Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Power Supplynin Fanı Isıtıyor :D

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Power Supplynin Fanı Isıtıyor :D Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aslansmh

8 Temmuz 2008; 13:36:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle S.A Arkadaslar Siteye Yeni Uye Oldum Cok Guzelmis Site Ellerinize Saglık
Simdi Problemimi Anlatayım
Pc Takılıyor Hiç Bir Şeye Cevap Vermiyor Restart Atmadan Duzelmiyor Arastırdım Fanlardan Olabilecegini Ogrendim Ve Kontrol Ettim Power Supplydeki Fan Oda Sıcaklıgından Daha Sıcak :D Elim Yanıyor :D Belki İşlemcinin Fanındada Arıza Olabilir Ama Power Supply Isıtıyor Onu İyi Biliyorum Gerisini Bilmiyorum Su Durumda Ne Yapmam Lazım Power Supply Dediğimde Yanlıs Diyorsam Affedin Güc Kutusu Şimdiden Teşekkürler

AMFİBİ

8 Temmuz 2008; 13:44:46 

Sistem bileşenlerini, psu markasını ve kaç wattlık olduğunu yazsan daha çabuk yardım alabilirsin..

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
aslansmh

8 Temmuz 2008; 18:16:11 

Tam Olarak Nasıl Ogrenebilirim Peki?

AMFİBİ

8 Temmuz 2008; 19:24:35 

quote:

Orjinalden alıntı: aslansmh

Tam Olarak Nasıl Ogrenebilirim Peki?

Bu soruyu sormandan, kasa içindeki elemanlarla pek haşır neşir olmadığın anlaşılıyor..
Saydığın durumlarda birkaç olasılık sözkonusudur.
İşlemci soğutucusu aşırı toz toplamıştır ve yeteri kadar soğutamıyordur..
İşlemci fanı bozulmuştur, yeteri kadar hava pompalıyamıyordur..
Soğutucunun altındaki macun işlevini yitirmiştir..
Psu, mevta olma yolunda emin adımlarla ilerliyordur.(Reset olayının baş sorumlusu da olabilir kendisi)
Kasa içerisinde hava sirkülasyonu yoktur..
Görmeden bu kadar..En iyisi işin erbabı bir bilgisayarcıya götürüp, güzelce baktır..

Farkında olmalı insan...Bir damlacık sudan yaratıldığını farketmeli....Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını farketmeli....Henüz bebekken dünya benim dercesine avuçlarının sımsıkı kapalı olduğunu, ölürkende aynı avuçların "herşeyi bırakıp gidiyorum işte" dercesine apaçık olduğunu farketmeli... Ve ona göre yaşamalı ....
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 15:57:16 

İyi de güç kaynağı kasa içinden hava alıp dışarıya atar,işlemciyi ısıtması mümkün değil.
Bu havalarda güç kaynaklarının sıcak hava üfürmesi kadar doğal birşey olamaz.
Ama el yakacak kadar sıcak hava üfürüyorsa elbette ki problem vardır.

Cihaz sistemi kaldırmıyor olabilir,ayrıca kasa içinden çektiği hava çok sıcak da olabilir.

Kasa içi havalandırmanızı güçlendirin,kasada fan takılabilecek yerlere dışarıya hava üfürecek şekilde fan takın.

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5600+ [2.95Ghz 1.31V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | 2x2GB Patriot Viper 800Mhz
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
DHKT | DiabloXT

fahrencelcius

9 Temmuz 2008; 18:49:11 

sistemin hakkında detaylı bilgi verebilirmisin arkadaşın dediği gibi psu yetmiyor olabilir

E6750 p5b (1803 bios) 2*1 ddr2 800 kingston asus en 8800gt silverstone decathlon 750w 160 sata samsung hdd
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Power Supplynin Fanı Isıtıyor :D Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!
Hitachi 5K500 2.5
2.5 disklerde 500GB depolama alanı devri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir