! çok acil yardım! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı

emir341907 -> ! çok acil yardım! (8 Temmuz 2008; 15:45:26)

arkadaşlar hepinize kolay gelsin.akşam makinada çektiğim resimlere bakarken ekran birden karardı ve mercek içine girdi.ne kadar uğraştıysam çalıştıramadım.pili bitmiştir belki dedim ama dün şarj etmiştim.acilen sizden yardım istiyorum.üzelerek söyliyeyim garantim yok yurt dışından geldi.
makina Canon PowerShot SD950 IS acaba resetleme gibi bir tuş varmıdır cihazda.

_ANuBiS_ -> Cevap: ! çok acil yardım! (8 Temmuz 2008; 15:50:12)

hafıza kartını çıkararak çalıştırmayı denedin mi?

emir341907 -> Cevap: ! çok acil yardım! (8 Temmuz 2008; 15:53:30)

denedim ama yinede çalışmıyor.Resimlere bakarken mercek açık kalmasın diye mercek açık kalma zamanını en kısaya çekmiştim acaba ondan dolayı bir sorunmu oldu.

emir341907 -> Cevap: ! çok acil yardım! (8 Temmuz 2008; 16:17:40)

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu

_ANuBiS_ -> Cevap: ! çok acil yardım! (9 Temmuz 2008; 0:34:12)

sorun ondan kaynaklanmaz,öyle olsa o şekilde bir seçenek olmazdı.bi fotoğrafçıya götürüp bi baktır bence.Masrafına göre karar verirsin.

emir341907 -> Cevap: ! çok acil yardım! (9 Temmuz 2008; 14:00:29)

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu.bügün erkayaları aradım makinayı görmemiz gerekir diyorlar.testte tabi tutacaklarmış.ona göre fiyat çıkartacaklarmış.sizce erkayalara göndermelimiyim yoksa amerikaya gidecek arkadaşamı versem.

Forever Phantom -> Cevap: ! çok acil yardım! (9 Temmuz 2008; 14:21:34)

Bence erkayalara bi göster veya başka bi fotoğrafçıya göster ona göre karar verirsin eğer çok fazla bi fiyat biçerlerse amerikaya gönderirsin[:'(]

Bu arada benim de ilk gelen d80 imde yarım saat kadar çekim yaptıktan sonra bilgi ekranındaki bütün seçenek gösterileri yandı ve söndü daha sonra makinanın pilini şarj ettim üzerindeyken resetledim fakat hiçbir faydası olmadı.. Makinanın yüksek akım çekmesiyle alakalı olabilir... Biz öyle tahmin etmiştik garantili olduğundan direk değiştirmişlerdi..

Son olarak geçmiş olsun ve kolay gelsin...[:'(]

emir341907 -> Cevap: ! çok acil yardım! (9 Temmuz 2008; 14:34:11)

verdiğin bilgi için teşekkürler.
[makinanın pilini şarj ettim üzerindeyken resetledim fakat hiçbir faydası olmadı.) demişsin.benim makinada da böyle resetleme tuşu veya yeri varmıdır.bilginiz varmı.

Hirotaro -> Cevap: ! çok acil yardım! (9 Temmuz 2008; 17:46:34)

quote:

Orjinalden alıntı: emir341907

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu.bügün erkayaları aradım makinayı görmemiz gerekir diyorlar.testte tabi tutacaklarmış.ona göre fiyat çıkartacaklarmış.sizce erkayalara göndermelimiyim yoksa amerikaya gidecek arkadaşamı versem.

erkayalar sana bi 350$ masraf çıkartır

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625