Degerli arkadaslar çinden yeni gelen arkadasim yaninda bir çok numune getirmis.benimde elektronige merakimi bildiginden bir tanesini denemem için bana verdi.Cihaz bir sigara paketi kadar bir büyüklüge sahip.Nokia 6300 cep telefonumla kiyaslamak için yanina koyarak fotograflarini çektim. 2 Amperlik switch mod küçük bir adaptörle çalisiyor.arka tarafinda kompanent ve kompozit video ile stereo tos çikis var. Cihazin kutusundan kompanent ve kompozit kablolar çikiyor. Çok ince kullanisli bir uzaktan kumandasi var. Usb host ile usb divace girisleri cihazin ön kisminda. Usb girisler 2.0
Divx,xvid,realmedia,mp3 mp4 gibi tüm formatlari oynatiyor.Klavuzunda belirtilmiyor ve denemedim ama yüksek çözünürlüklü medyayi oynattigini sanmiyorum.Cihazin1080P çikis desdegi var ve fotograflari 1080P çözünürlügünde gösteriyor.Bunu denedim. Alt yazida Türkçe karakterleri desdeklemiyor ve altyazi çok küçük .Getiren arkadasim alt yazi problemini çözdürebilirim dedi.
Çok küçük ve pratik bir cihaz olmasi bakimindan begendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 8 Temmuz 2008; 12:21:11 >
Capable to decoding the high definition HVD movie format Playback Video/music/photo stored in External HDD/Memory cards/USB-device Supports subtitles for Mpeg4: Srt, Sub Copy media files from USB device or memory card to HDD directly Media files previewing Photo slide show with background music Provide the card reader function, so as to support data exchange between SD/MMC/XD/MS cards and PCs.
ben de salonda HDD/USB/ altyazı destegi ile film izlemek üzere bunun gibi pratik bir alet arıyorum.bunun fiatı nedir? alternatifleri vardır sanırım...kullanan varmı? sadece bu iş icin ilave bir usb li divx player almak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor222 -- 2 Ağustos 2008; 16:06:00 >