Kasada yaptığım değişiklikler: 1-İç iskeleti kırmızıya boyandı. 2-Tabanı karbon fiber kaplama ile kaplandı. 3-Üst kapak kesilidi ve boş kısma 3mm kalınlığında parlak siyah plexiglass yerleştirildi ve 2*12 lik radyatör için delik açıldı. 4-PSU nun fanı değiştirildi. 5-Ön kısma Kama bay yerleştirildi. 6-Hdd için conta lastiği gerilip kablo bağı ile tutturuldu. 7-PCI slotlarındaki kapaklar değiştirildi ve parmak vida ile tutturuldu. 8-Fan kabloları ve switch kabloları kablo kanalından geçirildi. 9-420lt/h olan laing pompa şu mod uygulanarak http://blog.pixnet.net/windycj/post/6590735 620lt/h olan plus modeline modlandı. 10-Belkide en önemlisi su soğutma yerleştirildi. 11-Aklıma gelmeyen ıvır zıvırlar....
valla n yalan söliyim kasa iç rengi hiç olmamış.sarı yada yeşil olsa daha ii olurdu bence.yada siyah.yada kasanın dışlınıda kırmızı yapki şekjilli olsun kasa
valla kırmızıyı ben tercih ettim karbon kaplama olması ve siyahla uyumlu olması açısından bence bölye de güzel oldu yeşil boyanmış kasalarıda inceledim o renk çok bağırıyor yoksa aklımdan geçmedi değil.