|
mcok -> Cevap: ## Hasselblad, 50 Megapiksel sensörlü H3DII-50'yi duyurdu ## (26 Temmuz 2008; 10:21:27)
|
quote:
Orjinalden alıntı: BLoWeR Siz dalganızı geçin umrumda değil...Uçağa binip gökyüzünden tüm şehri koordinatlara göre santim santim karele bakalım. Belediye bundan çık gokyuzune şöyle güzel bi manzara fotoğrafı yakala demedi herhalde değil mi? Adam bir bilgisayar programı için tüm şehrin yukarıdan foto mak. ile haritasını çıkarıyor. Bunu TR de yapan başka bir kuruluş yok! Bilip bilmeden karalamak ne kadar hoşunuza gidiyor değil mi? Uçak kaç paraymış. Git Rusyaya 2. el bir tek motorlu bu iş için uygun olan uçağı YTL yr göre 100.000-150.000 ytl civarında alır gelirsin...Gidip f16 almadılar birader... Evet onun kullandığı cihaz Mamiya...Bu cihazı alalı 1 seneye yaklaştı..Aldığı zaman TR dsitrubutoru TR de sadece Okan Bayulgene verdik demiş kendisine..Arkadaşım yurtdışından getirdi o başka... Burada hayal kurup yalan şeyler yazmıyorum...Hiçde yazmadım. Ancak bu forumda insanların kendilerini birşey sanıp, yardım edip bilgi vermek yerine, karşısındaki insanı aşağılayıcı postlar atmasından da bıktım...Seviyesizlik dizboyu..."muhaha, hahaha" ,ile beni değil kendinizi küçük düşürüyorsunuz... Saygısızlar... blower %100 haklısın. kendi çapında eğlenmeye çalışanlar, inan fotoğraf makinesinin "f"sinden bile anlamıyor. anlamadıkları nerden mi belli? bu vb makinelerle eos400d yi kıyaslayan insan, porche ile motosikleti bile kıyaslar ve der ki, "ikisi de motorlu olduğuna göre, porche alacağıma, motosiklet alırım, artan parayla da hamburger yerim, ekran kartı alırım, 100lerce yeni oyun alırım, ps3 alırım vs vs" ve ayrıca öyle abuk-subuk yorum yazanlar eminim ki, senin yarı yaşında bile olmayabilir. yani çoluk-çocukları ciddiye alma. biraz olsun neyin ne olduğunu bilenler, kimin çoluk-çoçuk olduğunu, kimin tecrübe ile konuştuğunu anlıyor. endişe etme. canını da sıkma değmez[:'(]
|
|
|
|