|
barracudaisliving -> Cevap: 3870x2 mi, 2 adet 4850 mi , 2 adet 4870 mi , 4870x2 mi (8 Temmuz 2008; 17:20:59)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Temren alternatif; bir tane 4870 al.. daha sonra ucuzladığında ikinci bir 4870 alırsın. Şu an yüksek çözünürlüklerde bile her türlü oyunu kabul edilebilir değerlerde oynatıyor.. Peki , crossfire daki olası akıcılık problemi başıma dert olur mu sizce , eğer iki adet kart düşünürsem...?? Korkunc yüzbaşı arkadaşıma ithafen de şunu söyleyeyim , fantezi olduğu konusunda haklısın .. Şu an kullandığım makinemi aldığımda bilgisayar sistemleri konusunda bilgim yoktu ve kötü bir arkadaş kazığı yedim .. Anakartım , Asus K8u-x ve sata hdd yi görmüyor .. Bios güncellemesi olmadığını bir sene sonra öğrendim , ekran kartım radeon 1550 olduğu için de Call of duty 2 nin üzerinde bir oyun oynayamadım .. Yeni sistemler konusunda çok yeterli bilgim yok sadece , 2 yıldır uyumsuz parçalarla donanmış ve beni süründüren bir makinem olduğu için bu kadar parayı gözden çıkarmışken beni uzun süre idare etsin sorunsuzca diye düşünüyorum .. Tabiki sizin fikirleriniz doğrultusunda doğru kararı vereceğimi umuyorum .. [:'(]
|
|
|
|