Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
| iPod'a TÜPLÜ AMPLİFİKATÖR |

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> | iPod'a TÜPLÜ AMPLİFİKATÖR | Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHOTOGRAPH3R

8 Temmuz 2008; 18:19:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Geçmiş yüzyılda kalmış gibi göründüğüne bakmayın, Roth Audio Music Cocoon ile başta iPod olmak üzere her türlü müzik çalarla ses keyfini maksimuma çıkarabilirsiniz.

Müziği en doğal hali ile dinlemek isteyenler için Roth Audio tarafından geliştirilen Music Cocoon (MC4), vakum tüplü bir amplifikatör. Apple iPod, CD çalar, taşınabilir ses cihazı ya da 3,5 mm ses bağlantısına sahip herhangi bir ses cihazıyla kullanılabilen Music Cocoon, yüksek kalitede sunduğu doğal ses, 2 pre-amfi tüpü, farklı ses kaynaklarını destekleyip ses kontrolü sağlaması ile dikkat çekiyor.

Daha Güvenli Kullanım

iPod'unuzu şarj edebilen Music Cocoon, aşırı ısınmaya ve kısa devreye karşı koruma sağlarken, adaptöründe de sigorta koruması bulunuyor. 2 adet 13 W adaptöre sahip olan cihazın ağırlığı ise 1,8 kg. Roth Audio Music Cocoon, Türkiye piyasasına KDV dahil 588 £ fiyatla giriş yaptı.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOTOGRAPH3R -- 8 Temmuz 2008; 18:20:04 >

#Photography.
Evolution

8 Temmuz 2008; 19:28:22 

Bu ürün çıkalı çok oldu.Fiyatı da oldukça fazla

Intel C2D E8400 3.0 Ghz | Gigabyte-EP45-DS3L | Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ | 2x Samsung 500GB 16MB SATAII | OCZ DDR2 1066Mhz (2x2GB) Reaper HPC
HP 22" w2207 | LG DVD-RW | Logitech G5 v.1
Şimdilik bu kadar yavaş yavaş topluyorum :)
Mikhail Bakunin

10 Temmuz 2008; 20:46:52 

iPod için tüplü amfi almak tamamen gereksiz, eğer paris hilton gibi parlarınız cebinizde fazla potluk yapıyorsa...

iPod için kullanılacaksa transistörlü normal amfilerden hiç bir farkı yok. Çünkü ses iPod'un içinde üretilip amfiye geliyor bu nedenle bir avantajı yok. Lambalılar ancak işiniz gereği örneğin bir gitarınız varsa ona lambalı amfi alın farkı fazlasıyla görürsünüz. Bunun gibi iPod için çıkan tüm lambalı amfiler para tuzağıdır kanmayın. Ayrıca lambaların ömrü de çok kısadır...

Apple Macbook 2.4 ghz 2GB RAM 320GB HD
1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
***LOGITECH Z-5500 Watt 505 RMS***
"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
(Almõra)
NevNiyaz

12 Temmuz 2008; 23:19:34 

bi de piyasada Fatman diye bi lambalu anfi markası duymuştum ipod için.

şimdi benim bir ipod classic 80gb ım ve sennhesier hd650 im var,
ama bu ikisini aldığımdan beri tam performansı ile kullanamadım, anfisi kulanıyorum, o halde de çok az ses alabiliyorum 300 ohm bi kulaklık olduğu için
ipod un gücü yetmiyor doğal olarak

ipod classic & sennheiser hd 650 için nasıl bir anfi tavsiye edersiniz peki ?

nikon d300, nikon 105 vr,tokina 11-16 mm, sb-800 speedlight
Mikhail Bakunin

13 Temmuz 2008; 5:04:59 

Pardon yanlış mı anladım?... Kulaklık ile iPod arasına amfi mi arıyorsun?... Peki o amfi gücünü nereden alıcak?... Tabii ki prize takman gerekecek (ki öyle bir amfi varsa)... Ee o zaman da bunun taşınabilir bir mp3 playerın taşınabilirliğinin bir anlamını yitirdiği ve elektrik prizine bağımlı olacağın anlamına geliyor... O zaman direk notebook ya da masaüstü PC'ne bağlayıp kulaklına dinlemen daha mantıkı bir seçim olur...

O kulaklık sokakta dinlemeye değil daha çok evde müzik dinlemek, film izlemek ya da direk müzik yapmak için daha uygun ve empedansı da PC ya da ses kartı çıkışlarına daha uygun olan bir kulaklık... (yanlışım varsa zaten biri bunu düzeltir... )

Onun için sana sennheiser PMX 100, PMX 200 ya da Grado'nun iGrado adlı kulaklığını almanı tavsiye ederim iPod'un için (bu önerimi ear cup kulaklık kullanmayı tercih ettiğini düşünerek yapıyorum yoksa ear in kulaklık istersen piyasada çok var... ) Bende PMX 100 var ve gayet memnunun ama iPod Classic 80 GB'ımı satınca alacağım iPod Nano 8GB için Grado almayı planlıyorum...

Kulaklıklar için online olarak www.elmasepeti.com 'a bakmanı tavsiye ederim...

1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
(Almõra)
NevNiyaz

13 Temmuz 2008; 13:14:43 

yok canım tabiiki taşınabilir amfilerden bahsediyorum
ör: meier in corda move, corda headsix ..

zaten taşınabilir olmasını istediim zaman westone um2 yetiyor bana
evde isem hd650 nin lezetini um2 veremiyor dogal olarak

Mikhail Bakunin

13 Temmuz 2008; 22:49:46 

Yok valla hocam ben öyle karışık işlerden anlamam... iPod için onun empedansına uygun dışarı kulaklığı ayrı evde bilgisyar, müzik seti ya da sinema sistemi için kullanılacak kulaklık ayrı olur benim bildiğim... En biz eski kafalıyız, anlamıyoruz bu işlerden....

Bak madem işte öğrenmişsin öyle amfilerin olduğunu tavsiyeye de ihtiyacın kalmadı... Güle güle dinle...

(Almõra)
NevNiyaz

14 Temmuz 2008; 14:44:32 

belki başka şeyler öğrenirim diye sormuştum
ipodu evde senheiser la dinlemek istiyorum ya ben ..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> | iPod'a TÜPLÜ AMPLİFİKATÖR | Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar