Yeni aldığım powercolor hd4850'yi benim silverstone element 500watt ile denedim, ekrana görüntü gelmiyor, ekran kartı fanı çalışıyor, monitörde ise kablo takın uyarısı veriyor, PSU'um yetmiyormu?
kabloda problem olabilir, ekran kartını yerine tam oturtamamış olabilirsin, ekran kartının güç jakını takmamış olabilirsin, PSU'dan olabilir, driverını düzgün yüklemediysen yapabilir...
bende HD 3870 var, PSU olarak 580W TAGAN kullanıyorum.. sanada tavsiyem 600W TAGAN fln alman..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calkan34 -- 8 Temmuz 2008; 13:46:43 >
kabloda problem olabilir, ekran kartını yerine tam oturtamamış olabilirsin, ekran kartının güç jakını takmamış olabilirsin, PSU'dan olabilir, driverını düzgün yüklemediysen yapabilir...
bende HD 3870 var, PSU olarak 580W TAGAN kullanıyorum.. sanada tavsiyem 600W TAGAN fln alman..
kablo da sorun yok çünkü daha önce kullandığım ekran kartında çalışıyordu,
ekran kartını oturtuğumu düşünüyorum çünkü klips'i kapandı, ayrıca fan'ı da çalışıyor,
ekran kartı güç soketi takılı durumda,
driver yükleme şansım olmadı, sadece eski kartın sürücüleri yüklü ama hdd yi iptal etsemde monitöre görüntü gelmiyor.
şu aklıma geldi.. benim monitörümde istersem SUB'dan istersem DVI'dan görüntü alabilmem için bir düğme var.. mesela ben şu anda DVI kablosuyla bağlıyım ama SUB'a getirdim mi görüntü alamıorm.. senin monitöründe de böyle bir düğme ya da özellik var mı bi kontrol et istersen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calkan34 -- 8 Temmuz 2008; 14:09:12 >
şu aklıma geldi.. benim monitörümde istersem SUB'dan istersem DVI'dan görüntü alabilmem için bir düğme var.. mesela ben şu anda DVI kablosuyla bağlıyım ama SUB'a getirdim mi görüntü alamıorm.. senin monitöründe de böyle bir düğme ya da özellik var mı bi kontrol et istersen..
monitörüme her iki şekilde bağladım hem analog hem dvi, sonuç gene aynı, monitörüm bu arada samsung 2232bw.