|
emreonal69 -> Cevap: OC STABİL ANCAK.... (10 Temmuz 2008; 21:52:00)
|
quote:
Orjinalden alıntı: carouserm quote:
Orjinalden alıntı: emreonal69 quote:
Orjinalden alıntı: carouserm emre şimdi artırdım tüm voltajları kardeşim cpu 1.35v fsb 0.2v ram 0.2v gibi verdim durumu göre biraz daha çıkarım 3.45ghz olarak çalışıyor ama stabilmi bilmiyorum olmazsa artırıcam voltajları ama zaten havalar cok sıcak fazla çıkmak istemiyorum en düşük voltajı bulmaya çalışıyorum 3,0 ghz nin en düşük voltajını buldum 1,325v biostan verince windowsta 1.28 görünüyor(demekki autoda 1,325 veriyormuş).Benim ramlar normal çalışırken bile 1,8v yerine 2,1v çekiyor yani hiç oc olmuyor.Sen autoya alınca ne oluyor sistem açılmıyormu.Senin Cpu voltajı bana düşük gibi geldi autoda açtırmayı denesen kaç verecek merak ediyorum. autoda açtıramıyorum şuanda gene pc kitlendi gene voltajları artırdım stabil yakalayamadım bir türlü autoda defaultta 1.15v veriyor o yüzden fazla voltaja ihtiyacım yok gibi görünüyor ama neyin ne olduguda belli olmuyor Autoda açmaması çok garip çünkü autoda gereksinim kadar voltaj vermesi gerekiyor mesela ben cpu nun 1.28 ramların 2,1 istediğini auto da anladım.
|
|
|
|