FadeToßlack
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
8 Temmuz 2008; 19:26:49
quote:
Orjinalden alıntı: yavuz126
quote:
Orjinalden alıntı: arbiter
350ytl varsa bence 1 hafta bekle 4870 al
bir hafta sonra ne olcak ki ?
Ucuzlanacağı düşünülüyor.Aslında bende bekliyorum ucuzlamasını.Aslında istesem hemen şimdi 4850 alabilirim ama,4870 benim için daha uygun bir kart olur
|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 ||| |||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||
Why So Serious?
FadeToßlack
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
8 Temmuz 2008; 19:36:41
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
350 ye düşürse düşünmeden kaparım bir tane
Bence 350 den daha altınada düşecek.Çünkü Nvidia'da indirim yapıyor Ati'de...Ve rekabet gitgide artıyor. Ekran kartı alanlar endişeli endişeli piyasaya bakıyor acaba biraz daha beklesemiydim diye,inşallah bu durum yeni kart alacakların başına gelmez
sistemim imzamda ekran kartı olarak 4850 düşünüyordum ama yüksek sıcaklık degerleri beni endişelendiriyor karta yada performansına bi etkisi olmasa bile o/c kapasitesi azalacak ve kasanın içine bi soba sokmakda istemiyorum özel sogutmalıları beklemekdende sıkıldım zaten bütçem 200 lira ama kartla alırsam 300e kadar çıkarım, özel sogutmalılar daha pahalı olacagına göre zaten bütçe kıt kanaat yetiyor ikinci el 8800gt almayı düşünüyorum monitörüm 17"crt ilerde 20"ws ye geçebilirim aa da falan gözüm yok en baba oyunu bile 1024*768 den düşük çöz de oynamayım bana yeter biraz uzun oldu ama siz ne dersiniz :) birinde sparkle 8800gt buldum büyük fanlı 200 liraya. sanırım şu zamanda ederi 180 gibi geliyor bana ama 3/5 hesabı yapmakdan sıkıldım yorumlarınıza göre alacam artık
yüksek çözünürlük için düşünülürse hd48XX serisi yeterli olacaktır.ancak firmalar referans sogutmadan farklı soğutmalar çıkarmalı.
“Bilim deyince, onda hakikat diye öne sürdüğü önermelerin kesin olmasını ister; kesinlik ise en mükemmel şekliyle matematikte bulunur. O halde bilim o disiplindir ki; önermeleri matematikle ifade edilir. O zaman matematiği kullanmayan disiplinler bilimin dışında kalacaklardır.” M.Kemal Atatürk