Patronumuz sağolsun, web sayfalarını açmamı mezkur programla engelliyor. Diğer arkadaşların ki açıkken bizimkini kapattırdı keyfi bir uygulama olarak.
Network'ün içinde olduğum için sanırım proxy kullanamıyorum. Bu dans guardian'ı atlatıp sayfaları açmamın bir yolu yok mu?
Msn messenger açılıyor sorun yok ama web sayfaları açılmıyor.
Patronda açtırmam diyor fazla ısrar edemiyorum yoksa tartışıp işi bırakmak zorunda kalacam ki iş şartları ve maaşta iyi olduğu için bırakmak istemiyorum.
Buraya mesaj yazmak hacker'lık maksadıyla kullanılabileceği için bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana pm ile yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
Herkese şimdiden teşekkürler.
INTEL C2D E6420 2,13@3,2 Ghz (1,3V), ASUS P5Q PRO, CRUCIAL BALLISTIX TRACER LED 2*2 GB DDR2 800 Mhz 2,2 V (4-4-4-12), POWERCOLOR HD 3870 (DEF.), SAMSUNG 2232BW 22" WS@1680*1050, SEAGATE 500 GB HD + SAMSUNG 250 GB HD, X-FI EXTREME MUSIC, FSP EPSILON 600 WATT, AEROCOOL FLAMBOYANT KASA, WIN VISTA ULTIMATE, VS....
proxy bypass diye bi aratırsan googlede sanırım cevap bulabilirsin
Proxy olayında önce bir proxy server'a bağlanılmıyor mu? Eğer öyleyse ben zaten proxy server'a da bağlanamıyorum ki. Hopster diye bir program buldum ama bu da paralı ve işe yarayacak mı bilmiyorum yarın bir deneyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcoo
Aynı sorun benm iş yerinde de başıma gelmişti dns ayarlarını değiştirerek halletmiştim.Sende Dns numarasını değiştirmeyi dene..
Bunu da bir deneyeyim bakalım.
Bu arada başka fikirlere de açığım.
INTEL C2D E6420 2,13@3,2 Ghz (1,3V), ASUS P5Q PRO, CRUCIAL BALLISTIX TRACER LED 2*2 GB DDR2 800 Mhz 2,2 V (4-4-4-12), POWERCOLOR HD 3870 (DEF.), SAMSUNG 2232BW 22" WS@1680*1050, SEAGATE 500 GB HD + SAMSUNG 250 GB HD, X-FI EXTREME MUSIC, FSP EPSILON 600 WATT, AEROCOOL FLAMBOYANT KASA, WIN VISTA ULTIMATE, VS....