asus cephesinde det ram hatası beni düşündürüyor. Bu anakatta var mı acaba? Kullananlar görüşlerini bildirirse sevinirim? Ramleri de OCZ olarak düşünüyorum.bellek desteği ddr2 olarak belirlenmiş.
gigabyte alanlar halinden memnun gibi. X48T DQ6 nın ddr3 1900 desteği de ilgimi çekti. DDR2 den DDR3 e geçişin herhangi bir avantajı var mı?performansa getirisi oluyor mu?
Yorumlarınız benim için çok önemli Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QX9650 -- 8 Temmuz 2008; 10:05:57 >
INTEL QX9650 @ 4 GHZ 1.55V - ASUS X48 RAMPAGE FORMULA - THERMALTAKE 780 WATER COOLING - 2X2 GB OCZ REAPERX 800 MHZ @ 5-5-5-15 2.1V - 2GB HIS ATI RADEON HD 4870 X2 GDDR5 - ASUS XONAR D2/PM 7.1 - LG BLU-RAY WRITER - 2X500 GB SEAGATE HARDDISK - CM COSMOS S 1100 KASA - THERMALTAKE 1200W PS - LOGITECH Z-5500 DIGITAL - SAMSUNG T260 25.5" LCD - RAZER COPPERHEAD MOUSE - LOGITECH KLAVYE - VISTA ULTIMATE 64BIT
Verdiğiniz paraya değmez . Çünki DDR3lerin en performanslı olacağı dönem bu yılın sonunda nehalem in çıkışı ile olcak . Böylece dual channel yerine triple channel gibi avantajları olcak ...
DFI, eski DFI değil, arge ekibini foxconna kaptırdı.
asus sürekli bios güncelleyen bir firma, kötü tarafı çok tasarım hatası yapıyor. gigabyte kutu içerikleriyle iyi bir firma, ama yeni özellikleri biosla vermek yerine yeni revizyon çıkarıyor, böylece anakart elde patlıyor. MSI, kısa ömürlü oluyor genelde ama bu kısa ömürde cidden güzel hizmet ediyor.
ddr3 ün avantajı nehalemde çıkacaksa o zaman asus rampage formula alacağım. inşallah det ram falan gibi hatalar vermez.
Evet şu anda öyle görünüyor . DDR3'ün gecikme süreleri oldukça fazla . Gecikme süreleri aşağıya inince ve fiyatlar düşünce DDR3'e geçmek daha iyi olcaktır .
ASUS aldıktan sonra forumda ve internet üzerinde araştırma yapıp ona göre ram almanızı öneririm .
DFI, eski DFI değil, arge ekibini foxconna kaptırdı.
asus sürekli bios güncelleyen bir firma, kötü tarafı çok tasarım hatası yapıyor. gigabyte kutu içerikleriyle iyi bir firma, ama yeni özellikleri biosla vermek yerine yeni revizyon çıkarıyor, böylece anakart elde patlıyor. MSI, kısa ömürlü oluyor genelde ama bu kısa ömürde cidden güzel hizmet ediyor.