merhaba. siemens wm10e461tr siemens wm10e160tr siemens wm10a110tr ya da profilo almak istiyorum. ama profilonun ctr htr ktr modelleri çok fazla fiyat farkı var. bu modeller arası farkı açıklar mısınız?
siemens ya da profilonun 1000 devirli modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? ilgili arkadaşlar bütçemi anlamıştır. bu markalar ve modeller dışında da önerileriniz varsa olabilir. bir de internetten almayı düşünüyorum.siz ne dersiniz? tavsiye edebileceğiniz güvenli ve uygun siteler var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erim11 -- 8 Temmuz 2008; 16:19:25 >
Siemens WM10E110TR ve WM10E160TR modelleri 6 kg yıkama kapasitesine sahip modellerdir. 110TR modeli çift su girişli. Aralarındaki tek fark bu.
WM10E461TR ise 7 kg yıkama kapasitesine sahip, ve 6 kg'lik modellerde bulunmayan birkaç özel programa, kalan süre gösterimi, sıkma ve sıcaklık ayarını programdan bağımsız seçebilme, başlangıç zamanını erteleme gibi özelliklere sahip.
Bu cihazın tam olmasa da Profilo'daki karşılığı CM1000CTR modelidir. Bu cihazda sadece gömlek programı gibi birkaç program yok. Onun dışında Siemens'le aynı üründür. Alacaksanız bunu tavsiye ederim. Boşu boşuna Siemens'e fazla para vermenize gerek yok.
CTR kodu Profilo'ların 7 Kg kapasiteli modellerinin kodudur. KTR'ler de 5 kg kapasiteli olanların kodu. HTR ise sanırım artık üretilmeyen eski 6 ve 6.5kg kapasiteli olan modellerin kodu idi. Yeni çıkan 6kg'lik modellerin kodu ise BTR'dir
merhaba. siemens wm10e461tr siemens wm10e160tr siemens wm10a110tr ya da profilo almak istiyorum. ama profilonun ctr htr ktr modelleri çok fazla fiyat farkı var. bu modeller arası farkı açıklar mısınız?
siemens ya da profilonun 1000 devirli modellerinden hangisini tavsiye edersiniz? ilgili arkadaşlar bütçemi anlamıştır. bu markalar ve modeller dışında da önerileriniz varsa olabilir. bir de internetten almayı düşünüyorum.siz ne dersiniz? tavsiye edebileceğiniz güvenli ve uygun siteler var mı?
Afacan kardeşim gerekli açıklamayı yapmış. Profilo'nun CM1000CTR modeli en ideali olur. Profilo CM1000CTR, Siemens WM10E260TR ve Bosch WAE20260TR modellerinin aynısıdır. Farkı ise 7kg kapasite ve 3boyutlu duşlama sistemidir. Bütçenizi yükseltebiliyorsanız AEG Lavamat 72650, daha uygun istiyorsanız Profilo CM1000CTR en mantıklısı.
sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda bosch ve siemens'e göre kısmen daha ucuz olan profilo cm1000 ctr modelini almaya karar verdim. peşin ödeme imkanım yok. peşin fiyatına taksit yapan da pek yok. beyazesyam.com sitesinde 802 liraya 7 taksit buldum en ucuz. fiyat nasıl sizce? daha uygun fiyata bulabilir miyim? aslında bu fiyata da olsa daha çok taksit yapan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda bosch ve siemens'e göre kısmen daha ucuz olan profilo cm1000 ctr modelini almaya karar verdim. peşin ödeme imkanım yok. peşin fiyatına taksit yapan da pek yok. beyazesyam.com sitesinde 802 liraya 7 taksit buldum en ucuz. fiyat nasıl sizce? daha uygun fiyata bulabilir miyim? aslında bu fiyata da olsa daha çok taksit yapan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Fiyat gayet iyi bence, geçenlerde forumdan bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam nakit 835'e almıştı. Daha ucuza nerden bulabilirsiniz bilemiyorum, ancak peşin düşünseydiniz spot mağazalara bakmanızı önerebilirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan! -- 8 Temmuz 2008; 23:48:30 >
Fiyat gayet iyi bence, geçenlerde forumdan bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam nakit 835'e almıştı. Daha ucuza nerden bulabilirsiniz bilemiyorum, ancak peşin düşünseydiniz spot mağazalara bakmanızı önerebilirdim.
açıkçası yakın tarihlerde donanımhaber forumlarında yaklaşık 700, taksitle 740(beyazesyam.com yani aynı site), hatta 650 ytl gibi fiyatlar gördüm.o sebeple sordum.çok da bekleyemem hatta hiç bekleyemem ama fiyat düşebilir mi?
açıkçası yakın tarihlerde donanımhaber forumlarında yaklaşık 700, taksitle 740(beyazesyam.com yani aynı site), hatta 650 ytl gibi fiyatlar gördüm.o sebeple sordum.çok da bekleyemem hatta hiç bekleyemem ama fiyat düşebilir mi?
Fiyatlar dediğiniz gibi değişkenlik gösterebiliyor. Zaten o fiyata bulan arkadaşlar genelde peşin alanlardı. Ben şahsen beyaz eşya fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum. Çünkü hem maliyet her geçen gün artıyor, hem de son günlerde herşeye birbiri ardına zamlar geliyor.
ÖTV'den dolayı her an zamn gelebilir. Bir de forumda bir arkadaş AEG Lavamat 72650 modelinin Darty'de 750YTL'ye satıldığını söylemişti, Darty'e mutlaka bir bakın AEG o fiyattaysa AEG alın, yoksa Profilo'da da o fiyat normal. Düşeceğini zannetmiyorum.(taksitli fiyatta)
Profilo'nun servisi Bosch ve Siemens ile aynıdır. Türkiye'deki en yaygın 2. servis ve en büyük yedek parça deposu olan firma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 9 Temmuz 2008; 1:21:43 >
ÖTV'den dolayı her an zamn gelebilir. Bir de forumda bir arkadaş AEG Lavamat 72650 modelinin Darty'de 750YTL'ye satıldığını söylemişti, Darty'e mutlaka bir bakın AEG o fiyattaysa AEG alın, yoksa Profilo'da da o fiyat normal. Düşeceğini zannetmiyorum.(taksitli fiyatta)
Profilo'nun servisi Bosch ve Siemens ile aynıdır. Türkiye'deki en yaygın 2. servis ve en büyük yedek parça deposu olan firma.
gerçi 1000 ytl de uygun çünkü 1200 1300 genelde o ürün. ama bana yine de biraz pahalı geldi. bir de bu ürün çok mu güzel profilo cm1000 ctr ye göre. değer mi 200 liraya?
gerçi 1000 ytl de uygun çünkü 1200 1300 genelde o ürün. ama bana yine de biraz pahalı geldi. bir de bu ürün çok mu güzel profilo cm1000 ctr ye göre. değer mi 200 liraya?
Aslında aralarında çok fazla bir fark yok. AEG'nin artıları: -1200 devir, -Inverter motor sayesinde daha sessiz çalışma, -Eco Valve yıkama sistemi (makinenin su alma işlemi esnasında pompayı kapatarak deterjanlı suyun kazanda kalmasını sağlama)
750 ytl olsaydı bu modeli alın derdim, ancak yukarıdaki özellikler için 200 ytl vermeye değmez diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan! -- 9 Temmuz 2008; 1:53:41 >