avea dan 50 kontör hediye geldi. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea

piri.reis -> avea dan 50 kontör hediye geldi. (8 Temmuz 2008; 16:25:39)

arkadaşlar dün yazacaktım ama turkcelin mms kampanyasını görünce yazmayı unutmuşum.

yaklaşık 1 aydır cüzdanımda duran ve en son 2 ay önce kontör yüklediğim avea hattımı telefonuma taktığımda mesaj geldi.

7 temmuza kadar en az 50 kontör yükleyin, her yöne geçerli 50 kontör kazanın yazıyordu.
[:-]

ben de hemen 150 kontör yükledim. ve transfer ederek sattım. hediye 50 kontör ve 3 saat bana kalmış oldu.[:-]

sizin de uzun zamandır takmadığınız avea hattınız varsa bi takıp deneyin isterseniz........

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (8 Temmuz 2008; 19:46:48)

bunu avea zaten hep yapıyor genlede 3 ay dolmasında yada hattın kontör yükledikten sonra 5 ve 6 ay içersinde msj yolluyor bazen aktif olan hatlarada geliyor

Edmund -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 0:11:20)

[:-].:D:D:

piri.reis -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 0:15:17)

quote:

Orjinalden alıntı: sametsayi

[:-].:D:D:

bu aveanın hediye kontörlerini transfer edemediğim için sevmiyorum. o yüzden ban.ladım

genelde vodafone müşteri hizmetlerini ararken kullanıyorum.

Ömer -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 0:28:02)

Bu sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Öncelikli amaç müşteri havuzunun daralmamasını sağlamaktır.

Ünal Korkmaz -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 0:31:21)

Şu kampanyalardan bi ben yararlanamadım arkadaş ya. Herkese kontör geliyo bana bişeyin geldiği yok.

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 0:48:11)

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Şu kampanyalardan bi ben yararlanamadım arkadaş ya. Herkese kontör geliyo bana bişeyin geldiği yok.

sürekli kontör yükleyenlere glmiyor 2 ayda 1 yükleyenlere çok nadir bunlardan 1i ben oldum
kontör yükleyeli 1 ayı yeni geçen diğer avea hat vardı onada en az 50 yükle 50 hediye diye mesaj geldiydi

Ünal Korkmaz -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 1:01:57)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

sürekli kontör yükleyenlere glmiyor 2 ayda 1 yükleyenlere çok nadir bunlardan 1i ben oldum
kontör yükleyeli 1 ayı yeni geçen diğer avea hat vardı onada en az 50 yükle 50 hediye diye mesaj geldiydi

3 ay kontör yüklemedim kapanacaktır mesajı geldi son gün kontör yükledim ya. Hain domdom AVEA:

Ömer -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 1:02:06)

quote:

Ben hiçbir zaman kontörlü kullanmadım keza bana da hiç fatura indirimi ya da bedava görüşe süresi teklifi gelmedi.

Ünal Korkmaz -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 1:28:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Ben hiçbir zaman kontörlü kullanmadım keza bana da hiç fatura indirimi ya da bedava görüşe süresi teklifi gelmedi.

Bu durumda Turkcell'in gözünü seveyim. Dakika bizden sayesinde her ay babama en az 10 dakika geliyor. Sürekli de birikiyor aylık faturası bayağı düşüyor.

AVEA personel hattı kapattırıp Turkcell faturalı mı alsam acaba diyorum. Çok lazım oluyor çünkü. Faturalı hat hayat kurtarıyor bazen.

L4st MetaL -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 3:36:02)

Turkcell Daima[:'(][8D]

HePsİ1LeŞmE -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 10:54:14)

quote:

3 ay kontör yüklemedim kapanacaktır mesajı geldi son gün kontör yükledim ya. Hain domdom AVEA:

3 ay olayı cok nadir yolluoyrlar genelde hep 5 ve 6 ay larda yolluyorlar kontör yükle 50 veya 100 kontör hediye diye msj geliyor

ckm -> Cevap: avea dan 50 kont�¶r hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 12:16:56)

Diğer avea hattımıza olmuştu çok uzun süredir yüklemedik kontor yüklerseniz 100 kontor hediye dedi 50 yükledim 100 geldi.

#Unique -> Cevap: avea dan 50 kont�¶r hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 12:41:07)

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

Diğer avea hattımıza olmuştu çok uzun süredir yüklemedik kontor yüklerseniz 100 kontor hediye dedi 50 yükledim 100 geldi.

Yüklediğinden çok hediye geliyor işe bak[:)]

Ünal Korkmaz -> Cevap: avea dan 50 kont�¶r hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 12:55:50)

Hain domdom AVEA.

wertyon -> Cevap: avea dan 50 kont�¶r hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 17:51:39)

turkcellden sonra avea ne verse boş. turkcellin 30 kontöre 3000 sms kampanyasından sonra ben avea hattı rafa kaldırdım

#Unique -> Cevap: avea dan 50 kont�¶r hediye geldi. (9 Temmuz 2008; 18:27:58)

quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

turkcellden sonra avea ne verse boş. turkcellin 30 kontöre 3000 sms kampanyasından sonra ben avea hattı rafa kaldırdım

Doğru bi tercih gibi gözüküyor,ilerleyen günlerde aynı seyi bende yapabilirim.

süpmak16 -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (10 Temmuz 2008; 11:54:00)

aynen ünal katılıyorummm ne ballı hocam yaa
quote:

Rapator -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (10 Temmuz 2008; 11:56:41)

avea hep yapıyor bunu, 3 aylık süreyi doldurunlara bu tür cazip kampanyalar yapıyor...geçenlerde de 6 ay boyunca 100 kontör yükleyene 100 kontör veriyordu...

taken21 -> Cevap: avea dan 50 kontör hediye geldi. (17 Temmuz 2008; 10:10:08)

quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

3 ay olayı cok nadir yolluoyrlar genelde hep 5 ve 6 ay larda yolluyorlar kontör yükle 50 veya 100 kontör hediye diye msj geliyor

Bana cok oluyo[:)] Bazende 500 sms falan teklif etmişti.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.296875