Sizce hangisini tercih etmeliyim? E6420 işlemcim var ve oc yapmak istiyorum iki kartında oc sınırları benzer Gigabyte'ın oc konusunda daha iyi olduğunu biliyorum am P45ler yeni olduğu için ona daha yakınım şuan için ama tek eksiği DDR3 desteği bulunmaması - şuan piyasadakilerin gecikme sürelerindeki sorunu da biliyorum- ama anakart bu sürekli değişmiyo diyerek gelceğe yatırım yapıp EP35C mi alsam diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 8 Temmuz 2008; 16:07:55 >
Bir de birşey sormak istiyorum MSI Neo2-FR'de 667 mhz ram desteği yok gözüküyor kendi sitesinde Neo3-FR de var ama acaba 667 ler çalışır mı yine de gecikmelerini ayarlayıp 800 de çalıştırmadan. Elimde 2 adet 1 gb lık ram ver Kingston ve A-data oc kaldırabilecek ramler değiller ucuz ramler şimdi 800 mhz 2 gb ram alıp bir masrafa daha girmek istemiyorum 667 sitesinde gözükmediği halde destekler mi bunu öğrenmek istiyorum Ha illede Msi için sormuyorum bunu başka markalarda da desteklemeyen modeller oluyor diye