race driver grid de 45 fps arabanın içindeyken alıyorum dışına çıkınca 50- 70 arası değişiyor bu normal mi gecube marka hd4850 kutunun içinden çıkan driverlar yüklü 8.6 ccc ayarlarıyla hiç oynamadım
race driver grid de 45 fps arabanın içindeyken alıyorum dışına çıkınca 50- 70 arası değişiyor bu normal mi gecube marka hd4850 kutunun içinden çıkan driverlar yüklü 8.6 ccc ayarlarıyla hiç oynamadım
Çözünürlük ve ayar verebilirsen yardımcı olabiliriz.
Sanırımı arkadaş fpsler normal mi diye sormamış. İç kamera ile dış kamera arasında ki farkı söylemiş.Umarım doğru anlamşımdır Herneyse, bu normal ben de ve pek çok kişide oluyor.Oyunlarda çeşitli kamera açılarında farklı fpsler alınabilinir.Detay,görüş açısı vs. değişkenlik gösterir.Yani problem yok ekran kartında.Tamamiyle oyuna bağlı bir durum.