Giriş | |
|
|
|
9 Temmuz 2008; 0:10:42
|
|
|
aslında avea ve tcell çok iyi kampanya yaptı sms konusunda...şimdi bi tek vodafone da her yöne sms paketi yok.acaba bizler biraz da vodafone her yöne sms kampanyası için lobi yapsak mı?böylece herkes istediği operatörü dilediği gibi kullanabilir? biz bastıralım belki gücümüz işe yarar.ne dersiniz?
|
|
|
9 Temmuz 2008; 0:13:54
|
|
|
o bu ddeğilde 100 kont yükleyince 1000 sms olayını anlamadım bnde o yok
|
piri.reis
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
9 Temmuz 2008; 0:17:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: netcii aslında avea ve tcell çok iyi kampanya yaptı sms konusunda...şimdi bi tek vodafone da her yöne sms paketi yok.acaba bizler biraz da vodafone her yöne sms kampanyası için lobi yapsak mı?böylece herkes istediği operatörü dilediği gibi kullanabilir? biz bastıralım belki gücümüz işe yarar.ne dersiniz? ben sonuna kadar destek veririm. bi anket çalışması da onun için yapalım. vodafone her yöne başlatırsa kartımı en azından cüzdanda taşımam artık.
|
|
|
|
|
9 Temmuz 2008; 0:18:20
|
|
|
100 kontöre 1000 sms olayı geçen ay verilen kısa süreli bir kampanyaydı.şu anda o paketi kullananlara yönelik bilgi vermek için uyarı koymuşlar ancak bende 1000 sms paketinin süresi ve sayısı dolmadan 300 sms e üye oldum hattıma yüklendi
|
piri.reis
|
 |
|
9 Temmuz 2008; 0:22:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: netcii 100 kontöre 1000 sms olayı geçen ay verilen kısa süreli bir kampanyaydı.şu anda o paketi kullananlara yönelik bilgi vermek için uyarı koymuşlar ancak bende 1000 sms paketinin süresi ve sayısı dolmadan 300 sms e üye oldum hattıma yüklendi çok iyi yapmışsın. o 1000 sms i ben de kazanmıştım ama kızarmış parmaklar haziran dönemi sms yarışması yüzünden sadece 2,5 saatte bitirmiştim. haziran ayı yarışma sonuçları daha belli olmadı. hafta sonuna kadar belli olacakmış. dört gözle bekliyorum sonuçları
|
|
|
|
|
9 Temmuz 2008; 0:27:51
|
|
|
Hoca nereye gönderdin o mesajları ya. 2.30 saatte 1000 mesaj.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
piri.reis
|
 |
|
9 Temmuz 2008; 0:32:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Hoca nereye gönderdin o mesajları ya. 2.30 saatte 1000 mesaj. diğer telefonuma gönderdim. kızarmış parmaklar sms yarışmasında 2 etapta yarıştım. 30 günde yaklaşık 31150 adet sms gönderdim. 30 günde yaklaşık 55000 civarı sms geldi. her iki etapta da birinci olursam hediye=motorola z3 cep telefonu
|
|
|
|
|
9 Temmuz 2008; 0:36:05
|
|
|
Keşke bende yapabilseydim şunu yav. Herhalde günde 3 mesajdan sonra 1000 bedavayı kullandın.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
piri.reis
|
 |
|
9 Temmuz 2008; 0:40:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Keşke bende yapabilseydim şunu yav. Herhalde günde 3 mesajdan sonra 1000 bedavayı kullandın. evet onu kullandım. bu ay forumdan başka bir arkadaşımız yarışıyoruz. önümüzdeki ay tekrar yarışmayı düşünüyordum ama vazgeçecek gibiyim.
|
|
|
|
|
9 Temmuz 2008; 1:27:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: netcii aslında avea ve tcell çok iyi kampanya yaptı sms konusunda...şimdi bi tek vodafone da her yöne sms paketi yok.acaba bizler biraz da vodafone her yöne sms kampanyası için lobi yapsak mı?böylece herkes istediği operatörü dilediği gibi kullanabilir? biz bastıralım belki gücümüz işe yarar.ne dersiniz? vodafone türkcell gibi ilgilenmiyor sanmam ki yapsın ama inşallah yanıltırlar bizi
|
|
9 Temmuz 2008; 1:38:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hmb55 quote:
Orjinalden alıntı: netcii aslında avea ve tcell çok iyi kampanya yaptı sms konusunda...şimdi bi tek vodafone da her yöne sms paketi yok.acaba bizler biraz da vodafone her yöne sms kampanyası için lobi yapsak mı?böylece herkes istediği operatörü dilediği gibi kullanabilir? biz bastıralım belki gücümüz işe yarar.ne dersiniz? vodafone türkcell gibi ilgilenmiyor sanmam ki yapsın ama inşallah yanıltırlar bizi Vodafone AVEA'ya rakip olmaya çalıştı aylık 20000 mesaj ile ama o da fos çıktı. Yalan oldu. Turkcell'de yaptı ama o da geçici. AVEA işi sağlama aldı kalıcı yaptı. Belki ilerde değiştirirler bunu ama şu anda çok iyi yerde AVEA.
|
|
|
|
|
9 Temmuz 2008; 14:10:12
|
|
|
KAMPANYAYI UZATSALAR TADINDAN YENMEZ TÜRKCELL..
|
|
9 Temmuz 2008; 19:24:49
|
|
|
anın tadını çıkarın , kampanyanın süresini kafaya takmayın . bu biterse turkcell başka bi kampanya çıkarır rahat ol
|
|
|
9 Temmuz 2008; 19:30:28
|
|
|
Vodafone bu saatten sonra ne yapabilirki.. Geçen hgeçti rakiplere.. Biz Turkler SMS olayını seviyoruz bu gerçek.. Bunları görmesi lazımdı ama göremedi.. Telefonu açtığımda artık bakıyorum sadece AVealılarla mesajlaşabiliyorum. 1 - 2 senedir Avea ben SMS hattıyım dedi resmen herkese.. Şu an Ayda 100-500-1000 sms atan herkeste avea var haklı olarak.. Kim ne derse desin gayette başarılı yapıyor işini..Mesajların iletilmesinde neredeyse sorunsuz çalışıyor. Elbettye sorun oluyor ama o kadarda eder.. Turkcellde rakip oldu bu duruma ama ne kadar tutar bilmiyorum. Her yöne sms olayını devam ettirmesi lazım ;)
|
|