Öncelikle S.A Arkadaslar Siteye Yeni Uye Oldum Cok Guzelmis Site Ellerinize Saglık Simdi Problemimi Anlatayım Pc Takılıyor Hiç Bir Şeye Cevap Vermiyor Restart Atmadan Duzelmiyor Arastırdım Fanlardan Olabilecegini Ogrendim Ve Kontrol Ettim Power Supplydeki Fan Oda Sıcaklıgından Daha Sıcak :D Elim Yanıyor :D Belki İşlemcinin Fanındada Arıza Olabilir Ama Power Supply Isıtıyor Onu İyi Biliyorum Gerisini Bilmiyorum Su Durumda Ne Yapmam Lazım Power Supply Dediğimde Yanlıs Diyorsam Affedin Güc Kutusu Şimdiden Teşekkürler
Sistem bileşenlerini, psu markasını ve kaç wattlık olduğunu yazsan daha çabuk yardım alabilirsin..
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
Bu soruyu sormandan, kasa içindeki elemanlarla pek haşır neşir olmadığın anlaşılıyor.. Saydığın durumlarda birkaç olasılık sözkonusudur. İşlemci soğutucusu aşırı toz toplamıştır ve yeteri kadar soğutamıyordur.. İşlemci fanı bozulmuştur, yeteri kadar hava pompalıyamıyordur.. Soğutucunun altındaki macun işlevini yitirmiştir.. Psu, mevta olma yolunda emin adımlarla ilerliyordur.(Reset olayının baş sorumlusu da olabilir kendisi) Kasa içerisinde hava sirkülasyonu yoktur.. Görmeden bu kadar..En iyisi işin erbabı bir bilgisayarcıya götürüp, güzelce baktır..
Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
İyi de güç kaynağı kasa içinden hava alıp dışarıya atar,işlemciyi ısıtması mümkün değil. Bu havalarda güç kaynaklarının sıcak hava üfürmesi kadar doğal birşey olamaz. Ama el yakacak kadar sıcak hava üfürüyorsa elbette ki problem vardır.
Cihaz sistemi kaldırmıyor olabilir,ayrıca kasa içinden çektiği hava çok sıcak da olabilir.
Kasa içi havalandırmanızı güçlendirin,kasada fan takılabilecek yerlere dışarıya hava üfürecek şekilde fan takın.