varsa, bu anakartın da hayli hayli kullanıcı var dostum.
biliyorum dostum ecs nin de p43 chipsetli anakartı var ve daha düşük yapıda pcb si olmasına karşın adamlar ich10r güney köprüsü koymuşlar oyüzden dedim ecs bile koyuyorsa gigabyte neden koymasın
biliyorum dostum ecs nin de p43 chipsetli anakartı var ve daha düşük yapıda pcb si olmasına karşın adamlar ich10r güney köprüsü koymuşlar oyüzden dedim ecs bile koyuyorsa gigabyte neden koymasın
merak etme GIGABYTE dıger markalarından özellik bakınmından eksik bir kart cıkaracagını sanmıyorum...
Haklısın fakat gigabyte'ın ds3 serileri özellikle overclock konusunda ciddi avantajlar getirmekteler. kuzenime p31 yongasetiyle kurduğum gigabyte anakartlı sistemi çok uzun süredir hiç sorun yaşamadan %50 overclock ile kullanmakta. bunun yanında kendisi 100 yıl yaşasa raid yapmayacak bir insan.
yani daha düşük yapıda pcb'den kastın, atx - micro atx ayrımı ise bu anakart atx olmasının avantajını gösteren bir kart