böyle değişik bir sistem kurmaya karar verdim mini pc olarak, bütçe en fazla 700-750 ytl olcak,bu kadara bu kadar yaptım ancak sizin daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
not:bütün parçalar amerikada alınmış olsaydı fiyat:350-400$ arası türkiye toplamı:640-680 ytl arası arada biras fark var..napalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi êst -- 9 Temmuz 2008; 11:06:37 >
750 ytlye oyun için en fazla ne kadar elverişli bir pc yapılır oyun manyağu bir pc olmayacağı kesin ama gta san andreas(gibi oyunlar vb.) kasmadan oynasın yeter
bende değişiklik olsun diye topluyorum,küçük olsun diye notebook parçaları kullanıyorum,adı üstünde mini pc para bulursam pc modifikasyonda görebilirsiniz.
san andreasın yeni olması önemli diil ben o kdr oyuncu biri deilim,san andreas ' ı çalıştırırsa bnm istediğim tüm oyunları çalıştırır.
edit:ekran kartı anakart ta on-board ekran kartının ramden yemesi gibi bir durum olabilirmi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi êst -- 9 Temmuz 2008; 11:06:14 >
ben bu pc yi oyun canavarı olsun diye yapmıyorum biraz artistik olsun düşünsene playstation kasası içinde bilgisayar .ps2 on düğmesine basıyorum pc açılıyo.görenler bu mu bilgisayar aa fln yani ama yanında istediğim türden oyunlarında açılmasını istiyorum.san andreas oynıcam demedim,san andreası kaldıran bir pcnin kaldırabiliceği oyunlar oynucağım dedim yapıcağım pc nin arıza yapma olasılığı bildğimiz desktop pc nin arıza yapma olasılığıyla aynı
tamam madem öyle 750 ytl bütçeli pc söyleyinde yapalım (mönitor ve kasa hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi êst -- 9 Temmuz 2008; 12:44:43 >
ben bu pc yi oyun canavarı olsun diye yapmıyorum biraz artistik olsun düşünsene playstation kasası içinde bilgisayar .ps2 on düğmesine basıyorum pc açılıyo.görenler bu mu bilgisayar aa fln yani ama yanında istediğim türden oyunlarında açılmasını istiyorum.san andreas oynıcam demedim,san andreası kaldıran bir pcnin kaldırabiliceği oyunlar oynucağım dedim yapıcağım pc nin arıza yapma olasılığı bildğimiz desktop pc nin arıza yapma olasılığıyla aynı
tamam madem öyle 750 ytl bütçeli pc söyleyinde yapalım (mönitor ve kasa hariç)
INTEL E8200 Core 2 Duo ........................................................165 usd GIGABYTE GA-P35-DS3 (rev. 2.1).............................................97 usd POINT OF VIEW POV 8800GT 512MB DDR3 (Extreme Edt)...........166 usd VERITECH 2x1 GB DDR2 800....................................................36 usd SEAGATE 250GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK....................52 usd LG 20X DOUBLE LAYER DVD WRITER SİYAH SATA ......................21 usd
gts san. celeron 2,4 512 ram 128 mb agp 8x ekran kartılı sıstemde calıstırıyort. ben sana bu sistemi 100 ytl werırıım. paranı sokaga atma az mantıklı dusun.snn o yaptıgın artislik degil baska bsyde hakaret olarak algılarsın dıe yazmıyorum(A...)salla bosver kardes 750 ytl ne sıstemler war bak arkadas yazmıs 537$+kdv gıt bunu al rahat rahat kullan