|
tresurehunter -> HERKESE DERS OLSUN GÖZÜNÜ SEVEYİM TELEKOM (8 Temmuz 2008; 17:20:22)
|
TELLCOM Veremediği Hizmetin Bedelini İstiyor! Bundan 10 gün önce büyük bir hata yaparak diğer firmanın ADSL hizmetini bırakıp, Tellcom aboneliği yaptım. Gerekçe diğer firmanın son yaptığı kampanyalar sebebi ile ADSL hatlarındaki yoğun durumdan dolayı kalitesiz hizmet aldığımı düşündüm, neticede Tellcom aboneliği gerçekleştirdim. Abonelik gerçekleştirirken Tellcom ADSL sözleşmesi ellerinde yokmuş, bu yüzden bir imza atmam söz konusu değil. Rezalete bakin, sözleşme yapacak doküman ellerinde yok. Ah kafam, uyansana; bunların işi daha baştan bozuk. Sözleşme olmadan, imza atmadan abonelik gerçekleştiriyorlar yani. Anlayacağınız ben de birçok Tellcom abonesi gibi şifahen sözle üye oldum ve Tellcom ADSL abonesi olduğumu yeni aldığım Turkcell hatlı cep telefonuma gelen mesajla öğrendim. Müşteri hizmetlerini aradığımda hattımın 4 gb kotalı olarak açıldığını bildirdiler. Şaşırdım çünkü ben limitsiz 1024 bağlantılı aylık 49 YTL'ye internet istediğimi söylemiştim bu da ayrı bir sorun. Neyse bu durumu düzelttiler, limitsiz oldu. Nihayet interneti kullanmaya başladım. O da ne? Birden internetim kesildi. Modeme baktım ADSL link ışığı sabit canlı bir şekilde yanıyor. Anladım ki bağlantı var. Fakat Tellcom server'ından IP numarası aldığımı belirten ışık yanmıyordu. Kendim bu işi profesyonel derece bildiğim için Tellcom'dan kaynaklandığını anladım. Müşteri hizmetlerini aradım, durumu ilettim. Klasik cevap, modeminizi reset yapın. Neyse yaptım, 15 gün oldu abone olalı günde 10 defa modem reset ediyorum. Tellcom müşteri hizmetleri beni ismimle tanımaya başladı artık, o kadar çok görüştük ki. Artık buyuruna Ali bey demeye başladılar. Sorunlar devam ediyordu. En son bizde sorun yok modeminizi değiştirin dediler. Ben bunu da yaptım. Sorun hala devam ediyor. İnternet günde 10 kere kopuyor, bıktım artık. En sonunda abonelik iptali talebinde bulundum. 3 işgünü içersinde iptal edileceğini ve bunun bir bedelinin olduğunu bedelinin 69 YTL olduğunu söylediler. Vermedikleri hizmetin bedelini istediler. Bana hizmet vermediniz ki, kesintisiz internet talebinizi yerine getiremediniz ki benden ne parası istiyorsunuz? Atmadığım imzanın parasını ben ödemem, sizi tüketici haklarına şikâyet edeceğim dedim. telefonu kapattım. Allah aşkına beni bu Tellcom'dan kurtarın. Burada yazılanlar herkese ders olsun. Zoraki verilen adsl hizmeti iptal edilmiyor hic bir resmi anlaşma yok Tellcom adsl firması tarafından aramızda resmi bir evrak ve sözleşme olmamasına rağmen tarafıma zorla verilmeye devam edilen adsl hizmetinin derhal bitirilmesini bu sorundan dolayı türkcell müşteri hizmetlerni aramamdan kaynaklanan 05303115967 numaralı ali ufuk adına kayıtlı olan cep tell faturasının tellcomm tarafından karşılanmasını talep etmekteyim aksi takdirde yasal yollara başvurağımı acilen bildirir gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim BU YAZILANLAR HERKESE DERS OLSUN SAKIN SAKIN TELLCOM VE DİGER ADSL FİRMALARINA ABONELİK YAPAYIM DEMEYİM ÇÜNKÜ HEPSİ TURK TELEKOM ÜZERİNDEN İŞLERİNİ GÖRÜYOR BU YAZDIKLARIMDA ŞİKAYETVAR.COM SİTESİNDE YAYINLANAN BİR YAZIDIR BEN İYİ BİR DERS ALDIM BUNDAN SONRA TELEKOMU KÖTÜLEMİYECEM BETERİN BETERİ VARMİŞ SAYGILARIMLA
|
|
|
|