bunu avea zaten hep yapıyor genlede 3 ay dolmasında yada hattın kontör yükledikten sonra 5 ve 6 ay içersinde msj yolluyor bazen aktif olan hatlarada geliyor
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Şu kampanyalardan bi ben yararlanamadım arkadaş ya. Herkese kontör geliyo bana bişeyin geldiği yok.
sürekli kontör yükleyenlere glmiyor 2 ayda 1 yükleyenlere çok nadir bunlardan 1i ben oldum kontör yükleyeli 1 ayı yeni geçen diğer avea hat vardı onada en az 50 yükle 50 hediye diye mesaj geldiydi
3 ay kontör yüklemedim kapanacaktır mesajı geldi son gün kontör yükledim ya. Hain domdom AVEA:
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Şu kampanyalardan bi ben yararlanamadım arkadaş ya. Herkese kontör geliyo bana bişeyin geldiği yok.
Ben hiçbir zaman kontörlü kullanmadım keza bana da hiç fatura indirimi ya da bedava görüşe süresi teklifi gelmedi.
Bu durumda Turkcell'in gözünü seveyim. Dakika bizden sayesinde her ay babama en az 10 dakika geliyor. Sürekli de birikiyor aylık faturası bayağı düşüyor.
AVEA personel hattı kapattırıp Turkcell faturalı mı alsam acaba diyorum. Çok lazım oluyor çünkü. Faturalı hat hayat kurtarıyor bazen.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.