arklar ipod alacağım media marktta gördüm 4gb mavi şekli resimdeki gibi ama apple'ın sitesinde yok buna benzer bir ipod resmi sahtemi bu şekildeki ipodlar sitede ne nano da nede classic grubunda vardı???!!! çakma marka mp3mü bunlar??
Hayır bence bunlar çakma değil.Çünkü Apple bundan çıkardı ama eski modeli.Zannedersem Nanoların ilk çıkanı.Olmasa bile eminim çakma değil.Çakmaların menüsü,tuşları filan farklı oluyor.Bu bence gerçek.
Bence ipod touch'ı da bi gözden geçir. Tabi senin bütçeni fazla aşmayacaksa. Kesinlikle harika bir cihaz. Bende o resimdekilerin grisi var 2gb'lık, çok ince ama internetle daha alakalı olduğum için keşke touchı bekleseydim diyorum.
İşte mesela bu resimdeki çakma IPOD. Sanırım 2. nesil yapmaya çalışmışlar. Geçen sene 100 YTL'ye aldığım ama çakma olduğunu bilmediğim, sonra dh üyesi yakın bir abimin sayesinde çakma olduğunu öğrendiğim mp3 çalardır. Eğer çalma süresi 1 saat olmasaydı hani şöyle 5-6 saat olsaydı geri vermeyecektim :D Böyle birşey görürseniz dikkat edin.Genelde İstanbul ümraniyede çok bulunur.
arkadaşım ben 2. nesil kullanıyorum..ama 3. nesil almanı öneririm..tasarımı ve özellikler açısından daha iyi emin ol..ve alırsan hemen kılf al cihaza ..çizildiğinden çok canın sıkılabilir...
hmm demek bunlar 2. nesil nano sitesine 3. nesilleri koymuş. çakma değil ama eski modellerden anladım çok teşekkürler. birde sitede 3.nesil nanolar 4 ve 8gb olarak ayrılmış bana 4gb fazlasıyla yeter acaba 4gb olanın fiyatı tahminen nedir ve ya yakın zamanda alan birileri varsa şu mağazadan şukadara aldım diyen olursa çok memnun olurum
bimekste 4GB 390-400 ytl gibi..bende ordan almıştım..bana göre ipod dan şikayetçi olacağın tek şey yanında gelen kulaklıkları olabilir..çok çabuk bozuluyor ve nanonun asıl sesini veremiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: psychomurder
hmm demek bunlar 2. nesil nano sitesine 3. nesilleri koymuş. çakma değil ama eski modellerden anladım çok teşekkürler. birde sitede 3.nesil nanolar 4 ve 8gb olarak ayrılmış bana 4gb fazlasıyla yeter acaba 4gb olanın fiyatı tahminen nedir ve ya yakın zamanda alan birileri varsa şu mağazadan şukadara aldım diyen olursa çok memnun olurum